47. chci to nebo nechci?

116 5 0
                                    

Liam vyzvedl na recepci klíče a mi se vydali do našeho apartmá co jsme tu měli na týden mít.

Hned co se za námi zavřeli dveře se na mě Liam vrhl. Zaskočilo mě to,ale začala jsem spolupracovat.

Hned že mě strhl triko a já se před ním ocitla v podprsence. Hned jsem se mu přisála na jeho rty.
Pomalé jsem mu rozepinala košili pěkné knoflík po knoflíku aby ho to aspoň trošku mučilo.

Liam mě vzal do náruče a pomalé položil na postel. Než jsme se nadáli byli jsme oba ve spodním prádle. Jeho tělo bylo tak strašně sexy a ty jeho tetování. Abych pravdu řekla tekla jsem z něj.

" jsi strašně sexy. Moc tě chci,ale nechci tě do toho nutit baby." cože? tohle že řekl Liam?

" zlato do ničeho mě nenutíš chci to. Chci tebe tak pokračuj a mlč prosím." jako na povel mě poslechl a zase jsme pokračovali tam kde jsme skončili. Mám strach že pozná že už nejsem panna.  No s Harrym jsem spala jen párkrát a teď už jsem to dlouho s nikým neměla tak snad to bude v pohodě.

Byly jsme už oba bez jediného kousku oblečení a jen tak si užívali jeden druhého. Mazlili jsme se a poznávali co má ten druhý rád a co se mu líbí.

"můžu zlato? Jen prosím bez kondomu víš že chci miminko." neprotestovala jsem nebyl důvod tohle přeci bylo ve smlouvě že svatba a dítě sice postupem to mělo být ale to je jedno.
Jen jsem kývla a Liam ho opatrně do mě začal zasouvat. Ze začátku to trošku zabolelo,ale nebylo to takové jako když to bylo poprvé. Liam byl asi moc nadržený stejně jako já tak to nejspíše nepoznal.

"zlato jsi tak strašně úzká,ale už teď sex s tebou miluji." jen jsem se usmála a užívala si to že jsme jako jedno tělo.

" už budu" stěží ještě řekl Liam. Hned na to se udělal a já hned po něm. Mé tělo bylo jako v jednom ohni a jeho tekutina teď proudily uvnitř mě. Kdo ví třeba s toho bude dítě.

" byla jsi úžasná miláčku. Miluji tě. " cože on mi právě teď vyznal lásku? Jako vážně já jsem myslela,že tohle je bezcitné stvoření co nikdy nikomu neřekne tohle slovo , ale pokud je to pravda tak aspoň už nebude spát s těma jeho sekretářkami a bude jen se mnou.

" taky tě miluju." řekla jsem pravdu miluji ho,ale prostě nemiluji jen jeho snad časem láska k Harrymu odezní a bude to jen on koho budu milovat. Přeci čas vše může změnit a času na to bude spousta. Počítám s tím, že Harryho už nikdy neuvidím že se sem nevrátí a pokud ano nepotkáme se.

Celý týden tady byl úžasný. Oba jsme se ho užili a to ne jen v posteli kde byl opravdu Liam dokonalý ano chtěl sex každý den,ale to ke nevadilo byl něžný a to bylo hlavní čekala jsem spíše že když už to nebylo sním poprvé že bude třeba hrubý a nebo bude chtít tvrdý sex ale nic s toho po mě nechtěl jen jsme měnili vždy polohy a nebo jsme to nedělali jen v posteli.

Ale samozřejmě jsme celý týden nebyli jen v posteli a neměli sex to ne.
Užívali jsme si moře,procházky ruku v ruce jako ti nejvíce zamilovaní. Chodili jsme po památkách do restaurací prostě jsme si to tu náramně užili že se mi ani nechce dom. Mám strach že doma to bude jiné.No snad to bude jiné jen tím že bude Liam zaneprázdnění práci a to já bych mohla být z holkama. Tak uvidíme jaké to bude doma snad na mě Liam bude mít čas a to je jen  večer v posteli.

" už se jako moje žena přestěhuješ ke mě do ložnice?" zrovna sedíme v letadle a Liam navázal konverzaci.

" no to nevím je to nutné?" Musím ho trošku pozlobit.

" ano je to nutné musím tě mít vedle sebe aby se mi lépe spinkalo. Tak mě páni Payne nezlobte nebo jak budeme doma dostanete na holou."

" no tak dobře pane Payne budu s vámi obývat vás pokoj. Ještě dnes si tam vše přestěhují." nahla jsem se pro polibek. Pak jsem se opřela o Liamovo  rameno a měla v plánu spát.
Jediné co si ještě pamatuji že mi Liam řekl že mě miluje a políbil mě do vlasů pak už jsem usla úplně.

Hned jak jsme dorazili domů na nad čekala Liamova rodina. Hned se s námi vítali. Teď mi to vůbec nevadilo přeci když miluji Liama tak i jeho rodinu. Páni to je velká změna že? Sama se tomu divím.

" omluvte mě jdu nahoru si vybalit nebude to trvat dlouho hned zase budu dole." nikdo s tim neměl problém a tak jsem odešla. Nechtěla jsem si vybalit ale přenést si věci k Liamovi. Měl v šatníku místo na mě věci tak jsem je tam pomalé začala nosit. seděla jsem uprostřed šatníku na zemi a skládala věci.

" tady jsi hledal jsem tě." ježíš strašně jsem se lekla. Byl to jen Liam.

" polekal jsi mě. Jen uklízím věci k tobě jak jsi chtěl víš?" kývl a sedl si za mnou. No za mnou spíše za mě a začal mi pusinkovat krk. Bylo to vážně příjemné.

" nemůžu se dočkat večera tady jsme to spolu ještě nedělali. Myslím postel i když je tady dost jiných míst kde to půjde taky princezno." bože když takhle mluví je u toho tak moc sexy.

" hm.. Tak musíš počkat do večera zlato máš tu rodinu." začala jsem ho zase provokovat. Sedla jsem si mu na klín a začala mu líbat krk a kousat ušni lalůček vím co sním tohle dělá.

" přestaň nebo tě tady ojedu a je mi jedno jestli dole někdo je a ty budeš křičet." začala jsem se tomu smát. Chtěla jsem vstát,ale Liam mě nepustil. Namáčkl si mě více na sebe a začal líbat. Neříkám že to se mnou nic nedělalo,ale nejsme tady sami.

" ehm ehm." někdo si za námi odkašlal   podívala jsem se kdo to je samozřejmě jeho sestra Ruth.

" nerada ruším,ale máma už je dole netrpělivá a poslala mě pro vás aby jste šli za námi dolů takže tohle si nechte na večer až tu nebudeme. Nepotřebují být světkem stvoření dítěte. " tomuhle jsem se sni začala smát a vstala jsem. Pomohla jsem i Liamovi a vydali jsme se tedy dolů za ostatními. Počítám že věci dnes neuklidím. Protože mi je jasný že jak se za jeho rodiči zavřou dveře se na mě vrhne a skončíme v posteli a pak už se nám nic chtít nebude.
Nebo aspoň  mě ne protože Liam jr drak a vážně dokáže unavit takže pak budu ráda že dojdu aspoň do sprchy.

Blind love...Kde žijí příběhy. Začni objevovat