Kapitel 16

770 15 5
                                    

Söndag gick som rutin, Mamma och pappa hade gjort frukosten och efter frukosten hade alla gått sina vägar. Mamma var hos sina väninnor, pappa var med Marco och kollade på fotboll, Loppan var med sin kompis och jag var i rummet och gjorde massor med läxor som Melissa hade kommit med. 

Jag gjorde hälften av mina läxor ända till fyra och runt fyra tiden var alla hemma och mamma satte igång med middagen och pappa hjälpte henne. Jag hade tagit på mig sport kläder för jag behövde rensa tankarna. Jag sprang runt mitt område sen när det blev fem var jag hemma och matten var klar alla satte sig på sin plats och åt. 
Efter vi alla hade ätit hjälpte jag mamma med att plocka undan sakerna och sen var det dags för mig att duscha. Men först hade jag lovat mamma att jag skulle börja fixa tvätten så jag gick till tvättrummet och la in saker som skulle tvättas, jag satte igång tvättmaskinen och ag gick upp till mitt rum och tog ut rena underkläder och en helt ren PJ.  

Alla satt där nere och kollade på en film som var drama och det var massa sorg, efter filmen hade klockan blivit tio så alla gick till sitt eget rum och jag satt med min engelska uppgift. Den var lätt men lite komplicerad. 

Jag hade hunnit med alla läxorna och när jag kollade på klockan var den redan halv tolv. Jag tog fram min idrottsväska och la in saker jag kommer behöva till idrotten och alla tankarna kom fram, bara på honom. Det var med hans klass jag skulle ha idrott med och jag hoppades bara på att allt skulle gå bra och Sandra, henne ville jag inte alls se. 

När jag hade packat klart sakerna gick jag till badrummet och borstade tänderna sen la jag upp mitt hår i en knut. Jag gick tillbaka till rummet och jag la mig på sängen tillsammans med min telefon och det kändes kallt. Jag gick in på facebook och kollade runt vad som fanns men inget speciellt hade hänt. Klockan slog halv ett och jag la min mobil att laddas, sen blev allt mörkt. 

Mobilen började höras redan klockan fem och jag var trött men jag gick ner till köket och det första jag gjorde var att dricka blåbärs saft den väckte till mig. Sen började jag med flingor och två mackor när jag hade ätit klart frukosten gick jag till badrummet och borstade tänderna och tvättade ansiktet med produkter. Jag gick tillbaka till mitt rum och jag gick direkt till garderoben jag tog ut svarta jeansbyxor och en vit tröja som gick med volanger och över hade jag en midje tjocktröja. 

Jag vidare för att platta håret och jag gjorde det rätt så snabbt efter det packade jag ner skolsaker i min skolväska och allt var klart och klockan var redan sju. Jag valde att inte sätta något smink alls eftersom jag skulle ha idrott. Jag tog en parfym och la ner den sen i väskan. 

Melissa: Ska vi ta bussen idag?
Jag: Nej!
Melissa: Miss you girl!

Jag skrattade smått av meddelandet som jag hade fått av henne och jag tog ut min svarta jacka som knappt täckte rumpan och mina vantar som jag behövde när jag skulle cykla. Nycklarna hade jag med mig som vanligt och mobilen var i fickan tillsammans med hörlurarna. Jag cyklade till Melissas hus sen hoppade hon på och jag tog hennes väska och la den ovan på min väska.

Luften var typiskt en kall vinter luft och denna luften var som en drog för Mel. Hon hade en mössa på och något som folket inte kunde se var att hon hade hörlurar och hennes musik spellista var den värsta. Mel hade skämt ut oss framför hela Helsingborg gymnasitet elever och jag både hatade henne och älskade henne men hon kunde inte sjunga på en morgon. För varje person jag cyklade förbi skrattade de åt oss eller åt henne.

När vi kom till skolan var det konstigt att se alla  igen och  alla kollade på en direkt, efter att ha varit i en hel vecka i Stockholm utan plugg och bara fotboll kändes det verkligen konstigt. När vi kom till mitt skåp tog jag ut mina historia böcker för vi skulle ha historia men precis när jag vände mig ser jag Hampus. Med ett leende på läpparna och när jag går lite längre fram så är alla tjejer på honom. 
Jag kollade på Melissa som snackade med Dennis och dem två hade klickat bra.
''Ser man på nya paret.'' Sa jag och kollade på dem och dem blev direkt seriösa.
''Nej, vi är kompisar som du och Hampus.'' Svarade Mel tillbaka och jag kollade på henne.
''Precis.'' Sa jag till henne. 
Hampus kom mot vårt håll och jag blev nervös men denna gången hade jag inte lust att hälsa på honom.
''Hampus ser man på tjejer överallt.'' Sa Dennis och peckade runt på varandan tjej som kollade på honom och även mig.
''Finns bara tre speciella tjejer som jag litar mest på.'' Svarade Hampus och jag kunde känna den tunga luften.
''Vem?'' Och det var Mel som frågade honom och jag var inte alls förvånad. 
''Min mamma, min lillasyster och en tjej.''' Sa han och kollade på oss tre och detta var bara svårt detta kunde inte hända. 

