3. schůzka

292 6 0
                                    


" nic se neděje to je v pořádku to já se omlouvám." ten jeho chraplavý hlas byl tak dokonalý,že jsem se konečně podívala do koho jsem to vlastně vrazila.

Byl opravdu dokonalý ty jeho vlasy a dolíčky,když se usmál,ale stejně nejvíce mě dostali ty jeho zelené oči,měl je jako dva smaragdy nemohla jsem z nich spustit oči.

" ale já vrazila do vás." konečně jsem ze sebe vysoukala.

" jsem se ani nepředstavil jsem Harry. Harry Styles." jsem z něj opravdu pav,ale neměla bych tu sním vykecavat kdyby to viděl Liam určité by se mu to nelíbilo. Taky bůh ví co tady dělá no třeba jde na ten pohovor kvůli práci.

" já jsem Rosie Parker a měl by jste jít,nechci vás zdržovat určitě máte něco důležitějšího." usmála jsem se na něj a chtěla odejit.

" uvidíme se ještě někdy? Dej mi na sebe číslo prosím " na tohle jsem čekala jestli se zeptá. A ten jeho kukuč u toho.

" no tak dobře,." jen jsem odpověděla napsala mu číslo na kousek papíru a už vážně odešla nechci,aby mě viděl Liam se sním bavit určité by se mu to nelíbilo.

Nakonec jsem odešla dolů na recepci kde mi jedna milá paní udělala kávu.

" už mám vše hotové tak můžeme domů." jen mi řekl Liam. Kývla jsem rozloučila se s tou paní a odešla s Liamem pryč do jeho auta.

" doufám, že jsi se moc nenudila." konečně začal při cestě domů mluvit.

" ne bylo to v pohodě koho jsi nakonec přijal?" jsem zvědavá jestli vzal toho Harryho nebo ne i když ani nevím jestli šel na pohovor.

" nakonec jsem vzal jednu milou holku jako svou sekretářku." Určitě jako sekretářku vzal tu s největším výstřihem znám chlapy.

Hned jak jsme dorazili domů jsem šla do svého pokoje. Kde jsem se převlékla do něčeho pohodlného a začala si dělat věci do školy. Zazvonil mi mobil,tak jsem se hned podívala kdo píše.

*neznámé číslo- Copak děláš zítra? Rád bych tě viděl. H*

* Ještě nevím? Ale šla bych někam moc ráda. R*

* dobře takže zítra třeba na kafe?H*

* končím ve škole ve 2 tak o půl 3 u Starbucks.?R*

* dobře budu tam už teď se těším.H*

Už jsem neodepisovala,ale taky se těším. Aspoň někam na chvíli vypadnu. Jen to budu muset říct u večeře Liamovi,ale budu muset říct, že jdu s holkama.

Když jsem měla vše hotové do školy koukla jsem se kolik je hodin bylo už 6 a tak už jsem šla dolů za chvíli určité už bude večeře.
Šla jsem si do kuchyně nalit piti a pak jsem šla rovnou do jídelny kde už seděl i Liam.

" ahoj chtěla bych se na něco zeptat?" začala jsem na něj mluvit. Dělal něco ba telefonu no snad ho nebudu rušit od něčeho důležitého.

" ano povídej poslouchám." jen mi řekl já jsem si zatím nervózně pohrávala s prstynkem.

" víš chtěla bych zítra po škole jít s holkama na kafe pokud to nevadí." opatrně jsem řekla a čekala na jeho reakci.

" proč by jsi nemohla? Tohle mi nevadí dělej to co jsi dělala obvykle doma. Stejně budu v práci. Jinak taky ti musím něco říct. Za 14 dní je u mě v podniku firemní večírek ty samozřejmě půjdeš se mnou a já tam oznámím naše zasnoubení." paní tohle jsem nečekala,večírek je mi někde to nějak přežijí,ale jsem ráda, že můžu bez problémů chodit ven.

