kapitel 7

918 14 0
                                    

Onsdag var redan här och snart var det söndag och jag skulle åka tillsammans men Hampus.

Med ett suckande reste jag upp från sängen och raka vägen till toaletten,  på vägen till badrummet hade jag med mig underkläder och badrock. Jag lät vattnet rinna tills det blev lagom varmt sen gick jag in och alla tankar kom fram från gårdagen. Det ända som störde mig var Hampus och hans ord till mig men jag gillade det, allt det han sa till mig. Jag hade fallit för honom även om jag inte ville det så var han nummer ett, och Mel visste inte det och Ellinor vart fan är hon?
Men igår kunde jag känna avundsjukan och den känslan vill jag inte känna igen, Hampus och Sandra. Hade han ljugit för mig eller hade han bara försökt att få fram all sanningen från min käft och försökt att göra mig avundsjuk med Sandra. Hade han sagt att jag var rädd för henne?
Var dem tillsammans? Men han sa till mig att dem inte var tillsammans. När jag hade duschat klart gick jag ut och jag torkade mitt hår sen satt jag upp det med en handduk sen tog jag min andra handduken och torkade mig snabbt. Snabbt som jag torkade tog jag på mig mina underkläder och sen tog jag badrocken över.
Jag gick ut från badrummet och sen gick jag till mitt rum för att ta min mobil som laddade det var då jag la märket till dörren. Jag vet att jag lämnade min dörr öppen men nu är den stängd och ingen är hemma. Mamma och pappa kommer imorgon och min syster är hos Marco. Försiktigt öppnar jag dörren och framför mig står Hampus.

‘’Vad gör du här eller nej det var inte min fråga utan hur kom du in?’’ Jag blev rätt så arg och min rädsla gick bort och jag stängde dörren med en smälla.
‘’Ta de lugnt, Stasi.’’ Jag suckade varför lät jag honom säga mitt smeknamn det var bara min familj som fick säga det ingen annan. Och Hampus är inte min familj.
‘’Hur ska jag ta det lugnt när du står i mitt rum och tagit in dig i mitt hus, på ett konstigt..’’ Jag blir avbruten.
‘’Jag hoppade över staketet genom din trädgård.’’ Ja nu vet jag.

‘’Tack.’’ Sa jag och han kollade snett.

Varför sa jag tack till honom, han var med Sandra. Jag kanske skulle fråga om träningen varför han inte var där och om Sandra, jag kunde bara fråga hur hon mår.
‘’Jag vet att du tänker mycket, Nastasia.’’

‘’Det gör jag absolut’’ Sa jag.

Han nickade och jag var nervös, varför var jag nervös? Skulle han säga sanningen om Sandra nu. Åh det ville jag gärna höra om.
‘’Jag kunde inte komma på träningen för jag var barnvakt.’’ Och min haka bara föll ner, varför ljuger han? Jag ville bara skrika på honom och säga till honom att dra åt helvetet.
‘’Varför låter du chockad?’’ Frågade han mig.
‘’Kan tänka mig när du byter blöja på en bebis.’’ Ljög jag och bara skrattade åt honom.
Snälla Hampus vad är du rädd för vad stannar i din hjärna. Liksom kan du inte spotta ut det.
Jag gick till min garderob och jag tog ut ett par svarta byxor tillsammans med en röd skjorta tillsammans med detta skulle jag ha svarta converse och svart skinjacka med en grå halsduk.
Jag gick till badrummet och jag satte på mig kläderna samtidigt lyssnade jag på musik och Hampus satt på min säng han hade tydligen bäddat den. Med ett leende på läpparna gick jag till rummet jag var fixad jag borstade mitt hår sen torkade jag med min hårfön sen satte jag på min locktång och jag började locka mitt hår. Sen tog jag min Dior parfym och jag la några lager av mascara sen satte jag på min skin jacka över tog jag min stickande halsduk och jag satte på mina skor. Jag kollade på Hampus som hade på sig ljusblåa byxor och det var G-star tillsammans med det hade en lång vit skjorta och över hade han en svart tjocktröja. Vi gick till hallen och han hade vita air max och sen hade han en svart jacka och en svart mössa.
‘’Vart ska vi?’’ Frågade jag honom, han gick framför mig och jag kollade på min mobil jag hade fått två vänförfrågningar på facebook och det var en kille som heter Amir och den andra var Ellinor. Jag accepterade Amir men inte Ellinor.   

Efter att gått en hel del är vi i parken och det är 30 oktober och det är fullt med löv på marken och det är höst färgerna och det spred sig en glädje hos mig, jag var med Hampus själv. Varför var jag glad med honom men när jag är själv är jag mer än sur på honom.
Han satte sig på gungan och jag satt mig i hans knä och vi bara gungade tillsammans och hans andetag kunde jag höra hans läppar var nära mitt öra och det vibrerade i kroppen, jag gillade det. Han var min och jag var hans.

what we can not sayWhere stories live. Discover now