XI

172 29 7
                                    

J:"Suga.." Ένιωσα ένα απαλό σκούντημα καθώς ένας ψίθυρος με ξύπνησε από τον σύντομο υπνάκο μου. Ανοιγόκλεισα αργά τα μάτια μου και κοίταξα γύρω μου. Ήταν σκοτεινά και το μόνο φως που υπήρχε ήταν το φωτάκι που ήταν στην κουζίνα. Βρισκόμουν στο πάτωμα στηρίζοντας την πλάτη μου στο τοίχο ενώ δίπλα ήταν η πόρτα του δωματίου όπου κοιμόταν η Alice. "Ξύπνησε και σε ζήτησε." Μου ψιθύρισε ο Jin και μου χαμογέλασε στοργικά. Αμέσως τον κοίταξα με γουρλωμένα μάτια και με γρήγορες και άτσαλες κινήσεις προσπάθησα να σηκωθώ. Αφού κατάλαβε την ανησυχία μου με βοήθησε να σηκωθώ. Όταν σηκώθηκα πλησίασα την κλειστή πόρτα και έριξα ενα ανήσυχο βλέμμα στον Jin που μου χαμογελούσε υπερήφανα.

S:"Οι υπόλοιποι που είναι;" Ρώτησα και χαμογέλασα φανερώνοντας το άγχος μου.

J:"Εγώ στην θέση σου δεν θα την άφηνα να περιμένει." Μου έκλεισε το μάτι και μου έκανε νόημα με τα χέρια του να μπω μέσα. Πήρα μια ανάσα και χτύπησα απαλά την πόρτα. Δεν ξέρω και τι ώρα είναι τέλος πάντων, άνοιξα την πόρτα και είδα την Alice καθισμένη στο κρεβάτι να με περιμένει καθώς το φως του φεγγαριού διαπερνούσε το μικρό παράθυρο που υπήρχε από πάνω της φωτίζοντας την. Την πλησίασα και έκατσα δίπλα από τα πόδια της. Κοίταξα για λίγο κάτω και έπειτα εκείνην. Φαινόταν ξεκούραστη και ήρεμη.

Α:"Σε ευχαριστώ." Μου χαμογέλασε και μου έπιασε το χέρι το οποίο έκαιγε. Την κοίταξα ταραγμένος.

S:"Εσύ καις! Κάτσε να φωνάξω τον Jin!" Πήγα να σηκωθώ ώσπου με τράβηξε απότομα πάλι πισω στην θέση μου και φέρνοντας με πιο κοντά της, με κοίταξε στα μάτια.

Α:"Γιατί φοβάσαι τον θάνατο;" Με ρώτησε σοβαρή κοιτάζοντας με μέσα στα μάτια. Συνοφρυώθηκα και την κοίταξα με ελαφρά ανοιχτό το στόμα.

S:"Άσε με να φωνάξω τον Jin." Πήγα να ξανά σηκωθώ όμως το χέρι της συνέχιζε να με σφίγγει. Την κοίταξα νευριασμένος.

Α:"Φοβάσαι τον-" Εκεί που πήγε να επαναλάβει την προηγούμενη ερώτηση της, την διέκοψα.

S:"Δεν θέλω να σε χάσω!" Είπα επιτακτικά και την κοίταξα στα μάτια.

Τα πρόσωπα μας απείχαν μονάχα λίγα χιλιοστά μακρυά. Κοιταζόμασταν μέσα στα μάτια. Η καρδιά μου χτυπούσε γρήγορα κοιτάζοντας τα χείλη της καθώς την άκουγα να ανασαίνει βαριά, αποκαλύπτοντας το πόσο ήθελε αυτήν την στιγμή. Διάφορες σκέψεις περνούσαν από το κεφάλι μου καθώς η αίσθηση ότι ήθελα να της πω όλα όσα αισθάνομαι για εκείνην γινόταν όλο πιο έντονη, γεμίζοντας το στομάχι μου πεταλούδες. "Alice εγω..." Κοίταξα κάτω και εκείνη χάιδεψε απαλά με τα ζεστά της χέρια το πρόσωπο μου κάνοντας με να την κοιτάξω. Τότε μου χαμογέλασε και μηδένισε την απόσταση μας, ενώνοντας τα χείλι της με τα δικά μου. Ο καύσωνας που κυριαρχούσε στα μεγάλα της χείλι, διαπέρασε όλο μου το σώμα κάνοντας με να ανατριχιάσω. Αυθόρμητα την έπιασα από την μέση, φέρνοντας την πιο κοντά μου ενώ εκείνη τύλιξε τα χέρια την γύρω από το σβέρκο μου. Το φιλί ηταν γλυκό, με αργές κινήσεις που σε οδηγούσαν σε έναν κόσμο που μόνο η ένωση των χειλιών μπορούν να σε πάνε.

The girl from my dreams || Min Yoongi #BKAW18 Donde viven las historias. Descúbrelo ahora