Kapitel 25

629 16 0
                                    

HAMPUS:
Det var inte likt henne att bara gå ifrån träningen, när hon slängde sina dubba skor på den fuktiga gräsmattan visste jag att hon dolde något från mig. Hon var min flickvän och jag bryr mig om henne och jag hade sagt till Dennis om mig och Stasi men han hade lovat att inte säga ett ord om oss. Men det bästa var att han hade berättat om honom och Melissa. 

‘’Hampus och Ellinor ni är par!’’ Skrek Marco och juste glömde jag säga att vi skulle träna med tjejerna och värst av allt det var Göteborg IFK.
Jag är glad att jag är i par med Ellinor för jag känner henne genom Nastasia och jag spelade mot henne och hennes kille.

När klockan var runt halv fem var Nastasia tillbaka och denna gången var hon mer sur, det fanns inget leende på hennes läppar. 

Jag koncentrerade mig mest på Ellinor för hon var min partner och jag kunde inte bara låta henne göra alla övningar själv när hon behöver hjälp med dem.
Ellinor hade råkat sparka mig på mitt ben och mitt benskydd åkte upp, jag satte mig ner på den fuktiga gräsmattan och jag kunde se hur Nastasia bara gick ifrån Marco som var hennes ‘’nya’’ tränare, jag hade aldrig sett Nastasia konstig på en träning, kanske var det för Melissa var sjuk.
‘’Vad är det som pågår?’’ Frågade Ellinor mig.
‘’Det undrar jag med.’’ Säger jag tyst och börjar om på vår övning, när klockan var fem var det bara en halvtimme kvar och självklart ville vi spela match mot tjejerna och det fick vi också.

Jag tog min plats som vanligt och Kevin var i mål denna gången, jag var faktiskt trött jag hade sovit hela lördagen och Sara hade till och med kommit in och lagt sig bredvid mig. Sen på söndagen vaknade jag efterson Sara mådde inte bra och jag ville inte väcka mamma eller pappa så jag fick stå ut med henne och kolla på Dora.
Sen kom det denna dagen som visst sög, jag fick knappt se Nastasia det kändes som hon undvek mig och nu på träningen sticker hon bara.
‘’Hampus kan vi byta?’’ Frågade Simon och det var nu jag hade en chans att ringa Nastasia.
När jag satte mig på bänken tog jag upp min mobil och jag försökte ringa Nastasia men det gick inte jag fick hela tiden telefonsvarare.

*
Vi fick sluta lite tidigare och jag tog min väska och sprang till bussen för jag orkade inte vänta på den andra och jag kanske kunde hinna se Nastasia. När jag satte mig ner på en plats kollade jag på min mobil och jag hade ett meddelande från Nastasia.

Från Nastasia ♥
Jag mår fint :)

Men gjorde hon det egentligen kunde jag lita på henne eller kunde jag inte, när bussen stannade så hoppade jag av och jag valde att ringa Nastasia, igen.
En signal gick och hon svarade mig.
‘’Hej.’’ Sa jag.
‘’Hej.’’
‘’Kan du komma ut?’’ frågar jag henne snällt och tyst.
‘’Visst.’’ Var hennes svar och hon la på direkt och snabbt som hon la på kom hon snabbt ut och jag kunde se henne leende och det fick mig att le. 

Jag visste inte om jag skulle krama henne eller kyssa henne för hon var inte alls på humör men jag kramade om henne, men det hindrade mig för jag kände hennes läppar på mina.

‘’Varför gick du hem tidigt?’’ Frågade jag henne och hon blev nervös och kollade ner på marken jag visste att hon dolde något från mig.
‘’Nastasia?’’ Sa jag till henne så hon kunde kolla upp.
‘’Jag blev sur på Marco.’’ Sa hon och jag kollade på hennes ögon.
‘’Bara för straffet?’’ Frågade jag henne igen.
‘’Nej. Jag var avundsjuk.’’ Sa hon plötsligt och jag skakade på huvudet.
‘’Du ska inte vara avundsjuk.’’ Var mitt svar till henne och hon fick fram sitt leende.
‘’Hampus..’’ Sa hon och nickade och denna gången suckade hon stort.

‘’Jag blev avundsjuk på Ellinor.’’ Sa hon snabbt och tankarna for tillbaka till träningen jag hade inte gjort något dåligt, hade jag det?
Hon vände ryggen mot mig hon försökte gå ifrån mig men jag lät inte henne, försiktigt tog jag hennes armbåge och bara några sekunder befann hon sig hos mig, i min tjocka jacka, hon befann sig i min famn.
‘’Försök att slappna av.’’ Viskade jag.

‘’Snälla..’’ Fortsatte jag och när hon väl hade slappnat av kunde jag märka att det blev lättare.
‘’Är det lättare?’’ Frågade jag henne, jag kunde inte bara låta bli. I cirka fem minuter hade vi stått och snackat med varandra men klockan blev för mycket och jag var tvungen att duscha, vi sa hejdå till varandra och hon gick in och jag gick hem.

