Kapitel 30

555 15 1
                                    

När jag kom hem från träningen och hade duschat så var jag redo att somna men så vanligt så skulle någon skriva ett sms, precis vid den punkten och jag var hundra procent säker på att det var Melissa.

Men när jag såg vem det var så var jag faktiskt chockad jag visste inte om jag skulle svara honom, men jag var aldrig osäker på att få fram mer svar från honom.

Hampus: Nastasia?

Jag: Vem är du?

Hampus: Sluta vara löjlig.

Jag: Det är jag inte! Känner vi varandra?

Hampus: Varför ska du bytta skola?

Jag: Har inget med dig att göra.

Hampus: Haha! Det har det visst.

Jag: Nej.

Hampus: Jo.

Jag: Nej.

Hampus: Nej.

Jag: Mm.

Hampus: Du kan i alla fall skriva varma svar till mig.

Jag: Tyvärr så kan jag inte det, vet du varför? För du förtjänar inte varma svar

du går runt och säger till alla att vi hade sex och sen säger du massa skit.

Ursäkta främling men jag måste tyvärr gå för detta får mig att må illa.

Hampus: Okej, jag är främling

Jag orkade inte snacka med honom och varje gång han säger något skit kan jag bara höra skratt i bakgrunden, jag vill bytta skola så himla mycket men jag klara inte av det. Och värst av allt jag skulle spendera två veckor i Thailand med honom.

Hampus perspektiv:

När jag vaknade den morgonen efter att ha sex med den tjejen jag älskar så ville jag bara ha mer, men jag vill att hon skulle vara bredvid mig när jag vaknade. Men när jag inte kände hennes lukt eller hennes kropp så blev jag sur. Jag kollade på min mobil för se om hon hade skrivit meddelande men det hade hon inte alla hennes saker var kvar. Jag minns tydligt att jag stirrade på lakanet det fanns blod på det och det var då massa frågor bara flög runt.

Jag ringde henne direkt men hon svarade inte mig och jag orkade inte ringa henne fler gånger så jag gav upp. Jag tog lakanet som var blodig och jag packa ner den i påsen och sen tog jag tid för att fixa mig.

När jag väl satt i hennes rum så var klockan runt halv ett och jag hade tagit andra hållet så ingen visste att jag befann mig i hennes rum.

Hon kom också hem runt halv ett och hon snackade med sin pappa sen kom hon upp till sitt rum och när hon öppnade dörren så hoppade hon till och började gråta. Varför gråter hon?

Efter att ha snackat med Nastasia och bråkat med henne fick jag fram svaren och jag lämnade hennes hus som om jag inte visste vem hon var.

Jag var hemma själv när jag kom hem och det första jag gjorde var att ringa Sandra och fråga henne om hon ville komma över. Jag behövde henne just nu min kompis som jag känner från fyran och inte bara det jag har knullat henne.

När hon kom hit så blev den en röra också jag sa allt till henne och vi hamnade i sängen och det kändes skönt att  ha sex, igen.

Jag älskade Nastasia hon var så härlig och skön men spänd för det mesta men Sandra hon var tvärtom men jag älskade inte henne, hon vara bara en vän.

Efter allt det härliga och det hemska så fixade jag i ordning här hemma för mamma, pappa och Sara skulle komma.

På söndagen satt jag bara hemma och gjorde ''läxor'' när jag egentligen satt hemma och tog bort bilder på mig och Nastasia. Jag ville ha kvar några men jag kunde inte jag hade sagt hemska saker till henne sen hade jag också gjort massa saker på henne, men det värsta hon gjorde var att hon ljög.

Hon kunde sagt sluta mitt i allt och jag hade eller så behövde vi inte alls ha det men hon ville och jag minns det tydlig, men vad som störde henne visste jag inte.

Måndag morgon hade jag sett hur dåligt hon såg ut, hon var alltid fixad eller lagom men idag var hon inte det och jag var sur på henne.

Jag hade berättat till alla som jag umgås med att jag hade fått ligg med henne och hur fuckad hon var när egentligen hon var en normal oskuld tjej. Jag ljög massor om henne så jag kunde se henne explodera och jag mådde bra av det. När Nastasia kom till studietorget och såg Sandra sitta i mitt knä gick hon tillbaka och vi alla hade skrattat åt henne, retat henne. Och varje stund älskade jag bara för hämmas.

När hon var vid sitt skåp viskade jag omogen och jag älskade det, detta var jag som en person när jag har tappat kontrollen. Men hon var den första tjejen som inte blev sur för märken jag gjorde på henne. På väg till idrotten höll jag på med henne men hon brydde sig inte hon var tillräckligt stark att inte gråta och jag var faktiskt chockad. Men när vi spelade idrott och jag knuffade henne så hårt jag kunde och för en sekund trodde jag att Melissa skulle hjälpa henne, men jag såg fel Filip hjälpte henne och jag ville inte bli sur eller något. Men jag blev för jag älskar henne jag vill ha henne, bara henne igen.

*

På träningen blev allt värre träningen var svår när Nastasia och Melissa inte var runt oss och vi alla saknade dem. Dem sista minuterna fick vi spela men jag började få ont i mitt knä så jag satte mig på bänken. Jag var inne på facebook för se något nytt men inget hände sen såg märkte jag att Marco skrek Nastasia namn och hon var framför mig. Hon hade på sig fotbollskläder och jag ville ha henne så mycket men det gick inte.

När jag hörde att Marco sa om att bytta skola blev jag chockad och min äckliga kontroll hade kommit tillbaka till normal. Hon fick inte bytta skola på grund av mig.

Jag försökte att skriva med henne men det gick inte jag hade sagt för många saker, jag kallade på Sara och hon somnade tillsammans med mig.

_____________________________________________________________________

Kort kapitel för jag ska springa till min träning... 

RÖSTA/KOMMENTERA!! 

what we can not sayWhere stories live. Discover now