Kapitel 8

923 14 1
                                    

Tredje perspektivet:
Nastasia hade vaknat helt trött, hon kunde inte sluta tänka på Hampus och meddelandet hon fick. Allt det han hade skrivit fick henne att känna sig träffad och det fick henne känna som en slampa. Men på sätt och viss, visste hon att han hade också känslor för henne eller det uttryckte han igår. Han gav ett tecken på att bara han umgås med Sandra som en extra person. Då menade Hampus att han kan gå och säga till sina kompisar  'Jag var med Sandra.'
Hampus var en öppen person medan Nastasia var en svag person och det hade börjat nu. Allt med lägret och var bara tre dagar kavr innan hon står på tågstationen och det var inget att se fram  emot.
Hon väntade med hennes systers fästeman och hon var glad hur hon hade hittat Marco för han var en annan person och dels var dem i samma ålder. Deras bakgrund är så rolig hur dem träffades. Stasi kunde känna längtan att vara en moster och hon kunde också framställa barnet hur hon skulle fråga om hur Loppan och Marco träffades.
Nastasia visste att de skulle få dotter men mamma och pappa visste inget för det skulle vara en suprise till dem och det kunde hon inte se fram emot.  Hennes tankar var snabbt borta från barnet  och istället fokuserade dem på Hampus. Hans läppar, hans leende, hans muskler och bara hela han. Sanningen var att Stasi kände som att hon var i ett förhållande med Hampus allt det han hade sagt till henne ‘du är min’ fick henne att känna sig tagen. Men hennes längtan var också på 'lägret' eftersom  det var många folk runt om Sverige som skulle komma och hon skulle även träffa på en killen som hon skriver med.

När hon hade vaknat tidigare idag hade hon sett ut som ett monster och hon hade luktat illa hennes energi var borta från glad och allt var bara negativ. Hon hade lagt sig med tårar och hon hade tänkt på honom. Ja honom.  Även om det inte hade haft sin första kyss än, men dem hade i alla fall spenderat dagar tillsammans. Melissa, henne fick man inte glömma hon var en ny ersättare för Ellinor. Ellinor hade bara lämnat Nastasia och sagt hej då sen var hon borta. Hon hade aldrig hört av sig, igen.

David Beckham han var den typ av killen som Nastasia skulle kunna hålla hand med och inte skämmas över och Hampus var lik honom på ett sätt. Stasi älskade David men hon var även kär i Hampus och det gav henne skuldkänslor för det kändes för henne att hon hade lagt ett val på honom och att försöka glömma honom. Tidigare idag hade Loppan fårgat henne om hon mådde bra och det ända Nastasia hade svarat var ett mumlade ja. och Hon inte beskriva, det gjorde ont att säga sanningen och därför hade hon sagt ett mumlade ja.

Loppan visste att något var fel.

Melissa visste inget skit och Mel hade försökt att kontakta Stas tidigare men det ända Stas hade svarat var ‘mår inte bra, ska också träffa mina föräldrar’ det lät inte som Nastasia.
Nastasia kunde göra en ändring på detta hon skulle ändå få träffa honom på söndag och tåget skulle komma tidigt på morgonen.

‘’Men ser man på älskling kolla vem som kom och hämta oss.’’ Nastasia hörde hennes mammas röst och det kom till tårar när hon såg henne men Stasi var stark att hålla in dem.
‘’Hej mina söta föräldrar som bryr sig om mig.’’ Sa Stasi och hon skrattade även om hon sa det. Hon skulle tydligen låta glad och inte deppig. Hennes mamma visste inget och Hampus och inte hennes pappa heller, vilket gjorde saken värre.  Dem alla fyra satte sig i bilen mamma och pappa hade vars en resväska. Hela bilresa hade dem snackat om New York, Stasi hade varit där fyra gånger med hennes familj och hon gillade alla dem fyra gångerna dem åkte till New York.

När dem kom till området såg Nastasia, Hampus med Sandra det blev inget lättnad för henne hon andades tungt.
‘’Mår du bra gumman?.’’ Hon nickade bara och hon kom på också att det var snart dags för att packa.

*

När Stasi kom hem skrev hon ett sms till Mel att hon skulle komma över för att hjälpa henne packa och hon var absolut med på att Mel skulle snacka om Hampus och hon var tvungen att hänga med ‘snacket’.  Stas hade lämnat dörren öppen för att höra när Mel kom in och snabbt hörde hon dörren och hon hörde Mel hälsa på Stasis föräldrar.
‘’Jag är här!’’ skrek Melissa och hon var på humör, bara om hon visste hur Nastasia kände hade det varit mycket lättare för då kunde hon få ut allt, och det var det ända hon tänkte på hur skulle hon få ut allt detta.

*
‘’Lova att inte göra något dumt på lägret.’’ Sade Sandra till Hampus men bara om hon visste vad han hade gjort bakom hennes rygg som hon förtjänade.
‘’Jag lovar Sandra.’’ Sade han och han hade aldrig hittat ett perfekt smeknamn till henne som han hade hittat till Nastasia. ‘Stasi’ 

what we can not sayWhere stories live. Discover now