5. překvapení.

234 7 0
                                    

Ona odešla do kuchyně a já jsem odešel k sobě jako vždy řešit věci do práce. Teď je toho nějak moc asi to bude tím,že se vrátil ten blbeček.

To co mi řekl po tom co jsem řekla jsem nečekala. On snad jako jediný musí mít jídlo každý den ve stejnou dobu,aby se neposral. Hold teď si budu muset hlídat čas, ale i tak dnešek stál opravdu zato.
Ohřála jsem si jídlo který jsem rovnou snědla v kuchyni on stejně nejspíše odešel k sobě.
Stejně jeho výraz stál za to, když jsem mu řekla,že umím i vařit. Asi si myslel,že jsem nějaká fiflena,kterou musí každej obskakovat,ale to se spletl   blbeček.
Zrovna jsem jedla,když mi mobil oznamoval SMS.

*Dnešek jsem si vážně užil, bylo mi s tebou fakt hezky. Snad to brzy zopakujeme.H*

Tahle SMS mě vážně potěšila, ale taky se mi dnešek líbil konečně jsem pokecala i s někým jiným než jen s holakama. Hned jsem mu musela odepsat.

*taky se mi dnešek moc líbil a zopakovat můžeme kdykoli jak budeš mít čas, já ho mám pořád. R*

Mobil jsem si položila na stůl a dál pokračovala v jídle,abych konečně mohla do pokoje kde si dám sprchu a půjdu spát.

* teď budu na 3 dny mimo město,ale pak by jsme se mohli hnedka sejít? Zvu tě na oběd.H*

Tohle zní vážně super to budu opravdu ty 3 dny nedočkavá než ho zase uvidím už teď se těším. Skoro ho neznám a už je mi sním nesmírně dobře.

* počítám s tím a už teď se těším. Tak snad na mě nezapomeneš a ozveš se. R*

Talíř jsem dala do myčky, vzala jsem ze stolu mobil a odešla jsem nahoru. Ještě než jsem šla do sprchy mi přišla SMS tak jsem si ji šla přečíst.

* neboj nezapomenu a taky se moc těším tak zatím pa. Krásné sny.H*

Ještě jsem rychle podepsala a pak mobil hodila na postel a odešla jsem do koupelny uvažovala jsem jestli si mám dát sprchu a nebo vanu. Nakonec to vyhrála vana.
Pěkně jsem ji napustila plnou a dala do ní hodně pěny. Mám v plánu tam ležet dlouho. Chci relaxovat.

Až když byla voda studená jsem se odhodlala vylést ven. Zabalila jsem se do osušky a šla jsem do pokoje si najít něco na spaní. Zrovna jsem hrabala v šatníku a něco hledala. Když někdo promluvil.
" nechceš se jít se mnou koukat na film." leknutim jsem se otočila naštěstí jsem si ručník držela. Nevím do bych dělala,kdyby mi spadl. Mluvil na mě Liam a taky si mě nezapomněl prohlédnou od hlavy až k patě. No co bych čekala od chlapa,když jsem před ním jen v ručníku.
" film zní fajn,obleču se a přijdu kde se chceš dívat?" neřekla jsem ne i když jsem chtěla,film zní dobře i když bych se radši dívala sama tak mi přišlo blbé říct mu ne.
" dobře tak pak přijď ke mě něco spolu vybereme." jen mi odpověděl a odešel.
No super do čeho jsem se to sakra dostala? Takže se budu koukat na film se svým snoubencem o kterým nevím nic a ani sním nechci trávit čas,ale musím. Ke všemu se budeme dívat u něj v pokoje a určitě u toho budeme ležet v jeho posteli kde už měl určitě miliardu holek se kterýma si to tam rozdával.
Navíc budeme vedle sebe no snad nebude nic zkoušet. Neměl by už kvůli tomu,že by vlastně porušil smlouvu.
Rychle jsem si se skříně vyndala spodní prádlo a nějaký dlouhý volný triko.
Hodila jsem to na sebe a ještě jsem se šla učesat. V zdradle jsem se s kontrolovala jestli je triko dost dlouhé bylo až ke kolenům takže to bylo v pohodě. Nic neuvidí prvně jsem měla v plánu k tomu ještě leginy, ale pak jsem si to rozmyslela.
Aby dlouho nečekal tak už jsem šla za ním. Z lehka jsem zaklepala a s vyzváním šla dovnitř.
Naskytl se mi pohled na Liama jen v boxerkach nemůžu říct,že nemá dokonale vypracovány tělo to se musí nechat je dokonalý, ale asi ne nic pro mě. Jako třeba na něj změním názor, ale vše chce čas vůbec ho neznám a nevím jaký je třeba k holce nebo tak.
Jen jsem se usmála a šla za ním do postele. Měl u sebe nějaký obaly s filmy.
" tak pojď něco výběrem." podal mi obal a já začala prohlížet. Nic moc mě nezaujalo,nebo spíše nechtěla jsem se na nic dívat,byla jsem s něj dost nervózní.
" na vyber něco ty je mi to celkem jedno jen ať to není horor." podala jsem mu obal zpět.
Kývl a začal něco hledat po chvíli něco našel. Název mi říkal, ale já ho nějak přeslechla no prostě jsem byla myšlenkami jinde.
Liam šel pustil film nějak jsem to nevnímala no spíš mě ten film nebavil a přišlo mi,že je Liam čím dál tím blíž u mě. S toho jsem měla strach co když se vykašle na smlouvu a prostě po mě vyjede? Musím to nějak uhrát a zmizet.
" omlouvám se,ale jsem unavená tak půjdu spát dobrou." chtěla jsem vstát, ale zabránila mi v tom jeho ruka na mým holím stehně.
" však můžeš spát tady." sundala jsem jeho ruku s mé nohy a v stala.
" to není dobrý nápad navíc každý z nás vstává jinak zbytečně by jsme se budili tak dobrou." odešla jsem a to jsem udělala dobře jeho ruka na mém stehně mi byla vážně nepříjemná.

Hned jsem zalezla do postele a usla. Jediné co chci,aby ty 3 dny utekli a já mohla být aspoň chvíli s někým s kým se cítím v bezpečí a jsem sním ráda.

*
Dny se vlekly strašně pomale,naštěstí jsem to nějak přežila. Dneska je den kdy by měl Harry konečně dorazit,ale já musím počkat na to až napíše. Ani nevím totiž kdy má dnes dorazit.
Konečně jdu pryč s toho blázince a jdu do druhého a to domů. Nechce se mi tam nechci být v jedný místnosti s Liamem na tož v celým domě sama. Mám z něj od toho dne docela hrůzu vůbec nevím co od něj čekat nebo kdy po mě třeba vyjede.

Vyšla jsem ze školy a hned první co bylo zarazila osoba,která stala před branou.

Blind love...Donde viven las historias. Descúbrelo ahora