XXIII

73 16 0
                                    

101116


Δεν μπορούσα να αλλάξω αυτό που ήμουν. Το να είμαι μια πουτάνα είχε γίνει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Αλλά δεν ήμουν απελπισμένη και ούτε άκαρδη. Είχα και γω συναισθήματα και ας μου φέρονταν - τώρα πλέον- όλοι οι κάτοικοι της Κορέας σαν να ήμουν ένα σκουπίδι. Και σε αυτό το πράγμα ήξερα ότι δεν ήμουν μόνη. Ήταν και όλα τα άλλα κορίτσια που είχαν πέσει και αυτές στην παγίδα των ανώνυμων αγοριών. Ήταν το μόνο πράγμα που δεν ήμουν μόνη... δεν ήμουν μόνη σε κάτι που μισούσα.

Όμως δεν μπορούσε καμία μας να το σταματήσει γιατί εθιζόμασταν στο πότο και στα τσιγάρα που μας παρείχαν. Ήταν εκείνο το μικρό κλαδί της ζωής μας που μας έσωζε από τον θάνατο. Μάλλον που μας κράταγε αδύναμους στην ζωή ενώ μας έσπρωχνε σιγά σιγά στον λάκο του θανάτου.

Ο τρόπος σκέψεων μου είχε αλλάξει προς το χειρότερο. Είχα γίνει απαισιόδοξη. Η κάθε ελπίδα μου για το ότι θα βρω λύση για να αποφύγω αυτό τον χαμό, είχε εξαφανιστεί. Η αδερφή μου είχε γίνει άλλος άνθρωπος όπως και οι γονείς μου. Ένιωθα μόνη. Αδύναμη μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα. Φοβόμουν τα πάντα.

Ή απλά εγώ ήμουν αυτή που είχε αλλάξει τόσο πολύ; Αυτή που είχε απομονωθεί από τον κόσμο; Αυτή που πλήγωνε τον εαυτό της;

Παρόλα αυτές τις δυσκολίες που περνούσα, μόνο ένα πράγμα παρέμεινε να με ζωντανεύει και να ξεχνάω το τώρα και να γυρνάω στο παρελθόν. Στον παλιό μου εαυτό, ο οποίος ήταν αθώος και δυνατός.

Ακούει στο όνομα Min Yoongi.

Ένα αγόρι. Ένα απλό αγόρι ήταν για την κοινωνία και για τα άτομα γύρω του. Αλλά για μένα ήταν πολλά περισσότερα από ένα αγόρι, από ένα απλό αγόρι. Ήταν ευκαιρία μου για μια νέα αρχή, για νέο ξεκίνημα. Ήταν η μόνη πηγή αγάπης μου. Ο λόγος που συνέχιζα να υπάρχω. Αλλά δεν του άξιζε το σώμα μου, η ψυχή μου. Είχα μολυνθεί... ίσως από δικές μου αποφάσεις.

Του άξιζε όμως η αγάπη. Η αγάπη που του έτρεφε η αθώα και πληγωμένη καρδιά μου. Του άξιζε να είναι αγαπητός σε όλους.

Γιατί ήταν ο Min Yoongi. Ένα απλό αγόρι με συναισθήματα. Δεν θα του άξιζε να πληγωθεί, όπως δεν θα άξιζε σε κανέναν.


Βρισκόμουν σε εκείνο το πάρκο που είχα κάνει όνειρα για μια νέα αρχή στην Κορέα. Σε εκείνο που είχα βιαστεί από έναν ανώμαλο.

The girl from my dreams || Min Yoongi #BKAW18 Where stories live. Discover now