15.*Pohled Harryho*

181 5 0
                                    

"nic jen se ptal na vás jak vám to klape na vánoce a nic jiného jen jsme vypili kafe a šli jsme." řekla zase Ruth jsem mrtvá to je jistý.Díky ti Zayne.

Tohle je opravdu moje smrt....Liamův pohled stál za vše....

*Pohled Harryho.*

Byl jsem tak strašně rád,že jsem se dokopal k tomu a políbil ji.Bylo to tak kouzelné no ona celá je kouzelná ani se mi od ní nechtělo odjet pryč.Nejradši bych si ji vzal sebou a jako první holku bych ji představil své matce,která by byla taky nadšená.Jenže tohle se nestane,protože ji má ten ubožák Liam. Jestli ji nějak ublíží budu mít co dělat,abych ho nezabil.

Nevím ani proč se ten blbeček se mnou přestal bavit nebo možná vím,prostě oba jsme měli firmu  a chtěli jsme být lepší než ten druhý.Taky ano vždy jsem mu sebral holku,ale nebyla to moje vina,že mě chtěli vždy co mě Liam představil a přeci kdyby ho ty holky milovali,tak by sním zůstali a nevlezli mě do postele a u Rosie to tak ani brát nemůže sice je to jeho snoubenka,ale ne dobrovolně.

Už jsem o tom radši přestal přemýšlet,nepotřebuji se vybourat když jedu ke své matce na svátky.

Konečně jsem tam dorazil.Vystoupil jsem a vzal jsem si tašku s věcmi a druhou tašku kde jsem měl dárky.Mezi dveřmi mě hned vítala matka.

"ahoj broučku tak ráda tě vidím.Ani nevíš jak jsem šťastná,že jsi dojel." hnedka spustila.Nojo celá má matka.Po chvíli mě ještě přivítala sestra a já se hnedka odebral nahoru odnést si tam věci.Pokoj který tu mám je pořád stejný za což jsem rád.

Celý den jsem byl s matkou a sestrou dole.Jen tak jsme si povídali o blbostech jako je firma atd.Pak jsem se odebral nahoru do pokoje s tím,že si dám sprchu a půjdu spát,ale to nějak nešlo a tak jsem si vytáhl notebook a najel na net se podívat co je kde nového,aby byla někde online Rosie je blbost když je tolik hodin.Přihlásil jsem se na skype a pokusil jsem se ji tam najít což se mi povedlo a ona byla online.Musel jsem ji hnedka napsat.

H.Styles: ahoj co ty tu tak pozdě? Ulož si mě ano?

čekal jsem jestli odepíše,třeba to má jen zaplé.Když na mě vyskočila,ale zpráva od ní,bylo jasné,že tu je.

R.Parker: ahoj prospala jsem den takže už nemůžu spát jinak ano uložím a děkuji za zbytek dárků jsou dokonalý ty šaty si vezmu dnes na sebe.

Bože jsem tak rád,že se ji ty šaty líbí,škoda jen ,že je bude mít na sobě a bude se na ni moc dívat ten hňup a né já.

H.Styles: jsem rád,že se líbí já si na sebe budu brát jednu s těch košil aspoň na tebe budu myslet. Jinak pak mi pošli aspoň fotku jak ti ty šaty sluší.

Snad mi pošle aspoň tu fotku chci ji v těch šatech vidět a to moc.

R.Parker: dobře pošlu,ale jen když ty pošleš fotku ty v té košili.

H.Styles:dobře počítám s tím jinak jdu spát tak se měj zatím hezky a nezapomeň na fotku pa.
R.Parker:neboj nezapomenu pa.  

Hned jak napsala tohle se odhlásila.Já jsem udělal jsem to stejné a konečně jsem si šel lehnout.Snad mi zítra pošle tu fotku.

