Trideset treće poglavlje

8.1K 537 70
                                    


NICKOLAS POV

Zurum u nju u nevjericu ponešen trenutkom koji sam upravo doživeo. Iz njenog pogleda mogao sam da pročitam te riječi i sam sam svjestan da ih je nekoliko puta i sama pokušala reći. Čak sam pomislio da nisam dobro shvatio ali sad sa sigurnošću znam da osjećamo oboje isto.

,,Ponovi to još jednom'' srce u grudima prijeti eksplozijom od siline udarca i disanje ne mogu da uskladim. Želim to još jednom da čujem.

,,Volim te, najviše na svijetu'' i samo tako me ima. Ima me svakom riječju, svakim dodirom, svakim udahom, svakim otkucajem srca, cijelim dušom i mojim bićem. Sav sam njen.

,,Neizmjerno mi je drago zbog toga. Jer osjećamo isto'' još uvijek sam tvrd i duboko u njoj. Rukom prelazim po njenom bedru, lutam njenom kožom u nadi da ću da nadoknadim sve što smo propustili u jednoj noći, svjestan da je to nemoguće. 
Počeo sam ponovo da se pomjeram u njoj i da je uzimam onako kako to trenutak zahtjeva s puno pažnje, ljubavi i obožavanja.  Oči su joj zatvorene, usne blago razdvojene, koža joj je sva rumena od užbuđenja koje struji kroz nju, čak i ja to osjetim. Osjetio bi to i da nismo ovako povezani i u ljubavnom zanosu. Jednostavno je tako, na mene utiče sve što ima veze s njom.

Topi se pod mojim tijelom, a ja sam ponosan što imama nekog ovako čistog i posebnog uz sebe i voli me. Ovaj osjećaj koji se pojavi u meni kad čujem te dvije riječi ne mogu opisati, jer takvo nešto se mora doživjeti. Osjećam se posebno moćno i nepobjedivo, kao da sam napokon dobio kraljicu u svom svijetu koja je upotpunila prazninu za koju nisam ni znao da postoji. Napravila je boljeg mene bez imalo muke i prilagodila me sebi. Šta još da poželim pored ovog što imam sad?

,,Nick...'' moje ime silazi s njenih usana i osjetim snažno pulsiranje njenih unutrašnjih mišića oko moje kite.

,,Pogledaj me'' naređujem joj i njene svjetlucave oči pronađu moje. Utapam se u moru ljubavi koje vidim u njima i puštam se zajedno s njom.  Izvučem se iz nje i okrenem nas tako da je ona na meni. Glava joj je na mom ramenu i disanje joj se smiruje baš kao i moje. Rukom prelazi po mojim grudima preko tetovaže zmaja a moje lijeve strane crtajući iste linije po mojoj koži.
Navlačim prekrivač preko njenog nagog tijela, ali me zaustavi.

,,Nemoj, ostavi nas ovako. Hoću da te cijelog vidim'' stisnulo me nešto u grudima. Ona pokušava da me zapamti ovakvog jer ipak nije promjenila svoju odluku o odlasku. Umrijet ću ako mi sad nestane. Sad kad zna sve i kad mi je toliko potrebna.

,,Savršen si. Od prvog trenutka kad sam te vidjela si me očarao tim sivo-plavim očima i aurom koja te okružuje. Od one utrke u napuštenom skladištu ne prestajem da razmišljam o tebi. Ali zaljubila sam se od razgovora za posao. Samouvjerenost i autoritet kojima zračiš su pogubni za mene. Volim te toliko da se bojim da to nije normalno a ni zdravo'' nesvjesno je stežem rukama i privlačim još bliže sebi, rado bi je upio u sebe tako da bi uvijek bila uz mene.

,,Sjećam se svega toga. I ti si bila iznenađenje za mene. Mlada i tako lijepa, neiskusna i neiskvarena. Čista poput anđela. I moja'' podigne se s mog ramena i zagleda se u moje oči.

,,Da tvoja. Zauvijek samo tvoja'' poljubi me u bradu pa u vrat i ponovo se smjesti na moje rame. Nastavi šarati po mom stomaku i grudima, ubrzo nakon toga disanje joj se ujednačilo i pokreti su skroz stali. Zaspala je, tad sam ipak navukao prekruvač preko nas i poljubim je u tjeme. Imam još jedan dan i želim ga provesti uz nju. Čvršće je stisnem i utonem u miran san nakon dužeg vremena smiren i spokojan.

Protežem se u svim krevetu s osmjehom koji je odmah izbledeo, čim sam shvatio da je druga polovina prazna. Ustao sam i prvo što sam video bila je njena plava haljina na podu, nemam riječi kojima bi opisao olakšanje koje sam osjetio kad sam shvatio da je još tu. Umalo sam dožveo srčani udar. Smjestim se u ubobniji položaj i počem premotavati slike prošle noći. Zadoviljstvo je preplavilo cijelo moje biće u zadovoljno sam izdahnuo. Prasak i lomljava su me podigli na noge i već u sledećem momentu sam navlačio bokserice i bio u trku prema kuhinji. Hellen je u mojoj košulji i kupi ostatke šoljice koju je polupala. U mojoj je košulji koja joj doseže taman ispod guze, još je sva čupava ali uveliko budna i veoma vesela.

Oči boje meda ( Uređujem)Where stories live. Discover now