Kapitel 26

616 10 0
                                    

‘’Mel, jag mår illa!.’’ Sa jag till henne och la handen på pannan.
‘’Så löjlig du är.’’ Sa hon till mig och fortsatte att räkna.
Men denna gången var jag inte löjlig! Det var sant jag ville spy att tanken på att Kevin hade hört mig och Dennis.
‘’Men allvar Mel, dem hörde mig.’’ Viskade jag till henne och hon valde att göra en allvar- glöm-bort- det blicken och det var då jag reste mig försiktigt upp och gick iväg till toaletten.
Jag kollade på mig sjäv i spegeln, om Hugo kan eller kunde göra det med Sandra så kan jag lätt göra det med Hampus. Precis när jag öppnade dörren mötte jag blicken av Hugo, vad fan vill han?

‘’Jag vet att du såg oss.’’ Började han med att säga.
‘’Vad menar du Hugo?’’ Frågade jag honom.

‘’Det jag menar är att du såg mig och Ellinor, på festen.’’ Sa han och jag skrattade.
‘’Alla såg det, det finns på facebook jag kan skicka bilden till dig om du vill.’’ Sa jag och ryckte till och gick där ifrån, patetisk kille.
När jag satta mig ner gjorde jag minst tio uppgifter i matematikboken och det kändes härligt att bara slappna av och att kunna räkna ut allt.

‘’Okej mina elever vår tid är slut.’’ Sa vår lärare och alla ställde sig upp, jag la ner mina saker i väskan och jag gick efter Melissa.
Vi gick till studietorget där alla satt på sofforna och snackade om hur går dagen hade varit eller så snackade om hur tråkig lektionen var.
‘’Vi ska inte sätta oss där.’’ Varnade hon mig och jag kollade på Hampus han hade hört mig, men hade verkligen Kevin och Dennis hört mig?

‘’Visst, vi går till skåpet och tar ut svensk böckerna.’’ Hon nickade och jag vände mig om till dörren, Melissa var själv orolig och kallar mig löjlig dem båda var med på att kyssas.
‘’Vet du vad?’’ Frågade jag henne och korsade mina armar.
‘’Nej, varför skulle jag?’’ Sa hon och öppnade skåpet.
‘’För du är löjlig!’’ Sa jag med en hög röst så att visa blickar kunde vända sig om.
‘’Jag är absolut inte löjlig.’’
‘’Är du visst.’’
‘’Ursäkta men hur fan då?’’ Frågade hon och jag var rätt så säker på att hon kunde lista ut det själv.

‘’Ni båda var med på att kyssas och sen vågar du inte träffa honom.’’ Sa jag med en tyst röst.
‘’Tvinga mig inte att gå dit, nu.’’
‘’Jag tvingar dig.’’ Sa jag till henne och skrattade och hon stängde skåpet och gick till dem, jag valde att hänga med henne.
Hon satte sig bredvid Hampus, den lilla bitchen.

‘’Hej killar.’’ Började jag med och Kevin kollade på mig och han tänkte rätt så mycket.
‘’Vad?’’ Frågade jag honom tyst.

‘’Nej, inget.’’ Sa han tyst och det var något som fanns hos honom som han bara inte vågade säga till mig.
‘’Visst.’’ Muttrade jag och kollade på klockan som inte ens  var halv tio.
‘’Så jag hörde att du fick en till straff.’’

‘’Du hörde rätt Kevin.’’ Sa jag med ett leende.

‘’Vad hände?’’ Frågade dem alla mig.
‘’Marco tror helt enkelt att han äger hela mig, snälla orkar inte tänka på det.’’ Sa jag och vände blicken åt Hampus som hade sin hårda blick mot mig.
Jag tog upp min mobil och jag hade sett att Hugo hade skrivit till mig vart han kunde hitta bilden och jag skrev en bra förklaring till honom, vart han kunde hitta bilden.

*
Tiden och skolan hade gått förbi som en blixt och jag var redan hemma och gjorde läxor jag övade in alla engelska glosser och sen gjorde jag andra löjliga uppgifter. Försiktigt bytte jag om till mina träningskläder, jag valde att lägga benskydden, skorna och min vattenflaska i min väska klockan var snart fyra och vi hade träning till klockan halv sex.

Till: Melissa ♥
Jag är hos dig om tre min.

Jag satte på mig mina skor och jag sprang till henne och hon var redan ute.
‘’Tre minuter.’’ Sa hon och la ner mobilen i fickan.

