8. osobnost...

196 5 0
                                    

Nebo chtělo by se mi nakupovat,ale ne sním.

"S Harrym bych šla mnohem radši."

Stála jsem na smluveném místě a čekala jsem až teda dorazí Liam a půjdeme na ty nákupy. Už abych je měla za sebou.
Když tak přemýšlím za chvíli budou vánoce a já je poprvé stravím s někým jiným než s otcem. Kdo ví jestli bude Liam zvát svou rodinu a nebo budeme sami.
" ahoj jsem tady tak pojď jdeme auto mám kousek odsud." z přemýšlení mě vyrušil Liam. Jen jsem kývla a šla jsem za ním.

V obchodech jsme byli snad tak 3 hodiny. Nakoupili jsme oblečení no převážně si koupil oblečení Liam já jsem nechtěla nic. Jen s donuceni jsem si něco málo koupila. Spíše jen potřebné věci do školy.
Pak jsme ještě zajeli nakoupit nějaké jídlo. No nakupoval Liam a koupil jen samé blbosti jako brambůrky,zmrzlinu a další sladkosti a pak ještě nějaké vino. Prý jídlo nakupuje služebná to on nemusí. Ale aby jsme si mohli udělat dneska a nebo někdy jindy hezký večer tak nakoupil tohle všechno. Nevím o co se snaží když má v práci ty jeho sekretářky.

Hned jak jsme dojeli dóm jsem jako vždy zalezla do pokoje s tím,že se musím učit a že hlad nemám.
*
Ráno jako vždy do školy. Nechtělo se mi,ale třeba na mě bude zase čekat Harry a něco hezkého spolu podnikneme.
" ahoj Rosie jak se máš? Poslední dobou se vidíme jen ve škole tak mě napadlo o víkendu jedu i s Anne knam na chatu nechceš jet taky? Klidně vem i toho Harryho rádi ho poznáme taky si tam vezmeme ty naše nový objevy." promluvila na mě Lucy no tohle zní vážně fajn,ale nevím co na to Liam. Snad by to dovolil.
" je Lucy zní to fajn jela bych ráda, ale prvně se budu muset zeptat Liama a pokud bych mohla pak se mužů skusit zeptat Harryho." jen jsem ji řekla a šla sní pomalé do třídy na hodinu. Zrovna zazvonilo.

Dneska jdu přímo domů. Harry se neozval tak má asi hodně práce. Nevadilo mi to sice bych chtěla být sním,ale Liam určité doma nebude. Aspoň si vše nachystám do školy a pak se nějak připravím jak mu to říct.

" lásko jsem doma." Křikl kdo jiný než Liam. Škoda,že to není Harry,ale musím si dávat pozor,abych se do něj nezamilovala. On mě bere jako kamarádku a já jsem ráda za to. Stejně by to bylo k ničemu musím si pak stejně vzít Liama.
" jo jsem u sebe." Křikla jsem jen na zpět a víc to neřešila. Pak půjdu dolů za ním.

Když jsem vše měla hotové a nahoře mě to nebavilo no a stejně bylo už za 15 minut 6 tak jsem šla dolů.
Liama jsem nikde neviděla takže je asi ve své pracovně. Šla jsem tedy do kuchyně si nalit pití a pak bych se tam za ním mohla vídat.
" je tady jsi hledala jsem tě. Nestačí ti ta práce, že pracuješ i doma?" musela jsem si rypnout. Je mi jasné jak tam pracuje.
" jen jsem něco potřeboval s kontrolovat víš? Pak by jsme si třeba mohli pustit film dát si nějaké ty dobroty a víno?" bože už zase tohle je snad jen zlí sen.
" jo zní to fajn jen mám malou prosbu. Holky jedou na víkend na chatu a ptali se jestli bych jela taky tak se jen ptám jestli bych mohla. Pokud vadí zůstanu a tebou doma." jsem zvědavá jak na tohle zareaguje.
" v pořádku jestli chceš jet klidně jet. Já se nějak zabavím navíc příležitosti ještě budeme mít dost někam vyrazit nebo něco podniknout spolu." ještě že je zatím takový a nevadí mu to. No představa že bych někdy byla někde o víkendu jen sním no kdo ví. Zatím je milý,ale stále o něm nic nevím.
" dobře děkuji." došla jsem k němu a dala mu pusu na tvář. Sama se tomu divím,ale mám radost snad bude moct Harry jet.
S přemýšlení mě prohrálo až to,že si mě Liam stáhl na klín asi ta pusa byl špatný nápad.
" není za co. Jsi opravdu krásná a nemůžu se dočkat až budeš ležet pode mnou a vzdychat mé jméno. Škoda,že si musím počkat." asi jsem se v něm hodně spletla. Jemu jde jen o jedno a já si myslela,že je jiný. Hned jsem z něj vstala a odešla. Večeře už byla nachytaná a tak jsem se šla navečeřet i bez něj. Tímto mě pěkně naštval.
Po chvíli taky dorazil. Já,ale dělala,že tu není.
" copak přeci jsi se neurazila. Vím, že jsi neskušená a nic o sexu nevíš, ale já jsem vždy opatrný a na tebe budu extra opatrný. Uvidíš bude se ti to líbit." bože tohle je nechutný. Dělá jak kdybych nevěděla vůbec nic a to jen kvůli tomu,že jsem panna. Asi bych ho hodně nastala,kdybych panna nebyla.
" dej s tím pokoj mě to nezajímá. Mi máme dohodu a to je až po svatbě takže si tyhle řeči nech a nebo je výkládej někomu jinému." znechutilo mi celou večeři. Vím od Harryho, že je údajně děvkař a asi má úchylku na sekretářky,ale sama nevím jestli mám tomu věřit. Zatím má podle mě po každý jinou náladu a jednou je milý skoro bych řekla i že by mohl být romantik a někdy se opravdu chová jako děvkař.
" vrrrr. Taková divoška naštvaná by jak mohla být v posteli to by byl teprve zážitek až jsem s toho nadřízený už teď." bože vážně nadřízený prase.
" tak si ho můžeš,ale tak akorát vyhonit." hnusně jsem řekla a odešla jsem do svého pokoje kde jsem za sebou pro jistotu zamkla když má takovou nadrženou náladu.
Jsem,ale na jednu stranu ráda, že pojedu na tu chatu je jedno jestli jen s holkama aspoň nebudu sním,ale Harryho se zeptam hned co sním budu zase trávit čas.

Dala jsem si rychlou sprchu a pak šla spát. Protože zítra zase škola. Sice jsme si měli s Liamen udělat podle něj hezky večer. Ale jsem ráda, že za mnou nešel nahoru a nechal mě být. Po tom co říkal,bych sním ani nešla. Byl by snad schopný mě i znásilnit kdyby si dal víno.

Tenhle život sním bude ještě hodně zajímavý. podle hodně podob. A je zatím neznám a vlastně o něm nevím nic. Vůbec nic a ani nevím jestli o něm něco chci vědět a najít si k němu cestu.... Všechno chce čas..

*
Další dílek po dlouhé době teď když mám mobil budu se snažit přidávat...snad se líbí a za chyby se předem omlouvam...s láskou váš prceekk5sos

Blind love...Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt