Kapitel 24

633 15 1
                                    

Nastasias perspektiv:

När klockan var fyra var det dags igen för en härlig träning, i och med jag visste vad som väntade mig.

Jag gick hem själv denna gången för Melissa mådde inte bra igår och  hon valde att stanna hemma idag, också. När jag gick hem var det nästan mörkt och jag tog det som en bra tecken, vintern var här. Även om det var november fanns det ingen snö och vem längtade till snön?

När jag kom hem slängde jag mina skor och jag hängde upp min jacka sen gick jag till köket och tog ett äpple och jag började äta på det. Klockan var halv fyra och jag hade inte ens hunnit äta upp mitt äpple men jag valde att slänga det. Jag gick upp för trapporna och bytte om till fotbollskläder, jag tog ut en väska och la mina dubba skor och vattenflaska sen tog jag min mobil och la den i fickan och hörlurana.

Jag gick ner till andra våningen för att ta på mig mina nike skor och jackan sen tog jag nycklar och gick till min cykel. När jag satte mig på min cykel fick jag ett meddelande och snabbt kollade jag på skärmen. Ellinor.

Hennes lag skulle träna med mitt tjej lag men jag skulle inte vara med dem idag.

 Från: Ellinor
Ligger  illa till.

Det var inte likt henne att vara en trubbel tjej men denna gången var hon otrogen och bara om Hugos tjej visste om detta hade det varit mer intresserat. Men denna gången ville jag inte blanda mig i, hon måste själv förstå att hon har gjort ett misstag.

Jag satte på musik istället för jag orkade inte tänka på någon just nu, det ända jag ville var att cykla till min träning för klockan är snart fyra.

När jag kom till fotbollsplanen fanns det bara jag, Hampus och Kevin det var då jag märkte att det fanns en kvart till innan träningen började. Jag satte mig på gräset som var kallt men jag tog av mina nike skor och istället satte jag på mig mina dubba skor.

''Nastasia du ska ta en hård pass idag.'' Började Marco och jag kunde känna hur nervös jag var, att ha min pojkvän precis bredvid mig och att ha min 'ex' bästa vän här fick mig att känna mer nervös.

''Ja.'' Sa jag och började göra övningar.

Det kändes konstigt att ha en pojkvän det var inte alls som jag hade tänkt mig, aldrig i hela mitt liv trodde jag att jag skulle bli tillsammans med en kille som är fjorton (snart femton). Det var nytt för mig jag var oskuld och han var inte det.

''Nastasia!'' Skrek Ellinor jag kunde känna igen hennes röst och jag började jogga up till henne.

''Hej!'' Sa jag och kramade henne.

''Vad gör du här?'' Frågade Ellinor och jag visste att hon menade varför jag tränar med killarna.

''Fråga Erik.'' Sa jag och pekade på honom och nästan alla hade kommit nu.

''Whatever Nastasia! Du får spela med killar.'' Halv skrek hon och jag kollade på henne och började skratta.

''Nastasia!'' Skrek Marco och jag visste att det var dags för mitt straff jag kollade på Ellinor och sa hej då till henne och istället började jag gå till Marco.

''Du ska springa 5km och du ska ha min mobil, appen är på och den kommer säga allt.'' Sa han och jag nickade åt honom och började gå ut från planen och när jag var ute började jag små jogga.

5km det var inget. I skolan kan jag springa 8km och jag är den första tjejen som alltid kommer in. Musiken började spela och tankarna började komma. Hampus, mitt allt.

Han var min kille och det var bara två personer som visste om det, varför kunde inte alla veta om mig och han? Jag vill försöka ha ett öppet förhållande men jag vågar inte med Hampus, han är en kille som jag känner i tre månader och har redan skapat drama med honom.

what we can not sayWhere stories live. Discover now