Vi väntade på bussen i den kalla november snart var det jullov och Melissa skulle iväg och detsamma skulle jag. Min rädsla mot flygplaner visste inget om förutom min familj. Jag hade haft värsta drömmar om hur jag kraschade med ett flygplan och vart ända gång vi skulle åka flyg så hade jag min lilla tablett.
‘’Förhelvete.’’ Mumlade Melissa och jag kollade bakom henne och det var precis som en dröm.
‘’Han skämtar med mig.’’ Sa jag och nickade på huvudet jag som är i ett förhållande kanske skulle baka ur denna situationer nu.
‘’Det finns ingen chans att jag blandar mig i.’’ Var det första jag viskade till henne och hon spände sin blick.
‘’Jag älskar honom.’’ Muttrade hon och jag försökte trösta henne men inget hjälpte, vi alla visste att Dennis var den ‘’Bad Boy’’ i skolan men att han hade börjat på fotboll och gick i hand med Irene, var helt chockande.
‘’Herregud.’’ Sa jag och gick in i bussen Mel satte sig längst bak för hon ville inte att Dennis skulle se hur hon såg ut, hon var kär och kunde inte släppa honom. Och värst av allt älskade hon honom.
Bara tre minuter senare kommer Hampus springande in och han ger biljetten till busschaffören och han hälsar på Dennis och Irene, sen kommer han till mig.
‘’Hej.’’ Viskarar han och pussar mig på kinden.
‘’Hej.’’ Sa jag och blir chockad varför gjorde han det framför folk.

‘’Vad är det med henne?’’ Frågade Hampus och lägger sin arm runt min midja så att jag nästan sitter på honom, och här kunde jag slappna av.

‘’Bra fråga.’’ Sa jag och gör något med mitt pekfinger.
Bussen stannar snabbt vid arenan och vi alla stiger ut och jag blir mer chockande när jag ser Irene med Dennis, hon som gick på en privat skolan.
‘’Hampus? När började Dennis spela fotboll igen?’’ Frågade jag honom och han kollade på mig.
‘’Sen idag, han har blivit helt galen i den tjejen.’’ Sa han och Mel gick snabbare när vi kom till planen. Och självklart skulle Irene sätta sig på en bänk för hon skulle se hur hennes snygga pojkvän spela fotboll. Sen fanns det jag som väntade på ett svar av Marco och detsamma gjorde Melissa.
‘’Den äckliga jävlen.’’ Muttrade hon.
‘’Jag blev chockad när han kysste mig på kinden.’’ Sa jag och försökte bytta ämne.
‘’Bra försök.’’ Sa hon.
‘’Melissa och Nastasia kom hit och ni andra kan börja springa fem varv.’’ Och jag spottade på gräste.

‘’Så hur är läget?’’ Frågade Mel honom och hon nickade.
‘’Ja, jag kan börja med dig du ska springa 5Km medan Nastasia ska göra dubbelt.’’ Började han och jag blev sur på honom.

‘’Skämtar du med mig?’’ Frågade jag och kollade på honom.
‘’Ser det ut som jag gör det?’’

‘’Ja, speciellt när Erik sa till dig ‘du ska lära dem samarbeta tillsammans’ och det finns en punkt till som jag inte får glömma, inte ge dem straff.’’ Och jag var helt klar med denna idioten jag började värma upp mig och Melissa fick hans mobil och jag fick ett armband.

1Km

2Km

3Km

4Km

5Km

Hej då till Melissa.

6Km

7Km

8Km

9Km

10Km

Den sista biten gick jag, jag var helt borta och var tvungen att springa tillbaka en hel runda för att hitta arenan. När jag kom tillbaka hade jag gått över gräsmattan och Marco skrev ‘’Är det svårt att springa Nastasia.’’ Och självklart blev jag sur på honom så jag kastade armbadet rakt på honom och jag gick in på planen och spelade match med dem andra.
När Marco vislade sa han hejdå till alla förutom mig.
‘’Nastasia du måste lära dig att ta lugnt annat blir det ett rött kort igen.’’
‘’Marco kan du bara hålla käften!.’’ Sa jag och vände ryggen mot honom han skulle verkligen inte få en förlåtelse av mig.
Jag sprang till bussen och jag satte mig bredvid mina två käraste vänner och när vi hoppade av gav jag honom en kyss sen gick jag hem för att äta.

_____________________________________________________

Jag är i London, YES! haha ska vara här ända tills nästa vecka på torsdag.
Rösta/Kommentera!!

what we can not sayWhere stories live. Discover now