Nastasia:
Mitt alarm satte igång och idag var det tisdag vilket betydde en kort dag. Jag reste mig upp och alla tankarna från igår när Marco kom hem hade kommit upp, hur mycket vi hade tjafsat på varandra att han gav mig en till straff. H A T A R H O N O M!
Sen hade mamma sagt att jag ska säga förlåt till honom, snälla vem tror han är? Varför kan ingen se det? Även om min syster älskar honom till döden så hatar jag honom. Ibland kan han vara snäll och ibland inte och denna gången var han över gränsen.
Jag gick till badrummet för att tvätta mitt ansikte och att göra mig ren när jag var klar med att göra mig ren gick jag tillbaka till mitt rum för att klä på mig.
Denna gången tog jag på mig ljusa byxor som satt lösa på mig och tillsammans med det tänkte jag ha en svart och vit skjorta. Min kappa var nere i hallen för jag hade lagt den där nere och mina snekers skor också.
Som smycken hade jag bara ett silver halsband, mitt smink var lätt jag hade bara lite puder och mascara sen var mitt hår lite lockigt och det passade in till dagens outfit.
Jag hade skirvit med Melissa igår vad som hände och hon ville döda mig för hon skulle också göra straffet, men det kommer hon säker inte att göra kanske Marco är snäll åt henne.
‘’Jag sticker nu.’’ Mumlade jag till min mamma som vinkade hej då till mig jag hade satt på mig mina skor och min svart vita kappa.
Hampus var också på väg till skolan, jag hade bestämt med Melissa att jag skulle gå tillsammans med henne så därför började jag gå tidigare.
‘’Melissa.’’ S jag och kramade om henne.
‘’Jag är så himla nervös för att träffa Dennis.’’

‘’Snälla, du ska inte vara nervös allt kommer gå bra.’’ Sa jag med en glad röst och det kändes skönt att ha henne tillbaks.
‘’Vi vår väl se.’’ Muttrade hon som ett svar och jag skrattade åt henne.

*
När vi kom till skolan så var det fullt med människor vid utgången och jag blev rätt så förvånade och nyfiken vad som hade hänt. Jag var modig och gick in och det första jag såg var en kille som hade svimmat men han mådde inte sitt bästa för precis bredvid honom fanns hans äckliga kräck klump.

Jag och Melissa tryckte på hiss knappen många gånger för vi kunde inte andas, det luktade illa och jag tyckte synd om killen.

‘’Men godmorgon töser.’’ Sa Kevin.

‘’Du måste sluta skrämmas!’’ Sa Mel med en hög ton i rösten till honom och jag kunde inte sluta skratta och precis bredvid honom befann sig två killar. Dennis och Hampus.

‘’Andas in och ut.’’ Viskade jag till Mel och hon fick panik och tog min arm.
‘’Jag tror vi tar trapporna.’’ Sa Mel och vinkade till killarna och jag blev chockad.
‘’Mel! Jag vill faktiskt ta hissen med min käraste.’’ Sa jag till henne och hon kollade på mig.

‘’Men det ville inte jag, så respektera det.’’ Sa hon och sprang upp för trapporna och jag orkade inte mer men vi hade bara en trappa kvar.
‘’Äntligen framme.’’ Mumlade jag.
‘’Jag hörde det.’’ Sa hon och jag skrattade åt henne.
Hon var tvungen att lösa detta och idag var det också en härlig dag för Ellinor skulle åka tillbaka till Göteborg vilket fick mig att le mer för just nu, kunde jag inte stå ut med henne.
Jag gick till mitt skåp och jag öppnade mitt skåp och la min kappa där sen tog jag min väska och väntade på Mel som skulle hitta sina saker.
‘’Hej.’’ Hörde jag någon säga och jag vände mitt huvud åt vänstra sidan där rösten kom från och där var min älskling.
‘’Hej.’’ Sa jag glatt.
‘’Hur gick det igår?’’ Frågade han mig och jag skakade på huvudet.

‘’Inte som jag hade trott.’’ Och jag suckade när jag sa det till honom.
‘’Ett till starff?’’ Frågade han mig och jag blev chockad.
‘’Det var inte så svårt att lista ut, va?’’ Frågade jag honom.
‘’Absolut inte och speciellt när du inte svara på mina meddelande, min käraste.’’ Viskade han och gjorde en flin, jag log åt honom och gick bort till klassrummet.
Han hade väl inte tagit trapporna tillsammans med Dennis och Kevin.

Åh Gud, vad har jag gjort?

___________________________________

Har inte rättat eller något men nu måste jag springa iväg för jag kommer missa mitt tåg som går om fem minuter.

what we can not sayWhere stories live. Discover now