"Hazar!"

2.5K 274 85
                                    

                                                                                             ____

"Ve aşk insanın alnına dokundu Sübhane Rabbiyel Ala." 

_________

(18. Bölüm)

Keyifli okumalar.

                                                                                                        ...

                                                                                                       

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

                                                                                                  🌼

"İmdi ben size, sorarım beyim. Ben neden Robi'yi sevmeyeyim? Hem de her hareketimi izleyecek kadar. Beni o kadar sevecek birini, neden ben sevmeyeyim beyim. Neden Onunla değil de, sizinle evleneyim beyim neden.!?"

Dur biraz. Az evvel ben ne dedim? Niçin durduk yere böyle saçmalamış, abes abes konuşmuştum. Bunları söylerken anlamsız bir şekilde, kalbimden fırtına yağmurları ahenk etmeye başlamıştı bile. Kalbimdeki sızı bir şimşek gibi tüm bedenime eziyet ediyor, halsiz düşüyordum. 

Kalbimdeki bu anlamsız sancı da neyin nesiydi? Kalp ağrısı değildi bu, bambaşka bir sancıydı..

Dokunamadığım.. Göremediğim.. Dindiremediğim saçma bir acı taşıyor yüreğim. Biraz yalnızlık, biraz hüzün, biraz çaresizlik... 

Bir an için gördüğün bu yabancı yüz, neden dünyayı daha hüzünlü bir yer yapar. Acı çekmek bir şey değildi, lakin neyin acısını çektiğini bilmemek kahrediyor ya insanı! Neden bunları söylediğim için yüreğim büyük bir pişmanlık duyar? Neden bunları dediğim için delicesine ağlamak isterim, niçin zamanın geriye gitmesi için Hakka'a deli gibi yalvarır dururum. 

Niçin onu üzdüğümü düşünüp, kendime kızıp hakaretler ederim. Neden, neden? Neden bu saçma şeyleri söyleyip ona kızdım ki!

Ateş Bey'e baktığımda, tabii nasıl yüzüm varsa bakmaya. Yine içimdeki merak volkanını dindirmeyip, kaçamak bakışlarla ona baktım. Tabiri caiz; ağzı açık öylece baka kalmıştı. şaşkınlığını tüm zerresiyle hissediyor, bu da yetmezmiş gibi yüzünde ki o şaşkın ifadeye gülsem mi ağlasam mı bilemedim ki imdi. Şaşkın çehresi yavaş yavaş iyice gerilmiş, öylece olduğu yerde kalakalmıştı. Söylediğim son kelamlar ile neye uğradığı şaşırdı. Öyle ki bende kendimden böyle bir cevap beklemiyordum, bittabi şaşırması normal. 

Nasıl bir çılgınlık yapmıştım ben öyle. Robi'yi sevmekte neyin nesi, onu seveceğim demekte neyin nesiydi Enda... Bu sen değilsin kendine gel! Keza bu şekilde devam edersen akıbetinin gidişatı hakkında hiç hayırlı yollar görünmez.

"OBADAKİ AŞK..." Onde histórias criam vida. Descubra agora