36. takhle to dál nejde

113 5 0
                                    


Pro mě je důležitý Harry a udělám vše proto,aby jsme mohli být spolu. tak jak řekl on sám navždy mi dva.

*
když to tak shrnu dny utíkali a stále se to podle mě více blížilo svatba kterou nechci. Už mi skončila stáž u Harryho a teď je to strašný to scházejí občas mi i přijde,že Liam něco tuší .
Už mě nebaví pořád Liamovi lhát ohledně toho kam chodím a pořád být opatrná. Chtěla bych normální vztah,ale to chci asi moc. Hold se budu muset smířit  s tim, že si vezmu Liama protože stále se nic nevymyslelo a ani nevymyslí není totiž co. Harry je poslední dobou divný a já nevím proč nechce mi nic říct furt jen tvrdí že je vše v pořádku,ale já vím,že není.

Zrovna teď se s Harrym týden neuvidím jedeme s Liamem  k jeho rodině. Už za 3 měsíce bude svatba ano už je červen a v září hned jak mi budu 5 plnoletá bude svatba a vlastně také kvůli tomu jedeme k jeho rodině nadšeně mi chtějí všichni pomahat s přípravami. Chtějí se mnou vybírat šaty,dort a další věci jenže neví,že já nechci. Tohle bude ještě náročné.

*
" máš teda všechno? Už bych rád vyjel." volal na mě Liam.  co se týká jeho máme pořád stejný vztah. on se prostě nezměnil pořád je jako chameleón každou chvíli jiný a jeho narážky na sex pořád trvají a teď je všemu se zase budeme chovat jako zamilovaný pár a to celý týden a ke všemu neuvidím Harryho.
On ví,že jedeme pryč a abych řekla pravdu nějak moc to neřešil,ale myslím si,že je to tim že už jen 3 měsíce a nadobro mě štěstí stejně tak jak já jeho a to bude to nejhorší pro mě.

" ano mám vše hned jsem dole." s povzdehnutim jsem si vzala malou cestovní tašku a šla pomalé dolů.  Liam hned jak mě uviděl šel už ven na nic jsem nečekala a následovala ho. Ještě jsem zamkla a šla za ním do auta a mohlo se jet.

hned jak jsme dorazili jsme se přivítali s jeho rodiči a já hned zalezla  do pokoje který budu obývat s Liamem. Měla jsem v plánu si aspoň něco málo vybalit.
celý den jsme byli s jeho rodiči dole v obýváku a povídali si většinou o svatbě a to zrovna mě osobně moc nebavilo.

" už jsem unavená půjdu si lehnout." vstala jsem a odešla nahoru.
dala jsem si sprchu a měla v plánu si hned lehnout. To jsem ale nečekala že Liam  půjde nahoru hned po mě.

" zlato dam si také sprchu a hned jsem u tebe." tak nadrženě se usmál že opravdu nevím  co od něj čekat.

ležela jsem a čekala ba chvíli kdy vyjde jen v boxerkach ve kterých obvykle spí a bude ležet vedle mě a něco zkoušet. dlouho se o nic nesnažil a dával mi prostor tomu jsem se dost divila ale byla jsem za to ráda.

" tak jsem tady zlato." hupsl za mnou do postele a hned si mě stáhl pod sebe.
" trošku si zlato užijeme neboj bude se ti to líbit. Nediv  se dlouho jsem to neměl a tobě jsem dal na dost dlouho pokoj tak proč si aspoň nepohrát za 3 měsíce už spolu budeme spát tak te aspoň malinko připravím.

nic jsem neříkala a radši mlčela no co nějak to pretrpim budu muset nic mi nezbyde jsme u jeho rodičů a navíc se mnou spát nebude to až po svatbě tak co mi může udělat? jen mě osahávat  a po mě bude chtít abych mu ho třeba vyhonila  nebo tak něco.

" zlato tak zapoj se jsi  jako poleno  aby se ti to líbilo musíš být uvolněna a neboj se mi na něj sáhnout já za to budu jen rád.

Bože tohle není možný celou dobu je nade mnou a osaháva mě sahá mi pod triko na prsa a zajíždí i pod kalhotky a jezdí mi po mém citlivém místě. Jediné co zatím neudělal je mi tam vsunout prst a to doufám neudělá.

Blind love...Where stories live. Discover now