Cheeky Sinner 38.díl

5.3K 371 6
                                    

Věnování patří mojí Adélce :D :3 Mohli jste mít 13+ ale tahle holka mi to totálně ''zkazila'' takže všechny stížnosti na ní !!! :D Ale né..buďte na ni hodný <3 

-K

Zavřu oči a nechávám proudy horké vody stékat po mém obličeji. Nakonec zakloním hlavu a rukama si odstraním vlasy z obličeje. ''Věděl jsem, že tě tady najdu.'' chraplavý hlas mě vyruší z relaxování pod horkou vodou. Leknutím jsem sebou trhla a prudce otevřela oči. 

Spadl mi kámen ze srdce, když jsem viděla tvář Harryho. ''Oh bože.'' přiložila jsem si ruku na srdce a zasmála se. ''Takhle jsi nejkrásnější.'' projel pohledem mé nahé tělo. Vyplázla jsem na něj jazyk a on se uchechtl. 

''Můžu se připojit?'' jen nesměle přikývnu a on začne stahovat oblečení ze svého těla. Jen s údivem pozoruju každý jeho sval, který se napne při jakémkoliv jeho pohybu. 

''Stejně nechápu proč chodíš do sprch v jednu ráno.'' obejme mě kolem pasu a do jeho kudrlinek postupně padá voda. ''Protože tady nikdo nebývá.'' omotám mu ruce kolem krku a uculím se. ''Hm, já tu jsem.'' dobere si mě. ''Mluvím o holkách, tohle jsou dívčí sprchy.'' 

''Jsem rebel.'' zašeptá mi do ucha a já se mu zasměji do ramene. ''Můj.'' dodám a políbím ho na mokrou kůži na krku. Jeho ruce bloudí po mých bocích nahoru a dolů. ''Vyplýtváme jim teplou vodu.'' zasměji se a zatahám ho za vlasy. ''Mmm...'' zamručí jen Harry a začne mě líbat na krku. ''Harry, musím se umýt'' opakuji můj smích a odstrčím ho. ''Fajn.'' povzdechne si a podá mi mýdlo. 

Hodím na něj face alá bublina a začnu se umývat. ''Konec, seš umytá...jdeme!'' zavelí a já se sotva stihnu zabalit do ručníku. Harry si na mokré tělo natáhne boxerky a bez problému přejde chodbu ke svému pokoji. 

Chci zmizet v tom svém, ale jeho ruka mi to nepovoluje. Rychle mě zatáhne k němu na pokoj a zamkne za námi dveře. ''Harry, chci si zajít aspoň pro pyžamo!'' postěžuju si. 

Do rukou mi vloží jeho triko a já si povzdechnu. ''Potřebuju kalhotky...'' pípnu a on se blaženě usměje. ''Myslím, že ti jsou k ničemu... Pro teď.'' mrkne na mě. Protočím očima, spustím na zem ručník a přetáhnu si přes hlavu Harryho triko. 

Harry ručník zvedne a prosuší si s ním vlasy. ''Hej ?!'' okřiknu ho s úsměvem. Vyplázne na mě jazyk a já si ho rychle přitáhnu k sobě a kousnu ho do něj. ''Došela to boeo'' zahuhlá Harry s vypláznutým jazykem. Bouchnu ho do nahé vypracované hrudi a uchechtnu se. 

''Ty citlivko.'' skočím mu na postel a v tu ránu je nade mnou. 

''Nádherně voníš.'' zašeptá mi do ucha a políbí mě pod něj. Spokojeně zavrním a moje ruce začnou klouzat po jeho zádech nahoru a dolů. 

''Je mi jedno co děláte, ale přestaňte, du dovnitř!'' ozve se za dveřmi Mirandin hlas. Co tady sakra dělá v jednu ráno?! 

Rychle zakryji svou spodní nahou část a dveře se otevřou. Myslela jsem, že Harry zamykal ? 

''Uf... Hele, ještě chvíli ten mobil bude zvonit a přísahám, že ho hodím z okna.'' hodí po mě Mir můj telefon, který jsem dostala od Nialla. Kdo mi může volat? Nikdo nezná číslo... Teda...Niall. 

''Díky.'' špitnu, Mir jen kývne a odkráčí pryč. ''Kde jsi vzala mobil?'' zeptá se Harry a jeho hlas už není vůbec něžný. 

''Vlastně, víš... Niall mi ho dovezl z Irska.'' špitnu. Jeho čelist se napne. ''Jasně... Niall ti ho dovezl z Irska.'' zopakuje si pro sebe jedovatým tónem a pokroutí hlavou. ''Tak to jsem tu opravu toho tvýho posranýho mobilu asi platil zbytečně!'' vyjede na mě. 

Vstanu z postele, zvednu svůj ručník, který si omotám okolo pasu. ''Kam jdeš?'' zeptá se najednou. ''Na svůj pokoj, s mobilem od Nialla !'' vyjeknu na něj a prásknu dveřmi. Rychle přeběhnu chodbu a zmizím v našem pokoji. 

Najdu tady Mir a Zayna, dívají se na nějaký film. Obleču si rychle něco na spodní část těla a usměju se na ně. Plácnu sebou na postel. ''Tak co se stalo?'' promluví Mir a zvuky filmu utichnou. 

''Harry... je jen naštvaný že mi Niall koupil nový telefon, zatímco on mi ten starý dal do opravny.'' povzdechnu si. Otočím se k nim zády aby neviděly ty slzy které stékají po mích tvářích. ''Já toho kluka vážně zabiju, co má proti Niallovi kruci?'' řekne přímo naštvaně Mir. 

''Mir... Nech to být, zase to bude fajn, zítra se mnou nebude mluvit a pak se mi zase bude omlouvat.'' odříkávám to jako pohádku, která se stále opakuje. ''Je to debil ! Mám ho ráda, ale je to prostě kretén!'' ječí Miranda na celý pokoj. Vymrští se na nohy a v tu ránu je venku z pokoje. 

''Do prdele!'' běžím za ní ale je pozdě. Harry stojí polonahý ve dveřích a Miranda mu rozzuřeně opakovaně zabodává prst do hrudi a ječí na něj. 

''Chceš jí snad kurva úplně zničit? Seš snad úplně blbej? Oh bože tak jí Niall koupil mobil! To se toho stalo!'' ječela na celou chodbu, super, jsou dvě ráno Mir, někdo tě přijde pořádně seřvat. Pomyslela jsem si a tiše se vydala blíž k nim. 

''Kašli na něj.'' hlesnu a potáhnu Mirandu za ruku ta se ale odmítá pohnout. ''A víš co... Možná, že místo tebe měla být s Niallem!'' řekne mu do očí Mir a mě se zasekne srdce. Vynechá mi několik úderů. 

Harry se na mě podívá se zarudlýma očima. ''T-ty... Chtěla by si být s Niallem?'' vykoktá ze sebe. Vyvalím na něj oči, jak si sakra může myslet, že po tom všem chci být s Niallem ? 

''Cože?! Ne, jasně že nechci. Harry do prdele už jsem ti to říkala a řeknu to znovu, já miluji jenom tebe! Nepřijdeš o mě, já nejsem kurva tak blbá jako Emily!'' zařvala jsem na něj. Miranda si nás přeměřila pohledem a mně došlo, že jsme v háji...  

Cheeky Sinner |CZ| Kde žijí příběhy. Začni objevovat