III

331 45 1
                                    


Rapm:''Που ήσουν;''




Jm:''Πως ήταν;''




V:''Τι έμαθες;''





Jin:''Τι έγινε;''







Jhope:''Τι έγινε και δεν έχουμε μάθει;''




Άκουσα τις φωνές των αγοριών να μου απευθύνονται μέσα από την μικρή κουζίνα μας. Χωρίς κουράγιο να απαντήσω στις ερωτήσεις τους, πήγα γρήγορα μέσα στο δωμάτιο όπου το μοιραζόμουν με τον Jimin και κοιμήθηκα. Θα χρειαζόμουν ενέργεια για την επόμενη περιπέτεια μου με την Alice. Τι άραγε θα με περίμενε σήμερα; Δύσκολα να μαντέψω.







[...]







Jk:''Υπναρά σήκω! Έλα να φας!'' Η φωνή του Jungkook και τα σκουντήματα του, με ξύπνησαν από τον γλυκό και βαθύ ύπνο μου. Τον κοίταξα με ένα δολοφονικό βλέμμα το οποίο τον έκανε να γελάσει. ''Πήγε 3:30, πρέπει να σηκωθείς, να φάμε και να πάμε να κάνουμε dance practise.'' Ολοκλήρωσε. Κούνησα το χέρι μου δηλώνοντας να βγει από το δωμάτιο για να ετοιμαστώ.

Όταν έφυγε, με αργές κινήσεις σηκώθηκα από το ζεστό κρεβάτι μου και άρχισα να ετοιμάζομαι. Μόλις έβγαλα την μπλούζα μου τότε θυμήθηκα πως στις 7 έχω συνάντηση με την Alice. Δεν μπορούσα να μην πάω, μάλλον δεν θα το επέτρεπα. Ντύθηκα γρήγορα-γρήγορα και κατευθύνθηκα προς στην κουζίνα όπου με περίμεναν καθιστοί. Το ανησυχητικό βλέμμα μου, τους αναστάτωσε με αποτέλεσμα να σταματήσουν ότι κάνουν και να με κοιτάξουν με απορία.




S:''Δεν γίνετε να κάνουμε practise σήμερα!'' Είπα.




Rapm:''Γιατί;''




S:''Για-α-τί...'' Προσπάθησα να αιτιολογήσω την θέση μου αλλά οι λέξεις δεν έβγαιναν καθώς αυτή η άβολη θέση με έκανε να κοιτάξω το έδαφος.




Jm:''Θα συναντηθείτε ξανά;'' Ρώτησε ενθουσιασμένα ο Jimin κάνοντάς με να τον κοιτάξω.

V:''Πάντα να ακούτε τον V..'' Είπε ο Tae περήφανα.

Jhope:''Θα μας πείτε τι συμβαίνει;'' Ρώτησε εκνευρισμένος ο J-Hope και τότε ο Jimin άρχιζε να τους εξηγεί τα πάντα, φέρνοντας με σε δύσκολη θέση. Σπάνια ντρεπόμουν για κάτι και κυρίως για ένα κορίτσι. Όταν ολοκλήρωσε την διήγηση του, όλοι με κοίταξαν με ένα μεγάλο χαμόγελο και σηκώθηκαν και με αγκάλιασαν. Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση, αντιθέτως περίμενα ειρωνείες και υπονοούμενα. Όταν σπάστηκε η μεγάλη και ομαδική αγκαλιά μας άρχισαν να με ρωτάνε πολλά και διαφορά, μη μπορώντας να απαντήσω σε όλους.

The girl from my dreams || Min Yoongi #BKAW18 Where stories live. Discover now