Kapitel 34

490 17 2
                                    

Ingens perspektiv;

När Hampus vaknade kunde han bara tänka på slagmålet han hade med Amir och att Nastasia inte visste om det. Han ville inte säga ett ord för han var trött på deras drama hur dem gick som en cirkel och misslyckades varenda gång.

Men det som fångade honom var att dem hade sex, Amir hade kommit fram till honom och sagt otrevliga saker men det var inget jämför det Hampus gjorde mot Nastasia.

Han hade gjort ett vad och förolämpat henne i en hel vecka och det värsta var att han kände sig stolt av det och att han inte brydde sig. Men när hon byttade skola och han byttade klass det var så han insåg att han verkligen älskade henne.

Nastasia kunde knappt resa sig för hela hennes kropp var ömn och hon var verkligen på ett bra humör dels för hon skulle träffa Amir.

Hennes tankar var en helt röra för hon tänkte på Hampus hur han kom sönder slagen och att han inte hade sagt ett ord till henne kände henne träffad. Dem var inte tillsammans dem kan dölja saker ifrån varandra.  

Men hon vet att hon har känslor för Hampus men det finns en liten del av henne som verkligen älskar Amir, han är inget som Hampus.

Men dem känslorna hon hade visste hon inte hur hon skulle styra det var lätt att styra dem runt Hampus eftersom han hade en flickvän och hon hade ingen så inget var fel. Men runt Amir var hon så himla osäker och att han skulle erkänna något till henne men hon avbröt honom fick henne att tänka på honom tusen gånger så mer.

Hampus hade snackat med Andrea hon var en tjej som hans familj verkligen älskade och hennes familj älskade henne. Hampus och hon hade snackat då och då på facebook då han fokuserade mest på Nastasia men när det var över dem så valde han att ta en ny chans.

Hon var en vacker tjej som spelade handboll och satsade högt på skolan hon brydde inte sig om killar men hennes kompisar hade sagt att ge en chans till Hampus. Men när han var så kall mot henne så gav hon ändå upp och hennes vänner fortsatte att hålla på med henne. Och hon gav det ett till försök och det lyckades, han går i hennes paralera-klass och dem umgås med varandra och hennes kompisar kan inte bli mer lyckligare.

Amir bor i Norrköping då det inte finns så mycket han fokuserar mest på fotbollen och skolan han hade ingen tjej eller han hade haft en tjej men det blev inget mellan dem två.

Han var helt sönder slagen och han visste själv att det var alkoholen och när han kom hem hade hans kompisar trott att det var Nastasia som slog honom men det ända han svarade var.

''Jag fick ligga med henne på stranden.'' Och Han kände sig stolt han visste att hon hade haft sex men någon annan för det var inte alls så trångt i början som han hade trott.

När han skulle komma hem visste han att det skulle vara svårt att kontakta henne för nu skulle alla nationella proven komma så det skulle inte finnas plats för en flickvän.

Och gymnasiet valen ska också bli satta sen kommer fotbollen prova för landslaget, det skulle inte finnas en tid hos honom.

Han skulle erkänna något stort till Nastasia men hon avbröt honom och han vet inte hur han ska säga dem orden. Han vill allt det bästa för henne och efter dem hade haft sex fick han ångest och när hon stack supade han sig full. Och så började det värsta.

Han visste att Hampus och Nastasia hade gjort slut för han hade sett att det inte fanns några bilder på dem och dels hade han frågat henne.

Men tyvärr så skulle hans plan inte funka så bra.

Stasi låg ner på sängen hon orkade inte gå upp och hon var trött, hon hade kollat på mobilen par gånger men hon hade bara fått meddelande från Melissa men inget från Amir. Hon ville så gärna träffa honom men det verkade att det inte skulle bli så alls och hon förstod, han var trött.

what we can not sayDonde viven las historias. Descúbrelo ahora