Kapitel 33

529 11 7
                                    

''Du ligger illa till min vackra flicka.''

Jag vaknade av en rädsla i mig, nästan varje kväll hade jag haft mardrömmar på grund av den hemska kvällen. Jag kunde inte se mig glad eller lycklig efter en främling har rört på mig och varit nära på att kyssa mig. Det fanns bara par människor som har kysst mig och det var Amir, Hugo och Hampus, Hampus han var ju här. Jag vände mig om mot hans håll och han var vaken han hade sett allt hur jag hade vaknat upp av en rädsla i mig, men han hade inte sagt ett ord.

''Jag mår bra.'' Ljög jag till honom.

''Säker?'' Frågade han mig och han hade forfarande kontroll hos mig och jag tog min mobil och såg att jag hade fått ett meddelande från Amir, snabbt läste jag det och ett leende spred sig på mina läppar han var här i Thailand. Jag skrev snabbt till honom vilket jag hotell bor i så jag kanske kunde se honom, kanske på nyår.

''Godnatt.'' Sa Hampus och la sig och jag muttrade ett godnatt till honom allt skulle bli upp och ner om Hampus visste att jag hade känslor för honom och någon annan så skulle han skada mig. Han hade tappat kontrollen.

Jag la ifrån mobilen och jag försökte somna om igen.

Söndag 18 Dcember 2011:

Detta året hade varit det bästa året ända till augusti när augusti blev det en stor gryta och massa drama och lögner hade skapats. Man kan inte lita på någon mer det gick inte bara.

''Nastasia, vi ska ner till stranden.'' Sa Hampus och bärde Sara.

''Jag kommer snart gå ni.'' Sa jag och dem gick iväg, hela rummet för mig själv var bra.

Jag tog ut min ljusblåa bikini sen tog jag en stor kofta som var vit detta var perfekt till stranden, med ett par flip flops. Jag tog min väska och där packade jag ner saker jag behövde och även min bok som jag började gilla den. När jag var klar gick jag ut från hotell rummet och jag gick raka vägen till stranden, dagens planer idag var att sola, bada, sola, bada, läsa boken medan jag solar och sen äta men kanske skulle planen bli förstörd.

''Där är du gumman.'' Sa mamma med ett leende och jag log och sa godmorgon till alla, Hampus hade en flickvän och det var Andrea jag visste inte om jag var avundsjuk. Jag suckade för mig själv och tog ut min skol kräms spray.

''Staaass!'' Jag vände mig och såg Sara som sprang från Hampus och jag bärde upp henne, hennes fötter var tjocka och söta man kunde äta upp henne för hon var gullig.

''Kom till mig!'' Skrek Hampus och Sara nickade och jag skrattade detta var som gamla och goda tider men ändå, allt var en lögn. Jag tog Saras solkräm och smörjade in henne riktigt bra sen la hon sig på min mage och jag klappade försiktigt på hennes rygg. Tiden hade gått och Sara somnade jag kunde inte röra mig och hon andades så fin och lugnt jag log för mig själv.

''Nastasia.'' Viskade välbekant röst och självklart var det Hampus, jag tog av mina skolglasögon och kollade på honom.

''ja?'' Frågade jag honom, och det ända han gjorde var att tog upp Sara och jag reste mig upp och kollade vart han gick med henne. Jag la mina saker i väskan sen gick jag mot havet väg, Hampus var en bra kille och mycket mer men den sidan jag hade sett av honom var bara en lögn. När mina fötter rörde vattnet så rös hela kroppen till det var kallt och varmt klockan var säkert tolv för solen var så himla stark så att det brändes.

''Tänker du inte gå in?'' Jag vände mig och ser Amir, wow vilka muskler han hade och jag log åt honom.

''Självklart men små steg i taget.'' Sa jag och han skrattade, åh jag hade saknat honom Hampus fick mig att glöma bort honom helt.

what we can not sayWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu