22.důležitý rozhovor

139 8 1
                                    

Uvidím se sním až ráno pokud nebude dlouho vyspávat kocovinu. Na to já opravdu nebudu mít čas.

S myšlenkami na Harryho jsem usla během pár minut jako nemluvně.

V noci mě vzbudil nějaký hluk a smích. Nechtělo se mi s postele,ale vylezla jsem co když to je Liam a sotva leze.
Hodila jsem na sebe župan a koukla jsem se kolik je hodin byli 3 ráno asi se pořádně rozjeli.

Šla jsem pomalé dolů. Hluk se smíchem se ozýval s kuchyně a tak jsem šla tam.

" a teď s tebe tu šlehačku slíznu a pak tě tady na stole ojedu a tebe taky." uslyšela jsem,že by tady měl Liam nějaký ženský?

Neochotně jsem tedy vlezla dovnitř kde se mi naskytl pohled na Liama jak opravdu líže šlehačku s prsou. Bylo to podle mě odporné, ale jim se to líbilo a ta další podle mě jen nadrženě čekala až na ni dojde řada.

" fuj že ti tohle není blbý,ale když vím, že ti nic není mužů jít zase spát." otočila jsem se a měla se k odchodu. Cestu mi,ale zaterasil Liam.

" kam bys chodila se snad zapojíš ne?" chtěla jsem ho obejít byl opravdu nechutný a navíc to z něj táhlo.
Jenže on mě chytl za ruku a než jsem se nadála tak jsem měla rozvázaný župan a roztrhlé pyžamo a už i trochu šlehačky. Víc ale nestihl rychle jsem si zavázala župan a utekla jsem. Za sebou jsem rychle zamkla co kdyby náhodou přišel.

Nechápala jsem proč se poslední dobou chová takhle. Přeci mu nemůže chybět sex. Jedině, že by byl na něm závyslí a proto ho vyžaduje pořád a je mu prostě jedno s kým to je.
Abych nemusela poslouchat ten hluk a vzdechy ze spodu tak jsem si dala do uší sluchátka a snažila jsem se usnout.

Strašně se těším až budu celý víkend jen s Harrym.

*
Uteklo to rychle s dneska nastal den kdy jedu s Harrym na ty 2 dny pryč. Celou dobu jsem sd snažila Liamovi vyhýbat a nemluvila jsem sním. Ani mi nepřišlo, že by mu to nejak vadilo.

Dobalila jsem poslední věci do menší cestovní tašky a šla jsem s tím dolů.
Harry mě měl za chvíli vyzvednout. O tom Liam ví vlastně to bylo jediné kdy jsem na něj promluvila. Bez nějakých řečí nebo něčeho jsem šla ven čekat na Harryho ani jsem mu neřekla ahoj tsky nevidím důvod proč. Jediné co je aspoň dobré je to,že si vše pamatuje a asi i sám usodil,že to přehnal.

" ahoj." pozdravila jsem Harryho. Nějak dlouho jsem na něj nečekala. On mi vzal tssku kterou dal do kufru a pak jsme nasedli a mohli jsme vyrazit. O tom co se stalo s Liamem jsem mu radši neříkala.

Jeli jsme tak 3 hodiny a konečně Harry zastavil u nějakého hotelu. Vystoupili jsme a Harry i s věcmi šel dovnitř a já ho následovala. Nijak jsem u recepce neposlouchala s vše stejně vyřizoval on takže jsem vlastně jen čekala a přemýšlela. Až vše Harry vyřídil tak jsme se pomale rozešli k výtahu. Byli jsme celou dobu ticho ani jsem se nezeptala jak to bude s pokoji jestli budeme mít každý svůj, ale to je asi jasný přeci nebudeme spolu.

" vzal jsem jen jeden pokoj chci byt s tebku nevadí to? Bude to i ohledně práce lepší." tak nakonec budeme spolu což se mi ještě více hodí.

" v pořádku mě to nevadí." usmála jsem se. Konečně se výtah zastavil a mi vystoupili a šli k pokoji.

V pokoji byla jen jedna postel, ale opravdu velká postel. Na tý se bude dokonale spát a to hlavně díky tomu,že vedle mě bude jeden úžasný člověk.

" Harry já bych ti chtěla neco říct." začala jsem hnedka mluvit co se za námi zavřeli dveře od pokoje. Harry položil tašky a pobídl mě k tomu, abych mluvila.

" víš, že jsi pro mě v mém životě někdo důležitý a že mi na tobě moc záleží a nedovedu si můj život bez tebe přestavit. Jsi prostě někdo kdo ke tu pro mě a vždy při mě stojí a udělal by pro mě vše a víš že já si toho opravdu cením a jsem ti za to vděčná." odmlčela jsem se a čekala jestli mi na to něco řekne.

" ano babe vím to a jsem za to nesmírně rád, protože já to mám stejně. A to ty víš." usmála jsem se na něj a zase pokračovala.

"Ano já to vím, ale o to tu tak nějak nejde já mám na tebe jednu prosbu a budu doufat, že tě tím co po tobě budu chtit nějak nenaštvu. Víš já jsem o všem přemýšlela a prostě nevím Liam je mi čím dál více odpornější a prostě na něho a celou jeho smlouvu kašlu a po tobe chci jen jednu jedinou věc." zase jsem sd odmlčela sama nevím jak to říct je mi to trapné s nevím jak na to zareaguje.

" pokračuj já pro tebe udělám cokoli a ty to víš takže pokračuj." kývla jsem a zase se jen letmo usmála. No hold to řeknu a uvidím jaká bude reakce.

" už jak jsem řekla,že jsi pro mě důležitý a mohu se na tebe spolehnout a hlavně ti důvěřuji. Tak bych po tobě chtěla, aby jsi ty byl můj první. Nechci spát s Liamem to prostě nejde on je hrubý a neřešil by,že to je moje poprvé a chci si to užít. Tak to prostě chci s tebou o tobě vím, že by jsi byl něžný a opatrný v tom tobě já právě důvěřuji,ale pokud se ti to zdá padlé na hlavu a nebudeš na to chtít přistoupit pochopím to." sklopila jsem hlavu a čekala jsem co se bude dít.

Harry přistoupil blíž ke mě a chytl mě něžně za bradu a zvedl mi ji do výše tak,abych mu hodla hledět do očí. Já po tom co jsem řekla jsem byla červená snad až na zadku,bylo mi po tom trapně asi jsem to neměla vůbec říkat. Kdo ví co teď Harry řekne.

" jsi krásná když se červenáš. A já tě chápu Liam je hulvát a ženy si neváží a pokud ti na tom opravdu záleží udělám to pro tebe." usmála jsem se a políbila ho.

Tak tohle je v suchu a teď se jen domluvit kdy a kde.Ale to chci tady dokud jsme sami kdo kdy by jsme zase takhle byli sami. Máme na to přeci 2 dny. To je dlouhá doba no ne?

Blind love...जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें