Kapitel 29

607 17 7
                                    

När jag vaknade kunde jag knappt röra mig jag var ömn i hela kroppen och jag ville bara sova, Hampus sov fortfarande och han var så söt. Men en sak jag verkligen ångrar är det som hände igår jag ville ha sex, men inte med en kille som är yngre än mig.

Även om jag älskade honom.

Försiktigt ställde jag mig upp och jag tog på mig hans tjock tröja sen tog jag mina strumpor, han var så hård och jag klarade inte av det. Men det var skönt men varje gång jag tänkte på honom eller går dagen ville jag spy. Jag vände mig om för att se om jag väckte honom men det hade jag inte och även då märkte jag blodet på lakan, herregud.

Jag tog min mobil och det hade hänt massa nya saker men jag vile inte kolla på det nu, jag behövde Melissa nu. Jag gick till badrummet och jag satte på vattnet och jag sökte upp Melissa och jag ringde henne klockan var elve hon måste bara vara vaken.

''Ja?'' sa hon trött och jag suckade.

''Melissa.'' började jag och visste att hon skulle märka att jag grät.

''Vad har hänt?'' frågade hon och jag kunde knappt sätta mig på golvet jag kände hur ont jag hade.

''Jag ångrar det så himla mycket.''

''Nastasia, vad ångrar du?'' frågade hon.

''Jag..'' jag stannade ville jag verkligen säga till henne.

''Kom igen.'' och var seriös nu.

''Jag hade sex med Hampus.'' sa jag tyst och jag började gråta.

Varför gråter jag när jag älskade hela honom igår han var den jag ville som skulle göra det på mig, han var bra men något störde mig.

''Ska jag hämta dig?'' frågade hon och jag nickade men hon kunde inte se mig och det sista jag ville var prata om det.

''Snälla kan vi åka någonstans jag ville inte vara närheten av området.'' sa jag och la på och försiktigt tog jag mina kläder och jag satte på mig dem och jag kände mig smutsig.

Allt hade hänt snabbt och jag var osäker hela tiden och jag var rädd för honom och nu vågar jag inte se på honom. Jag skulle verkligen ha mardrömmar

Jag gick ner för att ta min väska och jacka sen satte jag på mig mina skor och jag såg att Melissa väntade på mig mitt hår var upp i en bulle.

''Kom hit.'' sa hon och jag kramade henne hon försökte trösta mig men det fanns inget som kunde hjälpa mig.

''Var du med på att ha sex?'' frågade hon och jag svalde hårt och jag blundade och det värsta var att jag fick tårar.

''Jag var med på det.'' sa jag tyst.

''Men vad är fel?'' frågade hon och halv log och det var den frågan som jag själv frågade mig, jag visste inte vade vad som var fel på mig och det ända jag ville var att fly.

''Du älskar ju honom.'' sa hon och jag orkade inte mer.

''Jag vet inte vad som hände, Melissa. Jag var osäker på att ha sex men jag sa ändå ja åt honom för jag älskar honom men den andra delen sa nej.'' och jag visste att jag inte förklarade bra. ''Melissa jag ljög för honom att jag ville ha sex.'' fortsatte jag och det var då tankarna slog mig han måste slänga lakan.

''Du ljög för honom?'' sa hon och denna gången var hon mer chockad.

''Men jag njöt av det.'' mumlade jag.

''Uff du luktar sex.'' sa hon oc skrattade och jag skrattade med henne och bort tårarna jag älskade honom verkligen men jag ljög för honom.

''Du vet att du måste bäretta för honom, Stas.'' och jag nickade och jag ville gå hem och ta en lång dusch.

what we can not sayWhere stories live. Discover now