Hoofdstuk 6

59 8 1
                                    

Biep Biep Biep Biep nog 5 minuutjes...
Biep Biep Biep Biep ik ben moe!
Bieb Biep Biep Biep laat me nou slapen!!!!
Opstaan op maandag ochtend... Het meest onmogelijke ding in mijn hele leven! En als ik dan uiteindelijk uit mijn bed kom, strompel ik als een zombie naar de wc (ik moet altijd als ik wakker word zo nodig pissen!). Vervolgens nog steeds half dood mezelf aankleden, mijn tas inpakken en gaan ontbijten. Daarna aan de ontbijttafel mijn ochtendhumeur de vrije loop laten gaan en dam met een chagrijnig gezicht op weg naar school.

Om de een of andere manier mag moeder natuur mij niet! Het is de hele ochtend droog geweest, maar net als ik de deur uitstap begint het te regenen! En niet zo'n pietluttig buitje, nee, de regen komt letterlijk met bakken tegelijkertijd naar beneden.... Heb ik weer... Lekker dan...
Op school aangekomen loop ik als een verzopen katje naar de kluisjes. Zodra de bel gaat trek ik een sprintje naar het klaslokaal en dan kan ik eindelijk relaxen!
Alleen, ik ben een klein dingetje vergeten... Eric zit met een grote glimlach naar mij te kijken. "Heb ik wat van je aan ofzo?" Zeg ik stoer, terwijl ik het liefst door de grond wil zakken...
"Die bui had jou wel te pakken hé?" Is het enige wat hij zegt. Ik knik en richt mijn aandacht dan weer snel op de docente die met haar les wil beginnen.
De hele les deed ik mijn uiterste best om goed op te letten, maar als er zo'n hunk naast me zit... is dat een echte challange! Als mijn cijfers achteruit gaan weet ik precies wie ik hier de schuld van ga geven!

Ik loop over het schoolplein met een boterham in mijn hand, ik was zo opgelucht toen de bel ging, dit is echt wat ik ff nodig had!
Terwijl ik dus over het schoolplein loop heb ik het gevoel dat ik gevolgd word... Als het serieus Eric is dan sla ik die stomme barbiekop naar de andere kant van.... Zodra ik me heb omgedraaid stokt mijn adem. Het is niet Eric, ik kan het niet geloven, maar ik zou het nu wel fijn vinden als het eric was...
Achter mij staan Carla en haar vriendinnen.... Ze kijken me gemeen aan.

Rollercoaster (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu