00./Prológus.

6.2K 200 14
                                    


2045. Birtoklási törvény.

„Minden 16-56 éves közötti férfinak választania kell magának egy nőt bármilyen korosztályból, akivel le kell élnie az életét, melybe a nőknek nem lehet beleszólása. A tetoválás, amivel meg lesztek jelölve a társaddal, a férfi által lesz kiválasztva; ez fogja megmutatni az embereknek, hogy összetartoztok, avagy a nő már ki van választva. Házasság esetén nem válhattok el és nem szakíthattok; az az ember aki melletted van a társad, akivel az életed hátralévő részét fogod tölteni, ameddig meg nem halsz."

Ennek semmi értelme nincs. Miért nem lehet a nőknek szabadságjoguk? Mármint, a férfiaknak van. A nők gyakorlatilag rabszolgák lesznek, ha ki vannak választva.

Ez van amikor egy olyan ember választ ki, aki szinte semmivel sem törődik, és szinte mindegyik férfi ilyen odakint.

Ennek a törvénynek, ami egy éve jött létre, semmi értelme nincs. Semmi.

És a legrosszabb, hogy hogyan történik.

Lehetsz bárhol, és kiválaszthatnak bármikor ha már betöltötted a 10. életévedet. Borzasztó, ahogy néhány férfi kiválasztja a társát. Lehetsz akár 17 éves, míg a társad 45. Undorító egyszerűen.

Csak simán sétálhatsz az utcán, vagy lehetsz templomban, akár otthon; ha egy férfi megfogja a csuklódat, féltérdre ereszkedik és óvatosan megcsókolja azt akkor kész, kiválasztottak. Nevetséges.

Ha pedig úgy akarnak kiválasztani, hogy te már ki vagy választva, el kell húzódnod a férfitól és megfogni a vállát. Röhejes az egész, komolyan mondom.

Sokszor voltam már kiválasztva, de azzal, hogy azt hazudtam, hogy már kiválasztottak megúsztam, hogy ténylegesen kiválasszanak. Csak ebben az volt a baj, hogy a nyolcadik ilyen eset után elkaptak, és megbüntettek.

Az egyetlen dolog ami most zavar, az az, hogy most már ténylegesen ki vagyok választva, Liam Payne által.

Azt hiszem, hogy ő kedvesebb, mint a legtöbb férfi odakint. Csak az a baj, hogy soha senki iránt nem volt semmilyen fajta érzésem.

Főleg most. És ebben az is közrejátszik ami 5 éve történt velem. Amiről elhatároztam, hogy el kell felejtenem és tovább kell lépnem.

A szerelem egy nagy szarság. Felemel, majd a földbe tipor sokkal keményebben, mint ahogyan azt te elképzelted.

A kormány pedig kibírhatatlan. Olyan mintha nem érdekelné őket, hogy mi történik másokkal. Nem érzem ezt a törvényt fontosnak, de nyilván ez jelent a kormánynak mindent.

Amikor kiválasztanak egyenesen a kormányhoz mentek. Ott beleírjátok a neveteket egy könyvbe, majd megkapjátok a tetoválásokat.

Nekem a mellkasom bal oldalán van egy galamb, ahogy Liamnek is. Nem tudom miért éppen egy galamb van ránk tetoválva.

A legjobbat próbáltam kihozni magamból az elmúlt évben, hogy visszanyerjem a szabadságomat. Semmire nem mentem, csak annyira, hogy megszámlálhatatlan alkalommal megbüntettek. Valamiért engem nem öltek meg, mint a többi nőt.

Én csináltam mindenki közül a legrosszabb dolgokat, hogy megállítsam a törvényt, és csak megbüntettek.

Hogy őszinte legyek, néhányszor úgy mentem oda, hogy reménykedtem, hogy megölnek. Soha nem tették. Csak annyit csináltak, hogy a hátamon megmaradjanak a büntetéseim nyomai.

Túlságosan furák velem. Harcolok ellenük, és nem érdekel, hogy mit csinálnak velem vagy mit gondolnak rólam.

Harcos vagyok. Azért harcolok, amiről tudom, hogy jó, és ezt kéne másoknak is tennie. De nem csinálnak semmit, egyszerűen nem mernek csinálni semmit.

Nem akarom úgy élni az életemet, hogy nem élvezem. A legjobbat kell kihoznod az életedből, minden percét ki kell élvezned, nem pedig úgy leélni, hogy olyanra kényszerítenek, amit nem akarsz.

A legtöbb ember fél kimondani azt amit gondol. Én nem tartozom közéjük.

Elszomorít a tudat, hogy csak én harcolok az egész ellen. Senki nincs mellettem. Egyedül vagyok.

Senki nem ért velem egyet.

Nos, legalábbis ezt gondoltam.


Sziasztok!:) 

Nos, amint láthatjátok meg is érkeztem az új fordításommal. Vegyes érzelmeim vannak, bevallom őszintén, hogy egy kicsit félek mennyire fog nektek tetszeni, de remélem nem lesz nagy csalódás nektek se, és nekem se:D 
Ha elolvastátok a prológust akkor megtennétek nekem, hogy írtok kommentbe valamiféle visszajelzést, 1-2 szót akár? Sokat jelentene!:) 
Remélem velem fogtok tartani, és szeretni fogjátok a blogot!♥ xx.
p.s:

A legeslegboldogabb születésnapot az én angyalomnak!♥ 


chosen - h.s [hun] // befejezettWhere stories live. Discover now