MW-7

15.9K 1.3K 662
                                    


Gösterişli malikaneye giriş yaparken bir yandan da etrafı gözlemliyordum. Malikanenin eski mimari yapısının üzerinde olan yeşil sarmaşıklar, süslü malikaneye değişik bir hava katıyordu.

Böyle bir güzel yapının içinde yaşayacak olmak güzel hissettirsede, bu usta elinden çıkmış yapının içinde yaşayan kişiler hoşnutluğumu yok ediyordu. Aslına bakarsanız Kuzey kabilesiyle bir sorunum yoktu ancak, onların hilebaz ve yüzsüz bir kabile olduğu gerçeği onlara ön yargı ile yaklaşmamı sağlıyordu.

Ulumalar kulağıma dolarken, gözlerimi malikanenin üzerinden alıp çevremizi sarmalayan kurt forumundaki Kuzey yoldaşlarımıza baktım. Her biri bize şüphe ile bakıyordu ve bu benim içimdeki kurdunda tetikte olmasına etki ediyordu. Yanımdaki alfamın yoğun bakışlarını üzerimde hissettiğimde ona dönerek bakışlarımızı birbirine dokundurdum.
Fısıltıyla bana seslendi.

"Çok bakma."

Olumlu anlamında kafamı salladım. Kurtların gözüne uzun süre bakmak iyi bir fikir değildi elbette ki. Hele ki bir omeganın -her ne kadar eşi olsada- bakması tehlike arz ederdi.

Büyük ve geniş malikanenin kapısına ulaştığımızda gıcırtılı bir şekilde açmışlardı kapıyı. Karşımıza ansızın çıkan kabile lideri ödümü koparsa da, duruşumdan ödün vermemiştim.

"Hoşgeldiniz Batı ve Doğudan gelenler."

Saygıyla kafamızı eğdik. Burası bizim yerimiz değildi, bu nedenle saygısızlık yapmamız kötü sonuçlara yol açabilirdi. Saygısızlıktan olabildiğince kaçınmalıydık.

"Hoşbulduk Kuzey'in lideri."

Jungkook'un alfa sesiyle konuşmasıyla içimdeki kurdun titrediğini kemiklerimde hissetmiştim. Bir alfanın omegasında oluşturduğu etki büyüktü gerçektende.

"Lütfen bana Jin deyin saygı eki gereksiz yoldaşlar."

Sahte samimiliği alaycı bir şekilde gülümsememe yol açmıştı. Bizden büyük bir liderin saygıyı önemsememesi gerçekten garipti ve ben şapşal biri değildim. Bunun içinde kesinlikle sinsilik bulunduğunu anlayabilirdim.

"Bu benim oğlum Hoseok. Kendisi Güney kabilesinin liderinin omega oğlu ile mühürlenen kişidir."

Gözlerimiz Hoseok ile kesiştiğinde, gözlerindeki  donuklukta kısılıp kaldığımı hissetmiştim.
Birinin böyle bakması için zor zamanlar geçirmesi ya da geçirecek olması gerekirdi. Başka türlü bu donukluğu açıklayabilecek bir sebep bulamıyordum.
Sonradan aklıma düşen neden ile yutkunarak Hoseok'a bakmaya devam ettim.
O, bizim tarafımızdaydı. Eşinin tarafında değil.

Eşine ihanet edecekti.

Bakışlarımı hala üzerinden çekmemiştim ki o da tekrardan bana bakmaya başlamıştı. Onun adına üzülmüştüm ancak ne yazık ki elimden bir şey gelmezdi. Ben sadece bir zayıf halkaydım.

"İçeri geçin lütfen."

Jin adlı kurdu izleyerek bizi götürmesine izin vermiştik. Bu arada yanımda hissettiğim haraketlikle gözüm o tarafa kaymıştı. Bu Hoseok'tu. Ona fısıldamak istemiştim.

"Sana yardımcı olamayacağım için üzgünüm."

Bana dönen bakışlarından az da olsa bir parıltı görmüştüm. Bana dudaklarına konan bir tebessüm bırakıp sadece "Sorun değil." demişti.

Sorun olduğunu biliyordum. Eşine ihanet etmek kurtlar arasında çok kötü bir günah sayılırdı. Kurtlara göre birbirine mühürlenmek kutsallığın üstünde bir olaydı ve onlar bu kutsal olayı bozan her şeyi günah diye adlandırırlardı. Bir kurt olarak ben de öyle adlandırırdım elbette ama bu tamamen farklıydı. O bunu yapılmaya zorlanıyordu.
Muhtemelen bu olay gerçekleşirse kimse onunla mühürlenmeyi istemezdi.

Elimde hissettiğim baskıyla Jungkook'a döndüm. Kaşlarını çatarak bana bakıyordu.

"Çok hoşuna gitti galiba şu çocuk. Gözlerini alamıyorsun ondan."

Sitemle söylediği cümle beni güldürsede kendimi tutup gülmedim. Çünkü bir liderin ve kabile üyelerinin yanındaydık. Bu yaptığım alfama saygısızlık olarak algılanabilirdi.

"Böyle olmadığını biliyorsun."

Gözleri benim gözlerimden kaçarken elimi sımsıkı tutmaya devam etti.

"Olmasa iyi olur kurtçuk, daha öncede söylediğim gibi benim olan benimdir. Başkasıyla paylaşmam söz konusu bile değil."

"Bunu asla aklımdan çıkarmadım sevgili alfam."

Kafasını sallayıp boş eliyle saçlarımı okşadı.

"İyi, unutmamaya devam et."

Kıskançlık hissediyorum Jungkook. Doğru hissediyorum öyle değil mi ?

•••

Yorumlarda Vhope çıktı o yüzden Vhope yapacağım. Ama aslında Yoonseok istiyordum. Neden bilmiyorum ama yoonseok aklımda hikayenin başından beri vardı.
Neyse artık Vhope severim onu da yazarız.

Ma Wolfie | JikookWhere stories live. Discover now