Kapitel 19

692 16 1
                                    

När jag och Mel hade brytt om gick vi till planen och alla väntade på oss, så klart.

''Börja med att springa fem varv runt planen!'' Skrek Marco och jag började direkt att springa tillsammans med Melissa sen kom killarna och mina tankar var på Melissa och Denis.

Två hela månader hade dem skrivit med varandra och aldrig sagt något till mig och han som sa allt till mig. Men jag hade också en hemlighet från henne men det började i oktober och det kanske bara var i tre veckor jag hade sett Hampus. Det var inte en månad eller två för jag och han klarar inte av en dag utan vi bara bråkar. 

Efter att ha sprungit fem varv så blir det passningar och jag hade energi och jag behövde tänka och forbollen fanns där för mig. Melissa började passa mig och jag sprang runt en röd kon och sen passade jag tillbaka till henne och sen var det att byta med sin egen partner. Framför mig var Kevin och han var grym inte bara han utan Hampus med för dem tränar med 95:orna och inte med 97:orna vilket var magiskt. 

Jag passade Kevin och han sprang runt konen och sen var det min tur och vi var tvungna att byta partner. Min nästa partner var Hampus inte alls förvånad och jag behöver bara spela cool inget annat än det. Jag tog bollen och sprang runt den röda konen sen passade jag honom bollen och han gjorde också samma sak. 

Precis när vi skulle bryta partner ändrar Marco sina planer och denna gången ska vi göra något som jag aldrig har gjort förr. 

Hampus ska passa bollen till mig sen ska jag ge honom en high five och springa och göra mål. 

Alla ställer sig i led och jag börjar tillsammans med Hampus och målvakten Jakob som han heter är redo. Hampus passar bollen och han ger mig en hård high five men det är kallt så det läker sig och min handled är helt ömn och jag springer mot målet och gör mål. 

Sen är det killar som passar varandra och detta var faktiskt roligt för vi tränar skott i med att jag är bra på det men ibland dår jag inte chansen. 

När klockan blir 15:45 så delas vi upp i två lag och vi ska spela femton minuters match och jag är med Kevin och Melissa är i andra laget och hon är med Hampus. Jag är mittfältare och Melissa är anfallare så vi har typiskt bytt platser med varandra. 

Mitt lag börjar och jag har så klart bollen och dribblar den fram och Hampus är framför mig så jag passar denn till en kille som är mittfältare och han missar och jag hör hur Hampus skrattar. 

Målvakten skjuter och Hampus fångar bollen och springer upp med den och sen passar han den till Melissa som försöker göra mål men jag tar bollen från henne och den stunden kan jag se han bakom mig och han tar min handled och jag ryker och stannar. Sån tur kan jag byta med Lucas och jag springer fram till Marco och han tar fram min vattenflaska och häller lite kallt vatten på min handled och jag kunde känna hur skönt det var för min handled. 

''Okej tack grabbar och tjejer för idag.'' säger Marco och jag tar min vattenflaska och min kofta som är blött. 

Jag är trött och jag är rädd om jag somnar på middagen och får all maten på mitt ansikte men jag måste ta en kall dusch. Melissa går bakom mig och vi alla är tysta och tyvärr har inte tjejerna träning idag utan imorgon och på tordag men jag slipper den nu under fyra veckor. 

När vi kommer till våra grejer så är vi tysta och vi tar bara på oss våran skor och jackor sen sticker vi ut. 

''Herregud vad taskig han var idag.'' säger Melissa. 

''Jag vet.'' säger jag till henne och tar upp min mobil. 

Till Amir: Allt är bra själv?

what we can not sayWhere stories live. Discover now