" na tady máš peníze." podal mi bankovky. Tohle bylo opravdu snadné. A peněz mi dal víc než dost.

" nechal ti udělat kreditku." usmála jsem se a kývla. Peníze jsem schovala do kapsy a oba jsme čekali až nám donesou jídlo a navečeříme se. Nakonec asi Liam nebude tak špatný jak jsem si myslela,ale ještě to nemůžu moc posoudit znám ho chvíli.

Po jídle jsem jako vždy odešla do pokoje spát se mi ještě nechtělo a tak jsem si na notebooku pustila film.
Když film skončil šla jsem se osprchovat a pak spát.

Hned co jsem ráno vstala jsem si oblékla něco hezkeho na sebe a upravila jsem se. Nevím proč,ale chtěla jsem se Harrymu líbit.

Do školy jsem šla dneska pěšky,ale to mi vůbec nevadilo.
Ve škole byla strašná nuda. Jediná záchrana byly holky,který mě rozptilovali a který ví vše.
Řekla jsem jim i o Harrym. Takže mám jistotu,že mě budou krýt.
Jen doufám, že Liam není takový,aby mě nechal sledovat.

Hned jak zazvonilo po konci poslední hodiny jsem se rychle rozloučila s holkama a vypadla co nejrychleji ze školy.
Před kavárnu jsem došla za 5 půl no snad tu nebudu první. Ještě než jsem
Vešla dovnitř jsem si prstýnek přendala na druhou ruku,aby se neptal jestli jsem zasnoubená. Hned jsem si oddychla když jsem uviděla u jednoho stolu sedět Harryho. Hned jak si mě všiml se na mě usmál tím jeho neodolatelným úsměvem s dolíčky.
Došla jsem k němu.

" ahoj jsem rád,že jsi souhlasila a vidíme se." promluvil na mě Harry. Já jsem si odložila tašku a posadila se naproti němu.
" jo taky jsem ráda. Po pravdě jsem ani nečekala,že se ozveš." jen jsem mu nesměle odpověděla. Byla jsem nějaká nervózní.
" co si dáš? Zajdu ti pro to."byl opravdu milý.
" dám si vanilkové latté děkuji." jen kývl a odešel. Po chvíli se vrátil i s mým požadavkem.

" tak mi něco o sobě pověz." navázal konverzaci.
" a co by tě zajímalo?" odpověděla jsem pro změnu já.
" všechno,ale mužem třeba jen otázky a budem si na ně odpovídat." páni s nim tady bude zábava.
" dobře tak se ptej. Nevím co tě zajímá." čekala jsem co mi řekne. Jako je to jasný určité ho bude zajímat věk atd...

Seděli jsme tu dlouho a už o Harrym vím hodně a on o mě taky.
" a co jsi vlastně dělala u Payna ve firmě když jsi nešla na pohovor? Navíc jsi pak s Paynem odjela autem?" sakra musím si honem něco vymyslet co řeknu. Pravdu teď určité ne. Znám ho chvíli a kdo ví jestli to vůbec někdy řeknu ví to jen holky.

" referát do školy. Měl být o tom jakou práci by jsme do budoucna chtěli dělat. Zaujala mě zrovna tahle práce. A pan Payne mi nabídl, že mi o ty práci něco sám poví co jsi tam dělal ty? Pohovor?" snad mi tohle uvěří.

"Aha ne já jsem podnikatel tak jako Payne a jsme oba tak s obchodama na stejný lodi jenže furt proti sobě soupeříme ani sám nevím proč,ale bude to tím,že se mě snaží potopit a bere mi kšefty a vykládá všude o mě kraviny a včera jsme něco řešili." jen jsem kývla a pak jsem se konečně podívala na mobil kolik je hodin bylo už 5 na čase,abych šla domů nějak rychle to uteklo.

***
Další dílek tu snad se aspoň někomu tento můj nový příběh líbí a čte ho..
Za chyby se omlouvám s láskou váš prceekk5sos

Blind love...حيث تعيش القصص. اكتشف الآن