Cheeky Sinner 41.díl

5.2K 399 28
                                    

Nemůžu uvěřit tomu že jste u minulého dílu dali 94 votes ! :OO Udělaly jste mi obrovskou radost, vážně obrovskou a doufám že ani u tohoto dílů nebudete otálet !! :3 Děkuju vám moc láásskýý mojéé :3 <3

Pohled Harry

Pocit samoty a prázdna... A já jsem tak naivní, že si myslím že to vyplním alkoholem. Potřebuju jí, tady, se mnou, držet ji v náruči a nepustit. 

''Já jsem takovej debil.'' zahuhlám a kopnu do sebe dalšího panáka, mávnu na číšníka a ten mi dolije. Zasraná Emily, zasranej Niall... Zasranej já... Měl jsem jí to říct na rovinu. 

Měl jsem jí prostě říct, že ona je první v mým zkurveným životě, kterou jsem miloval a miluju. ''Do hajzlu!'' zařvu a vyběhnu z toho zakouřenýho baru. ''Ty seš takovej kretén, zasranej kretén!'' ječím sám na sebe a začnu kopat do lampy. 

Nakonec se o ni opřu a samovolně začnu brečet, prostě se jako malá holka rozbulím. ''Riley!'' zaskuhrám a svezu se na patník. 

Už je to týden, týden co je pryč a já nevím kde ji vlastně hledat. Prostě si sbalila a odjela neznámo kam. Miranda se semnou nebaví, Zayn na mě taky kašle a Niall... se zamyká v pokoji a s nikým nemluví. 

Z kapsy vytáhnu mobil a okamžitě vytočím její číslo, jako bych čekal, že by to snad mohla zvednout. Místo toho se z mobilu ozve jen pípání, jako vždy. 

''Kurva.'' zasténám a sednu za volant mého auta. Zatřesu hlavou a ujistím se že jsem v pohodě. Dobře Harry, nejsi na sračky až tak že by si neodřídil těch pár kilometrů. 

Nastartaju a vyjedu směrem zpět do kampusu. 

Pohled Riley..

Slyším slabý tlukot na dveře tohohle pustého bytu. Zvednu se z opotřebované pohovky a zamířím ke dveřím. Bezduše zahmatám po klice a otevřu je, myslím že v téhle situace bych si do bytu pustila i vraha. 

''Riley.'' vyhrkne známý hlas a v tu chvíli ji svírám v náruči. Z mých oči se opět kutálí slzy a já mám pocit, že celý týden nedělám nic jiného než jen brečím. ''Měla jsem strach, takový strach.'' šeptá mi Miranda do ucha a vzlyká. 

''Chyběla si mi.'' na chodbě téhle budovy se rozezní další hlas patřící muži. Když ho uslyším zalapu po dechu... Je tady. 

''Co ten tady dělá?'' vyštěknu na Mirandu a okamžitě se od ní odtáhnu. ''Řekneme si to uvnitř.'' vtáhne ho za ruku dovnitř a já za nimi jen zabouchnu dveřmi. 

''Co tady chcete?'' řeknu odporným tónem. ''Riley... Vrať se.'' zašeptá Mir a posadí se na starou pohovku. ''Kvůli tomu jste tady? Protože jestli jo tak můžete zase odjet.'' vypnu televizi, kterou jsem si sama zprovoznila. 

''Riley... Chci ti to vysvětlit, to všechno.'' zašeptá jeho sametový hlas. Stočím k němu pohled a střetnu se s jeho pomněnkově modrýma očima. 

''Víš..j-já nevím kde začít. Harry, Harry ti lhal, ale on to dělal pro to že se bál, bál se toho že tě ztratí. Já vím, že je to možná divné, že ho tady najednou bráním, ale on tě miluje Riley, je to poprvé, poprvé za ty roky co ho vidím takhle. Je jiný, je lepší, díky tobě. Teda... byl, protože teď má problém s tím vydržet jeden den střízlivý. Riley, on si tímhle už jednou prošel, ne kvůli lásce ale kvůli smrti svého otce... pil, hodně pil, každý večer jsem pro něj jezdil do barů a teď je to tak znovu.'' když se Niall zmínil o smrti Harryho otce, pozastavila jsem se... Nikdy mi o tom neřekl. 

Vlastně... Příběh o jeho rodině otce nikdy nezahrnoval. ''Miluje tě, vážně, vážně moc a j-já jsem mu to jen chtěl vrátit, chtěl jsem ublížít jemu jako on tenkrát mě, ale nemohl jsem to udělat ani tobě, ani jemu. Nemohl..on j-je to můj bráška, mladší a nepoučitelnej a ty... si dívka do které jsem se zamiloval Riley a je mi jedno, že mi mé city neopětuješ, ale chci aby si znala pravdu...'' 

''Oh můj bože...'' zašeptám a celý můj svět se zatočí. Moje kolena mě zradí a já zažívám bolestný střet s tvrdou podlahou. ''Riley.'' jeho tělo je v tu ránu u mě a pevně mě svírá v náruči. ''Nialle... Je mi to líto, to všechno... Všechno!'' zaskuhrám a začnu mu naplno brečet do hrudi. 

Miranda se připojí k nám a já tak cítím bezpečí jejich náručí. ''Všechno bude zase v pořádku.'' zašeptá Mir. Niall se na ni usměje. 

Mir se od nás odtrhne protože jí začne zvonit mobil. ''Ano Zaynie?'' zašvitoří do mobilu nad čímž se musím usmát. ''C-cože?'' zakoktá se najednou a já jsem v tu ránu na nohou, její obličej ztratí barvu. ''Proboha.'' zašeptá a její ruka vystřelí k jejím ústům. 

Mobil jí vypadne z ruky a roztříští se o podlahu. ''Mir! Co se děje?!'' zatřesu s ní. ''No tak Mir!'' křičím zoufale. 

''H-Harry, on..on je..'' 

Cheeky Sinner |CZ| Kde žijí příběhy. Začni objevovat