26. Domluveno!!

154 5 0
                                    

" taky tě miluji,ale měli by jsme začít pracovat je toho dost." něco zamručel,ale kývl a tak jsme se pustili společně do práce.

" tohohle člověka miluji a jsem ráda, že ho mám. Vím, že by pro mě udělal vše i když nemůže, ale udělal by to kdyby mohl."

"Už mě to nebaví." řekla jsem a dala Harrymu ruku na stehno a jela sní pomale nahoru. Jen se na mě šokovaně podíval.

" co to děláš Rosie." víc říct ani nestihl rukou už jsem byla u jeho rozkroku a tak slastí vzdychl a to se mě líbilo ještě víc. Proto jsem na nic nečekala a sedla jsem si na něj obkročmo,aby neměl nějaké protesty tak jsem se mu hnedka přisála na ty jeho dokonalé rty.
On na nic nečekal a začal mě líbat a u toho jemně mačkat můj zadeček. Tak moc mě to vzrušovalo.

*pohled Harryho*

Tohle co udělala, bylo něco nepopsatelného. No jestli si myslíte,že to skončilo tak,že jsem ji ohl přes stůl a ojel tak se opravdu mýlíte. Jen jsme se takhle mazlili a užívali si přítomnost toho druhého.

Pak už byli 3 a ona musela domů, Liam ji prý, ale psal,že přijede až večer,že musel odjet něco vyřešit do práce a tohle je šance pro mě.
Vím neměl bych nic dělat a zasahovat,aby to nebylo podezřelé, že spolu něco máme, ale mě něco napadlo a on díky tomu nezjistí nic. Takže plus pro mě.

Zastavil jsem před Paynovou firmou a bez jakéhokoliv ohlášení jsem si to kráčel přímo k němu do kanceláře,bylo mi jedno jestli tam někoho má nebo co tam to prase dělá. Bez klepání jsem vstoupil.Naštěstí tam byl sám a něco dělal na pc. Hned si mě,ale všiml.

"nazdar co ty tady chceš?" nebyl moc milý.

"nazdar to musím chodit jen když něco chci?" chci si sním chvíli pohrát.

" a ty chodíš snad normálně? Vždy tu jsi jen když mě chceš jako vždy nasrat to by jsi přeci nebyl ty Stylesi tak nehraj blbého a vybal co chceš." hm..nějak moc si nechce hrát no nevadí.

"to je pravda,ale tentokrát tu jsem kvůli tomu jaký jsi hovado jak se můžeš takhle chovat ke svojí snoubence a než začneš dělat blbého tak jsem viděl modřiny co měla na rukách a určitě nejsou jen tam,by mě zajímalo proč tedy s tebou je,když se k ní chováš hnusně a ještě za jejími zády spíš s jinými.To určitě neví co? Asi bych ji to měl říct nemyslíš?" šlo vidět jak je naštvaný a to vlastně ani neví,že už to vše Rosie ví.

" do tohle se nepleť do toho ti nic není co mi mezi spolu máme,takže teď když jsi mi vše řekl vypadni." hodně je nasraný no.

" ale mě se nechce,víš jak co si ty hnusný prase dát konečně tu odvetu v ringu? Docela se totiž nemůžu dočkat až ti nakopu prdel,když předtím to nevyšlo." 

"jako vážně? Nevyšlo? Vítěz jsem byl,ale i tak já.Ale když chceš proč ne. Jen doufám,že to neděláš kvůli Rosie ty princi,ona je moje a moje taky bude tohle ti ego u ní neudělá." páni on se mi tady vysmívá? Kdyby jen věděl,že já ji mám a to i v posteli,ale on nic.

" neboj ego si udělat nepotřebuji,už vůbec ne u tvojí snoubenky,jen chci,aby jsi ji přestal mlátit a možná to pomůže,když se vymlátíš v ringu a to ti já rád vyhovím." tohle je na jednu stranu pravda.

"ok tohle beru tak co třeba za měsíc v ringu?" 

"tohle zase beru já." 

Hned na to jsem se škodolibým úsměvem odešel od něj.Už se nemůžu dočkat až mu nakopu prdel a on ani neví,že to vlastně z mé strany bude kvůli Rosie a to je výhoda pro mě. Jenže horší asi bude,že až tohle zjistí Rosie tak se jí to nebude líbit tím si jsem jistý proto asi bude lepší jí to neříkat a můžu jen doufat,že ten magor ji to taky neřekne a nebude ji tam tahat to by byl můj konec. Jediný u čeho může být je jak budu trénovat to nemusí vědět proč to dělám a pokud bude chtít můžu ji i něco naučit.

Od něj jsem jel ještě za Zaynem,musím mu prostě vše říct.

* Rosie*

Jsem ráda,že když jsem dorazila dom,že tu Liam nebyl.Nechci ho vidět ne po tom co se stalo,zachoval se hnusně a vlastně mě pomale znásilnil,tak kdo by ho to po tomhle chtěl taky vidět.

Stejně co jsem došla jsem si šla do kuchyně jen vzít něco malého k jídlu a hnedka jsem vypadla k sobě,kdo ví kdo by mohl přijít,když Niall má klíče tak je má určitě i Louis a já nechci vidět ani jednoho. Za sebou jsem pro jistotu zamkla a hnedka padla na postel. 

Přemýšlela jsem o tom co se stalo u Harryho v kanceláři a jak jsem se k tomuhle dokázala odhodlat zrovna já taková nezkušená jsem tam dá se říct po něm vyjela,ale zase na druhou stranu se mi to až moc líbilo. Asi to bylo tím,že tohle bylo a pořád jen bude s Harrym a toho miluji a jsem si jistá,že on mě taky a je schopný pro mě udělat vše co mi na očích vidí,takový moje zlato prostě. Jen nevím co bude,až padne den kdy si budu muset vzít Liama. Počítám,že tomu se nijak nevyhnu ani kdybych snad zmizla na konec světa. Stačí,že už jeden přestupek jsem udělala,nejsem panna a to až zjistí to bude teprve mazec,ale já tohle mám prostě někde chce se mi s toho akorát smát. Ono taky kdyby se choval lépe tak bych se možná zamilovala do něj a nemuselo by to být vše tak komplikované a hlavně jsem ho nemusela nenávidět.

U toho všeho jsem usla a ani nevím jak,asi přemýšlení o takových věcech je unavující.......




Blind love...Where stories live. Discover now