35. Sen...

119 2 0
                                    

"Ano navždy jen mi dva." Polibila jsem ho a  pak jsme zase kecali tentokrát už všichni tři.

Pak jsme už,ale museli jet,aby se Liam neptal kde jsme tak dlouho.

jeli jsme domů. Mám nějaké divné rušení ohledně Liama. myslím si,že po tom dnešním ránu jak jsem se k němu chovala bude asi něco chtít no spíš určitě.

rozloučila jsem se s Niallem a nenápadně chtěla proběhnout do pokoje. nechci aby mě viděl.

" kampak si myslíš že utíkáš?" sakra musel na mě asi  čekat.

" nikam jen jsem si chtěla odnést věci ze školy a pak dolů za tebou. za chvíli přeci bude večeře. " byla jsem strašně z jeho přítomnosti nervózní.

odnesla jsem si tedy věci a i když nerada jsem se vrátila zpět za Liamem . No snad to nějak přežijí hlad mám tak budu muset. Jen doufám,že se nebude na nic vyptávat.

" tak co jak ti to jde u Stylese?" je úplně blbý a nebo to jen dělá.

" jo dobrý,ale myslela jsem,že víš že je Styles v nemocnici." bože jak jak nesnáším říkat mu příjmením je to přeci Harry můj Harry.

" aha to nějak nevím a kdo ho zastupuje? je ten dotyčný na tebe aspoň hodný?" dneska je vážně nějaký divný.

" jo je to tam v pohodě a zastupuje ho Malík a s tim já problém nemám a on se mnou taky je. je spokojený stejně jako Styles. ale ten se už stejně v pondělí vrátí." řekla jsem jakoby nic a pustila se do jídla co nám zrovna donesli. Líbám už neodpovídal a za to jsem byla ráda. Aspoň se v klidu najím.

" pojď za mnou zlato,poslední dobou se skoro nevidíme." bože takže asi nemůžu po jídle jít hned do pokoje.

s neochotou jsem vstala a šla  teda za ním. Kdo ví co chce třeba si jen povídat ale o tom pochybuji.

došla jsem k němu a on si mě dneska stáhl na klín. když tak nad tím přemýšlím za chvíli budu jeho žena. Protože ohledně toho se nedá nic udělat ať se Harry snaží jak chce tomuhle není vyhnutí a to on ví stejně jako já.

" nad čím pak lásko přemýšlíš?" probral mě z myšlenek Liam.

" ale jen nad tim,že vlastně  než  se nadějí bude mi 18 a bude svatba." řekla jsem z ničeho nic ani nevím proč to zrovna jemu vykládám.

" to máš pravdu a ty  se netěšíš? Myslel jsem,že už jsi na mě  změnila názor." vážně si myslí tohle? ano je poslední dobou milý,ale to na tom přeci nic nemění.

" no jak se to vezme ano jsi jiný a milý ale to přeci ještě nic nemění. A netěšíš se spíše jsem s tim smířená. "

" aha i to je,ale od tebe pokrok,ale aby jsi věděla já se těšíš a ty určitě víš na  co se zrovna já těšíš." hned jak to dořekl  mi sáhl na zadek prase jedno.

" ano vím a už taky vím že je zase zpět to nadržený prase." vstala jsem a naštvaně odešla k sobě do pokoje. je mi totiž úplně jedno co si o tom bude myslet  a nebo jestli na mě bude naštvaný jak on umí.

Pro mě je důležitý Harry a udělám vše proto,aby jsme mohli být spolu. tak jak řekl on sám navždy mi dva...

****
omlouvám se že to tak dlouho trvalo budu se snažit přidávat. jinak vážně omluva za chyby. určitě jich tam je hafo  ale psala jsem rychle a na mobilu. prceekk5sos

Blind love...Where stories live. Discover now