Hoofdstuk 19

40 6 3
                                    

Maak plaats voor de plot twist queen👑😂😂😂 (moest ff😉😛)

Ik wil Eric niet in de steek laten, maar om hem te redden moet ik hulp halen.. Langzaam draai ik me om. "Ben je de weg kwijt?" hoor ik Barend ineens zeggen. Ik schrik me serieus kapot en heb het gevoel dat mijn hart net uit mijn borstkas is gesprongen. "Ik ehh... ik denk dat ik maar naar huis ga.." Zeg ik aarzelend. Maar zodra ik langs Barend wil stappen pakt hij me vast. "Aha... zo snel al? Blijf nog even," een klein, gemeen glimlachje speelt op zijn lippen. "Nee ik moet echt gaan!" ik probeer mezelf los te trekken maar Barend laat me niet gaan. Ruw word ik de kamer in geduwd waar ik juist vandaag kwam. Martin (De man van wie ik niet zeker weet of hij mijn vader is) kijkt me met een emotieloze blik aan. Ik zie Eric op de grond liggen en ik voel een pijn scheut in mijn hart.

POV ERIC

Ik zie Charlotte de kamer binnen komen. Ik zie haar gekwetste blik en ik weet nu al dat ze duizenden vragen heeft. Waarom heb ik haar niet gedwongen om toch naar me te luisteren?! Als ze wist wat er aan de hand was was ze hier nooit naartoe gekomen. Snel zal ze de waarheid weten en ik weet niet of die zo goed gaat vallen... Het enige wat ik nu wil is dat ze veilig is, maar daar kan ik op dit moment niet voor zorgen. Sorry Charlotte.

POV CHARLOTTE

Martin komt dichterbij. "Hallo prinses, wat ben je vroeg? Kom anders even mee dan krijg je.." Hij probeert mij arm vast te pakken maar ik trek hem weg. "Wat heeft dit te betekenen?! Wat heeft u met Eric gedaan?!" Eric ligt met zijn buik op de grond en over zijn rug lopen allemaal striemen. Een donkerrode straal bloed loopt er over zijn gezicht. Hij is er zwaar aan toe. Ik doe een poging om naar hem toe te komen, maar ik word tegengehouden. "LAAT ME LOS!!!'' schreeuw ik uit alle macht. Het boeit me nu ff niks wat er om me heen gebeurd, ik wil Eric helpen!! "Mama had gelijk! Volgens mij ben je mijn echte vader niet! Mijn echte vader zal nooit iemand zo iets aan doen!" "Dus je weet het al?! Wow, goed zo Sherlock! Ik ben inderdaad je echte vader niet. En bereid je maar voor op een hele lange tijd duisternis, want nu je dit weet laat ik je niet meer gaan!'' met mijn mond open kijk ik hem aan. "Barend, zet haar achter slot en grendel en deze vuile nietsnut ook," hij wijst naar Eric. "Nee!!!! Laat me los!!! HELP!!!! HELP!!!!" Im schreeuw het uit als Barend me op tilt en mee neemt. Hij kan me niet zomaar opsluiten! Ik kom hier wel uit!

Lekker lang hoofdstuk! Hopelijk vonden jullie het leuk👍😱

Rollercoaster (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu