14) Šílenství a upřímný rozhovor

7.4K 352 0
                                    

Všichni fotografové se na nás nahrnou. Harry mě drží pevně za ruku.

„Pane Stylesi, to je vaše přítelkyně?"

„Jak jste spolu dlouho?"

„Co na to další členové kapely?"

„Ví o tom vaše matka?"

Ani pořádně nezaregistruji co Harry odpovídá a jestli vůbec odpovídá. Z toho velikého blázince se dostaneme až po 5 minutách.

Sedu si na sedadlo spolujezdce. Nejradši bych se zahrabala na zadní sedadlo, ale to nemůžu udělat.  Harry se snaží vycouvat z místa. Brání mu, ale v tom spousty fotografů. Potom co Harry zatroubí se konečně cesta uvolní a my můžeme z toho blázince vyjet.

Z hluboka si odechnu.

„Odpověděl jsi jim něco?" zeptám se.

„Něco málo. Například, že mám přítelkyni to jim prozatím musí stačit." pokrčí rameny.

„Jo to jim musí stačit a ta hromada fotek." usměji se.

„Jo a hromada fotek." zasměje se.

Podívám se z okna. Projíždíme Londýnem. Musím se přiznat, že z Londýna snad znám jen cestu do školy, na náměstí, park a nějaké ty kavárny a kluby. Ne, že bych snad někdy neprošla či neprojela celý Londýn to ano, ale mám jen určitá místa. Měla bych si vytipovat nějaké parky až se budu chtít jet někam s miminkem projít a hlavně najít klid.

„Nad čím přemýšlíš?" zeptá se najednou Harry.

„Nad budoucností. Přemýšlím jak to bude s námi dál." řeknu a pohladím si břicho.

 „Budeme ta nejšťastnější rodinka pod sluncem. To ti slibuji Emily. Já vím, že jsem si to nadrobil. Víš něčím si mě ten večer zaujala. Kdyby ne tak bych se nic nestalo."

Podívám se na něj zaraženě.

„Emily já tyhle věci do větru nemluvím je to pravda. Víš jaký to pro mě bylo, když jsem tě nemohl nikde najít? Ten kluk mi nechtěl o tobě nic říct. Tak jsem chodil po Londýně a doufal. Doufal jsem, že tě potkám a ty jsi mě pak předběhla."  usměje se při vzpomínce.

„Víš já bych tě ani nějak nesháněla. Kdyby se nestalo to co se stalo. Z toho večera si nic nepamatuji. Jen jsem začala mít ranní nevolnosti a kamarádka měla podezření. Tak jsem se vydala ke gynekologovi. Víš jak jsem se cítila, když mi to oznámil? A nejhorší bylo, že jsem nemohla vyplnit jméno otce. Cítila jsem se strašně. Ten doktor na mě koukal jako na šlapku Harry. Cítila jsem se strašně." řeknu a utřu si slzu, která se mi vykutálela ven.

Ucítím ruku na tváři. Harry mi setře další slzu a já si až teď uvědomí, že jsme zastavili.

„Pojď půjdeme se projít." usměje se a odepne mi pás.

Vylezu z auta a až teď se pořádně rozhlédnu po okolí.

Proč jsme zrovna tady??

I'm pregnant... PROBLEM!! (Harry Styles / 1D) 1/3Where stories live. Discover now