XXVI

64 15 0
                                    





~ "cry me a river" she said.

but if only she knew how many times i cried an ocean for her ~




Ξύπνησα τρομαγμένος από έναν δυνατό κεραυνό που είχε πέσει κοντά στην περιοχή. Η όραση μου ήταν θολή. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και γρήγορα. Το σώμα μου το ένιωθα νεκρό και παγωμένο.

Ανοιγόκλεισα τα μάτια μου, καθαρίζοντας ξανά την όραση μου. Με μικρές και λίγες κινήσεις που έκανα με τα δάχτυλα του ποδιού και του χεριού μου, η κανονική θερμοκρασία του σώματος μου επανήρθε.

Με πήρε μονάχα λίγα δευτερόλεπτα να συνέλθω και να αντιληφθώ πως ήταν απλά ένας κεραυνός. Μετά πήρα το βλέμμα μου από το ταβάνι και κοίταξα έξω από το παράθυρο. Άστραφτε και βροντούσε καθώς έβρεχε καρεκλοπόδαρα. Ηρεμούσα σε αυτό το άκουσμα της βροχής. Τι πιο ωραίο από το να ακούς να βρέχει;

Πήρα μια βαθιά ανάσα, κλείνοντας τα μάτια μου, και έγειρα πάλι το κεφάλι μου να κοιτάζει το ταβάνι.

Βρισκόμουν πάλι μέσα στα συνηθισμένα λευκά σεντόνια του νοσοκομείου καθώς είχα απέναντι μου άλλα δυο άδεια κρεβάτια.

Τότε ένιωσα περίεργα, σαν να είχα χαθεί μέσα στον χρόνο, χωρίς να έχω αισθήσεις για αυτόν. Σαν να είχα βυθιστεί μέσα στα νερά ενός φουρτουνιασμένου ωκεανού των συναισθημάτων μου.

Και για όλα αυτά από μια λέξη που ήχησε στην γαλήνη του εσωτερικού κόσμου μου. Ένα όνομα.

Alice.

Και αμέσως τα συναισθηματικά νερά μου αγρίευαν καθώς τις αναμνήσεις μου μαζί της ερχόντουσαν στην θύμηση μου.

Ανήμπορος σηκώθηκα από το κρεβάτι, τεντώθηκα, έβαλα την ρόμπα και της παντόφλες μου και πρώτου βγω από το δωμάτιο, κοίταξα την ώρα στο κινητό μου.

Ήταν 3:33 το πρωί.

Και όταν κοίταξα την ώρα, ένιωσα έναν μεγάλο πόνο στο στήθος μου, απλώνοντας ένα περίεργο συναίσθημα σε όλο μου το σώμα.

Κακό ένστικτο.

Πήρα μερικές βαθιές ανάσες, κάνοντας πέρα τις απαισιόδοξες σκέψεις και βγήκα από το δωμάτιο.

Το δυνατό φως έτσουξε για λίγο τα μάτια μου, λόγω της απότομης αλλαγής φωτεινότητας, και αφού τα ανοιγόκλεισα κάνοντας πέρα το τσούξιμο, άρχιζα να κατευθύνομαι προς το ασανσέρ.

The girl from my dreams || Min Yoongi #BKAW18 Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα