Peto poglavlje

11.9K 600 171
                                    


NICOLAS P.O.V

Jutros sam se probudio prije pet sati, nisam baš dobro ni spavao. Loše vijesti sa svih strana, juče je jedan od mojih ljudi ranjen u uličnoj pucnjavi. Razlog tome je hotel Star koji se trudim otkupiti. Hotel propada i vlasnik je povezan sa Arnoldom. Rizik koji nisam predvidjeo mogao je nedužnog čovjeka koštati života.

Drugi razlog je djevojka i to ona koju iščekujem ovo jutro na recepciji. Sama pomisao na nju tjera mi osmijeh na lice, a toplotu kroz tijelo. Ali nikako da odgonetnem šta je to što je izdvaja i čini drugačijom od drugih. Ljepota koja je krasi nije samo fizička, nego ono tajanstveno u njoj je čini neodoljivom.

Do njenog dolaska ima jos više od sata, zato uzimam peškir i vodu pa se uputim u teretnu. Kad sam renovirao hotele trudio sam se da gosti imaju sve što im treba na jednom mjestu i uspjeo sam u tome. Teretna je sastavni deo paketa.

Prvi poziv jutros je Benu. On mi nije samo dobar prijatelj, nego i tjelohranitelj. Jedan od najboljih.

,,Nick. Jutro" Budan je i koliko mi se čini zauzet.

,, Jesam li te prekinuo u nečemu" pitam ga, a po svemu sudeći jesam.

,,U tretani sam za petnaest minuta, samo da se obučem" odmahnuo sam glavom i ušao u lift. Spustio sam se u prizemlje i uputio se prema zatvorenim bazenima i ušao na velika staklena vrata. Prostor je prazan i odmah sam stao na traku za trčanje. Naprezanje mišića mi je tako dobrodošlo.

Nedugo zatim u teretnu je ušao Ben i stao na traku pored mene.

,,Burna noć " pogledam ga, a on napravi ozbiljnu facu.

,,Ne bi ni tebi bilo loše da imaš po neku. Jaja će da ti poplave od nedostatka seksa" u zadnje vrijeme sam previše zauzet i Ben je u pravu. Ali ja imam nešto što želim i zato neću da se bavim kurvama sa strane.

,,Ben, ne brini ti za mene. Imam nesto u planu i za sad ti o tome ne mogu reći ništa" ubrzavam traku i brišem znoj sa čela.

,,Ne brinem ja za tebe, nego za Hellen. Znam da si zagrijan za nju" znam da zna ali o njoj nisam spreman da pričam.

,,Ona je moja briga" kažem mu i smanjujem tempo na traci. Iskreno jedva čekam da je skinem.

,,Kako je prošao sastanak juče" i on silazi s trake i uzima vodu. Otpija iz boce i čeka da mu odgovorim na pitanje.

,,Zaposlio sam je. Počinje danas" ne pričam mu ništa više, međutim pametan je i ne pita.

,,S obzirom kako izgledaš kad pričaš o njoj,vjeruj mi da ti želim sreću, jer će ti trebati " njegov govor prekide telefon i on nastavi da priča s nekim s drugim.

Njega sam ostavio da razgovara, a ja sam se uputio nazad u apartman. Majica mi je mokra od znoja i hitno trebam tuš. Međutim, pogled mi staje na recepciji, vidim Hellen kako stoji i priča s mojom bratom. Stajao je blizu nje nesto joj govoreći, a ona je pažljivo slušala.

Tako je lijepa, izgleda tako prirodno i nestvarno. Kosa joj pada na ramena preko glatkog materijala njene uniforme za posao. Ona zrači privlačnošću, ali kako mi se čini nije svjesna toga.

,,Dobro jutro, Hellen. I tebi Mark " njemu govorim, ali u nju gledam.

,,Dobro jutro, gospodine Bennett " potom dođe druga recepcionarka i odvede je od nas, a nas dvojica ostajemo sami.

,,Nisam znao da poznaješ Hellen. Jos manje da radi ovdje" gledam u njega zbunjeno i krenem prema liftu s njim.

,,Juče je došla na razgovor za posao. Od kud je ti znaš" pitam ga i tad vidim kako mu se lice mjenja. Od iznenađenog do opuštenog, slobodno smijem reći zaljubljenog. Jebote, ne može biti!!!

Oči boje meda ( Uređujem)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon