28. Box

164 8 0
                                    

Harry mi řekl ať se pořadím a tak jsem tak udělala. Koukala jsem na něj jak mlátí do boxovacího pytle. No spíše jsem koukala na jeho svaly. Byl to skvělý pohled.

Harry mě pak nechal si to skusit musel to být vážně zábavný pohled na mě jak mlátím do boxovacího pytle. Nakonec se,ale Harry nejspíše slitoval a něco mě naučil,abych se prý uměla bránit.
To se mi hodí aspoň se budu snad umět ubránit před Liamem.
Pak jsme se odebrali na jídlo a pak mě Harry hodil domů no přímo domů ne,aby to nikdo neviděl.

"Ahoj konečně jsi doma jak sis to užila?" začal hned komunikovat Liam.

" jo dobře co ty? Ty jsi byl v praci?" zeptala jsem se,aby to nebylo blbé když navázal konverzaci.

" jo byl a pak jsem si šel i zaboxovat. Už jsem,ale tak 3 hodiny doma." to vím bylo mi jasné,že jak jsem ho viděla jít pryč tak že jel domů.

" tak to jo. Já jdu k sobě jo? Nemám hlad jedla jsem před chvíli s holkama." jen jsem ještě řekla a odešla jsem nahoru. Liam naštěstí neměl žádný námitky což jsem se i divila,ale nechala jsem to radši být.

O měsíc později.

Už utekl měsíc a vše je zatím pořád Akorát Liam i Harry pořád boxují snad bych i dokázala říct, že každý den a já nevím důvod. S Harrym tam chodím skoro pořád a už mužů říct,že i něco málo umím.

Probudila jsem se a hned jsem se podívala kolik je hodin bylo teprve 9 na to,že je sobota jsem v stala celkem brzy. No spát už ale nepůjdu a tak jsem se rozhodla vylést. Vzala jsem si čisté oblečení a zamířila do koupelny kde jsem vykonala raní hygienu i s rychlou sprchou a pak jsem šla dolů. Nikdo to nebyl a to bylo dobře aspoň se pro jednou v klidu nasnídám.

Po snídani jsem se odebrala k sobě do pokoje kde jsem šla na počítač. Byla jsem na něm docela dlouho. Když jsem koukla na hodiny byla už 1. Proto jsem se zase odebrala dolů na oběd buď tam něco od služebny bude a nebo si hold něco uvařím a nebo jen něco vezmu.

Naštěstí jídlo bylo na chystané akorát tu zase nikdo nebyl.

" ahoj jako ze jsi tady a ne na zápase?" promluvil Louis co ti tady dělají by mě zajímalo.

" na jakým zápase? Liam šel na nějaký zápas?" opravdu jsem nechala.

" neměl jsi ji to říkat asi ji tam Liam nechce." už vážně nechápu.

" co nemám vědět? Už jste to načnuli takže by bylo fajn kdyby jste mi to řekli." musím vědět o co jde.

" fajn bude stačit Liam a Styles zápas box?" aha tak tohle. Tohle v tom celou dobu bylo a já o ničem nevěděla.

" no nic mi tam jedem za chvíli to začne tak zdar." co to ne.

" hele vemte mě sebou prosím? Nebo kde to je?" musím to vědět a být tam.

" sorry to nejde pak až dojede Liam se dovíš jak to dopadlo." hned na to odešli tohle je snad blbý vtip jak sakra teď zjistím kde to je?

Začala jsem lítat po baráků a hledat něco co mi pomůže, ale marně. Ještě zbývá jedině Liamova pracovna pokud nebude zamčená nevím kde by měl totiž jinak schovaný klíč.

Tak jak jsem si myslela,bylo zamčeno. Vletěla jsem tedy do jeho pokoje a hledala nějaký klíč. Po chvíli jsem opravdu nějaký našla v jednom ze šuplíku. Hned jsem ho letěla skusit.

Pasoval tam a já se ocitla v jeho pracovně kde jsem byla jen párkrát a to ještě sním. Všude byli samí papíry a nic. Narazila jsem,ale na jeden zajímavý papír a to byla smlouva,kterou uzavřel s mým otcem. Posadila jsem se a začala číst.

Nic kromě toho,že otec mohl do měsíce od smlouvy odstoupit a nebo kdyby byl sex dříve jak po svatbě a já s tím nesouhlasila tak by se taky smlouva zrušila takže nic. Hodila jsem ji zpátky na stůl a hledala jsem dál.
Našla jsem nějakou vyzitku kde byl nějaký ring teď jsem nemohla zkoumat jestli to je ono nebo ne. Prostě jsem to vzala a s naději že to bude opravdu tam jsem si zavolala taxi a jela na adresu co byla napsána na lístků.

Hned jak taxikář zastavil na místě jsem mu hodila peníze a s poděkováním jsem utíkala dovnitř.

Bloudila jsem tam než jsem našla co jsem potřebovala a ano bylo to tady. Mě se naskytla pohled na ty 2 jak SS bijí a jsou oba od krve a to se mi opravdu nelíbilo. Rozběhla jsem se a i když byli kolem mě nadávky co dělám atd. Jsem prostě do toho ringu vlezla s tím abych tohle vše ukončila. Vběhla jsem mezi ně a Liama jsem odstrčila pryč. Hleděla jsem ne něj a čekala co udělá.
Zrovna to co udělal jsem opravdu nečekala neřekla bych, že je schopný uhodit mě.
Prostě se proti mě rozběhl a jednu mi uvalil já se pod tím nátlakem málem svalila na zem,ale pádu zabránil Harry.

" jsi normalni? Asi jak koukám tak ne." Křikl Harry a mě pomalé vedl pryč.

" kam si myslíš že jdeš? Ještě není konec je ti jasný,že pokud odejdeš výhra patří mě." vážně ho zajímá jen kdo bude vítěz?

" si tu výhru strč ty víš kam." jen mu s klidem odpověděl Harry a odešli jsme s ringu do šatny kde mě posadil.

" jsi v pořádku? Co tě to napadlo?"

" jo v pohodě jen budu mít pod okem modřínu jinak nic." nějak to že budu mít modřínu je mi fuk. Šlo mi o Harryho.

Teď v tuhle chvíli jsme jen on a já seděli naproti sobě v šatně. Drželi se za ruce a koukali si do oči. Nic lepšího pro me v tuhle chvíli není. Vždyť on se vzdal výhry a radši nad Liamem prohrál a to jen kvůli mě. Jde opravdu vidět, že mě miluje a to je pro mě to nejhlavnější.

Blind love...Where stories live. Discover now