Jag glömde att ta min medicin som doktorn hade sagt att jag skulle ta och jag skrev direkt till min mamma.
''Stasi, mår du bra?'' Och det var han, hans fråga ekade i mitt huvud och jag kollade på honom. Alla kollade på mig och jag kunde lova mig själv att inte svimma. 
''Mmh, jag glömde bara att ta min medicin.'' Mumlade jag och la min hand på pannan, jag försökte att inte kolla på honom. Min handled och huvud var i värk och jag kunde känna smärtan och jag blundade för det skulle bli lättare för mig.
''Till vad?'' Frågade han.

''Till min handled.'' Sa jag och kollade på honom och denna gången kända jag mig yr och jag backade några steg bakåt men Hampus tog mig försiktigt och jag kollade på honom. Hans gröna ögon och hans läppar jag kunde inte vara sur på honom. Jag ville att han skulle vara min och att jag skulle vara hans. Men det gick inte, jag var trött på hans avundsjuka och jag orkade inte spela med det.

''Kom.'' Sa Hampus och rykte ut handen och jag kollade konstigt.

''Jag sa till din lärare att du blev lite yr och behövde lite tid för dig själv.'' Fortsatte han och jag fortsatte kolla på honom jag tog emot hans hand och jag gick tillsammans med honom. 
Och det första han gjorde var att ta in mig till toaletten och han låste den också, jag satte mig ner på toalettstolen och jag kollade vad han skulle göra. 

''Mår du bra?'' Frågade han och denna gången var det mer känsligt och jag nickade ett tveksamt nej men han ville ha ett svar.

''Nej.'' sa jag och han kollade frågande på mig.

''Vad är felet?''

''Du, Hampus. Först skriker du på mig sen lägger du ut en bild och säger jag var ett misstag och nu säger du att jag är speciell.'' Halv skriker jag och jag kollar surt på honom, jag fick fortfarande ont i mitt huvud och jag försökte att sänka volymen för mig själv men det gick inte.
''Nastasia vart försöker du komma?'' Frågade han och jag suckar.
''Jag är kär i dig.'' Säger jag och jag kollar ner direkt och jag kan inte kolla på honom jag sa sanningen som fick mig att må dåligt. 
''Och jag i dig.'' sa han och jag kollade upp på honom och han kom närmre och jag kysste honom.

Läpparna hade saknat varandra och jag kunde känna  varannan  del som jag inte ångrade alls och jag kysste honom och han tog upp mig och jag kramade om honom med mina ben. Våra tungor lekte med varandra precis som Amir, 


Amir.

Jag hånglade hårdare med honom för att glömma tönten i huvudet men snabbt rykte jag bort Hampus för att andas och jag gav honom en puss och gick till klassrummet.

''Grattis Nastasia för du och Hampus tog finalen.'' Sa min lärare och jag kunde inte vara mer tacksam.
''Tack så mycket.'' Var det ända jag kunde få ut ur min mun och Mel kollade på mig snabbt och jag vände mig om. 

*

Jag var glad och den gamla Nastasia hade kommit tillbaka igen, vi hade idrott med Hampus klass och jag bytte om till mina idrottskläder sen gick jag ut till hallen med Mel och alla killarna var redan klara. 
''Nastasia och Hampus jag gratulerar stort för ni tog vinsten hem med er.'' Sa vår idrotts-lärare och jag kunde inte sluta le åt honom.

''Tack.'' Svarade jag och Hampus samtidigt och vi kollade snabbt på varandra. 

''Ni ska skriva tillsammans en text hur det var, osv. Jag kommer ta det med er sen .'' Sa han och jag nickade. Jag reste mig upp för vi skulle spela handboll och jag kollade på Mel.
''Mel är det träning idag?'' Frågade jag henne och Sandras blick var varm.

''Ja, du missade förra veckans men det gör inget, ni kommer snacka om din senaste match.'' 

''Skit också.'' Sa jag och vi hade samma tid som Hampus även om jag inte visste vart vi var så var jag galen kär i honom. Denna kille gjorde mig galen.

________________________________________________

Jag har varit så himla sjuk direkt början på året blev jag sjuk, igår blev jag helt frisk. Och idag var jag redo att skriva eftersom skolan har börjat så vet jag inte när jag ska uppdatera men jag tänker på att skffa twitter konto där ni kan se när jag kan uppdatera osv.. Kanske även sneek peak. Vi får väl se!!!!! 

Kommentera/rösta 

what we can not sayWhere stories live. Discover now