27. fuck off..

154 7 0
                                    

Ono taky kdyby se choval lépe tak bych se možná zamilovala do něj a nemuselo by to být vše tak komplikované a hlavně jsem ho nemusela nenávidět.

U toho všeho jsem usla a ani nevím jak,asi přemýšlení o takových věcech je unavující....

Vzbudila jsem až když zazvonil budík takže jsem prospala celý den. To mi,ale nevadí jediné co mi vadí více je,že jsem usla v oblečení a ani jsem se nevysprchovala no snad vše stihnu teď než půjdu do práce. Spíše za Harrym a pokud dojdu pozdě jemu to určitě vadit nebude. Bylo by fajn kdyby už Liam nebyl doma. Nechci ho potkat u snídaně, kdyby to šlo vyhýbala bych se mu pořád pokud by to jen šlo.

Vše jsem vzala rychlostí a během půl hodiny jsem byla hotová a šla jsem dolů do kuchyně se nasnidat. Při mé smůle už tam Liam seděl a snidal.

" dobré ráno Rosie." pozdravil. Nějak si myslí, že je vše v pohodě.

" HM..dobré" zabručela jsem jen.

" co máš dneska po práci v plánu? Jinak hodím tě do práce." vážně si mysli,že je vše v pohodě.

" nemám nic,ale s tebou nikam nejdu a dík do práce si dojdu pěšky." jsem hnusná,ale on si nic jiného ani nezaslouží.

" proč jsi hned po ránu takhle nepříjemná? Nic jsem ti neudělal." vážně asi má sklerózu.

" jasně já zapomněla ty jsi pan svatý co nikdy nic neudělá, ale že jsi mě málem znásilnil to já vlastně v tvém případě nic. By mě zajímalo co by bylo se smlouvou,kdyby se ti to opravdu povedlo,ale asi nic když já vlastně jsem ani tu smlouvu neviděla že? Tak bůh ví co tam je." byla jsem vážně naštvaná. On na to neřekl nic vstal a prostě odešel. Nejspíše do práce. Určitě se urazil,ale může si za to sám.

Šla jsem v kuchyni k oknu se podívat jestli vážně odjel nebo to má aspoň v plánu.
Zrovna stál u auta a chtěl nasednout. Já mu jen zamávala a pak ukázala prostředníček. Snad si mě nevšiml, ale i kdyby je mi to fuk.

Já jsem aspoň v klidu dosnídala a pak jsem se vydala do práce. Rozhodla jsem se jít pěšky není to moc daleko. Většinou jsem jezdila buď s Liamem a nebo taxíkem, ale občas i pěšky a dneska chci jít taky pěšky. Musím si taky tak nějak pro čistit hlavu a uklidnit se. A i když dojdu o něco později tak Harry se zlobit nebude to vím jistě.
Snad bude mít po práci čas,že by jsme si zašli někam třeba na jídlo.

Po cestě jsem se stačila ještě pro kávu jak sobě tak Harrymu a konečně jsem dorazila. Na recepci jsem jen pozdravila a nastoupila do výtahu.

Vlezla jsem do své malé kanceláře která byla hned před tou Harryho. Vše jsem si odložila na stůl a pak se i s kávou vydala k Harrymu.

Zaklepala  jsem a na vyzváni jsem vstoupila. Hned jak si všiml,že to jsem já usmál se tím jeho dokonalým dolíčkovým úsměvem,který já tak zbožňuji.

" ahoj krásko" promluvil a přišel ke mě.

" ahoj tay máš kávu." převzal si ji ode mě a na přivítanou mě něžně políbil. Pak jsme se přesunuli k jeho stolu,kde jsme odložili kávu. Harry si sedl na svou židli a já si sedla před něj na stůl a koukala jsem jak něco dělá na počítači.

" co dneska něco podniknout po práci?" začala jsem konverzaci při usrkávání kávy.

" chtěl jsem jít do práci si trochu zaboxovat,ale pokud chceš můžeš jít se mnou a pak někam na jídlo pokud budeš chtít." tohle zní dost dobře. Vidět Harryho boxovat.

" jo to zní fajn. Budu dělat cokoli a kdekoli hlavně, že to bude s tebou."

" opravdu?" řekl a začal mě líbat. Musela jsem se do polibku usmát.
Po chvíli si mě stáhl na klín a pokračovali jsme v líbání. Tohle se mi opravdu líbí. Tyhle chvilky kdy jsme jen mi 2 a nikdo jiný.

I když se mi moc nechtělo musela jsem odejít k sobě a začít pracovat máme toho opravdu moc.

Po práci jsem jen napsala Liamovi,že se zdržím s holkama a víc mě to nezajímalo. Je mi fuk i kdyby mu to vadilo vlastně chtěl jít dneska na to jídlo.

Nasedla jsem s Harrym do auta a jeli jsme do  ani vlastně nevím kam asi někam do tělocvičny,ringu ani nevím kde se trénuje box.

Když konečně Harry zastavil na místě vystoupili jsme a pomalé oba kráčeli dovnitř.

" já se jdu převléct tak tu na mě počkej zatím si kup třeba něco k pití." jen jsem kývla a on odešel. Já jsem si šla k automatu koupit kafe a chtěla jsem se posadit na sedačku, ale zbystřila jsem Liama. Rychle jsem se schovala za automat a počkala jsem až projde. Naštěstí si mě nevšiml. No největší štěstí je to že on už do trénoval a odcházel pryč, kdyby zrovna došel nevím co bych jako dělala. Asi bych se musela nějak nenápadně vypařit a to by mě stávalo chci vidět jak Harry trénuje to si nemůžu nechat ujít a kdo ví třeba bude ochotný mě i něco naučit. Konečně jsem si s tou kávou sedla a čekala jsem už v klidu na Harryho. Kterého jsem se během chvíle dočkala.

" tak už jsem tu můžeme jít. Jinak potkal jsem v šatně Liama."

" jo já jsem ho taky viděla projít naštěstí jsem se stihla schovat a neviděl mě nevím jak bych mu toto vysvětlovala. Asi by mi nezbaštil to,že si jdu zaboxovat." tomuto jsem se musela začít smát.
Harry se smál samozřejmě se mnou.
Šli jsme pomalé tam kde se boxuje a na to jsem se těšila.
Harry mi řekl ať se pořadím a tak jsem tak udělala. Koukala jsem na něj jak mlátí do boxovacího pytle. No spíše jsem koukala na jeho svaly. Byl to skvělý pohled.

Blind love...Where stories live. Discover now