Dny utíkali rychle už je 25 a já jsem ji ještě nenapsal od tý fotky co ona poslala mě a já ji.Mezi tím,jsem vše řekl matce a to jen díky sestře která byla dotěrná a musela se i se mnou vyfotit.Chtěl jsem ji napsat,ale než jsem stihl najet na zprávy začalo mi na displeji blikat jméno mého kamaráda Zayna. 

*No ahoj Zee co potřebuješ?

+Ahoj Harry no já jen dneska jsem viděl Rosie i s Paynovými sestrami pozval jsem je na kafe,abych se něco dozvěděl.

* no tak povídej zrovna jsem ji chtěl psát.

+ no Liam je pěkná svině.Podle toho co jsi mi ty řekl ji asi ubližuje.

* cože? jak jako ubližuje? Kde jsi tohle k sakru vzal?

+ víš ptal jsem se na jejich vztah a odpovídali ty 2 slepice a prý jedou na  romantický víkend do Paříže a narážela jedna z nich na nějakou jejich žhavou noc a Rosie sama nevěděla nebo věděla,ale jen to hrála a ona ji ukázala cucáka na krku takže asi sní musel něco Liam dělat a podle toho co jsi říkal.

*jo dobrý to stačí.Takže na ni něco zkouší a ona to očividně nechce,ten hajzl.

+ vím brácho sere tě to.Vím jak ti na ní záleží podle toho jak jsi mi říkal. Něco vymyslíme neboj.

* jo snad zatím čau a dík.

+ není za co čau.

hned co jsem zavěsil jsem chtěl mobilem hodit o zem.Ten Liam je takový parchant.Ona si tohle nezaslouží. Nasraně jsem šel dolů do kuchyně kde byla matka i sestra.

"copak zlato jsi nějaký naštvaný stalo se něco?" jasně má matka pozná vše.

" jo stalo volal mi Zayn,že mluvil s Rosie.Liam ji nutí do něčeho co ona nechce a já ji nemůžu sakra nijak pomoct." byl jsem s toho vážně zoufalí. Vlastně po tomhle jsem si uvědomil,že ji miluji.Od první chvíle jsem věděl,že k ní něco cítím,ale sám jsem nevěděl co.jediné co jsem věděl bylo,že jsem pořád myslel na ní a žádnou jinou už jsem nechtěl.Takže od doby co jsem ji poznal jsem se žádnou nespal.

"miláčku já vím,že ji miluješ a štve tě,že ji někdo ubližuje a nutí do něčeho,ale takhle to prostě je,když je to Liamova snoubenka nemůžeš mu přeci vždycky přebrat holku." jasně vše jsem řekl,ale že sním je nedobrovolně to ne.¨

"ano miluji ji a mami ona sním není dobrovolně zařídil to její otec. Dá se říct,že díky firmě ji tomu hajzlovi prodal. A ji tvrdí,že ji zabezpečil život." snad mě matka pochopí.

"aha to jsem nevěděla a kdy si ho musí vzít? Ani nevíš jestli tě taky miluje." jo mami to vážně nevím,ale doufám že ke mě aspoň něco málo cítí.

"v den jejich 18 takže je to ještě dost dlouhá doba.Je to až v září jinak ano nevím jestli ke mě něco cítí,ale doufám že jo když mi oplatila polibek." nad tím,jsem se musel usmát.Kdybych mohl líbal bych ji každý den.

"páni brácha ty jsi v tom až po uši,ale přeji ti to,určitě na něco příjdeš a pokud tě ona taky miluje tak to vymyslíte spolu neboj." vážně jsem rád,že mám takovou rodinu jako je takhle.

"děkuji jsem rád,že vás mám." obě jsem obejmul a odešel jsem nahoru napsat Rosie.

Všechno vím od Zayna a Payne je pěkný zmetek tak moc mě štve,že ti nemůžu pomoct jinak by vše zjistil,ale neboj spolu na něco určitě příjdeme.Už tě chci vidět.H*

odeslal jsem to a chvíli,čekal jestli odepíše když se nic nedělo odešel jsem zase dolů.Snad odepíše a nebude naštvaná ....

Blind love...Where stories live. Discover now