Cheeky Sinner 34.díl

6K 408 19
                                    

  Doslova jsem lapala po dechu. Nutila jsem své nohy k pohybu, ale místo toho to vypadalo, že se za chvíli sesypu. Harry stál naproti mě a bezradně na mě hleděl. Jeho oči byly najednou prázdné, jako by ta slza uhasila záři, kterou jsem v nich vždy nacházela. 

Těsně předtím než se mi má kolena doslova podlomily se u mě objevil Harry a zachytil mě jeho paží. 

Mé ruce okamžitě vyletěly k jeho krku, přitiskla jsem se co nejblíž k němu a nechala po tvářích stékat další slzy, pod jejich náporem se mi z hrdla vydral bolestný sten. Chtěla jsem mluvit, chtěla jsem křičet, ale z úst se mi nelinuly žádné tóny ani zvuky. 

Stále v těsném objetí jsem vyhledala Harryho rty, jen co se naše rty otřely bylo jasné, že tenhle polibek je lepší než všechny slova. 

Je to bolestivý, až skoro zoufalý polibek. ''Miluji jedině tebe.'' zašeptám mu do úst. 

Opřu si své čelo o to jeho a je mi jedno, jak dlouho tady takhle budeme ještě stát. ''Jmenovala se Emily...'' začal najednou a mně bylo hned jasné o kom mluví. ''Harry,pšš, nemusíš mi to říkat jestli nechceš.'' pohladila jsem ho po uslzené tváři. 

''Musíš znát celou pravdu...'' hlesne. Nejsem si jistá jestli tu pravdu ještě vůbec unesu. 

_____________________

''Bylo to na střední...'' začne Harry a otočí se na bok, aby se mi mohl dívat do tváře. Přikývnu na důkaz toho, že ho poslouchám. Předtím než začne zase mluvit, proplete si se mnou prsty a silně mi ruku stiskne. Jde vidět, že to pro něj není lehké o tom mluvit. 

''Emily byla úžasná, tedy aspoň pro mě. Jenže postupem času...'' odmlčel se a pořádně se nadechnul. ''Postupem času už to mezi námi nebylo takové, už na mě neměla skoro vůbec čas. Poznal jsem, že se něco děje...'' zavřel oči a po značné chvilce je znovu otevřel.

''Všimnul jsem si, že se hodně bavila s Niallem. Neřešil jsem to, myslel jsem, že jsou to jen kamarádi, ale pak.. jako každej den, jsme šli do Niallova bytu kterej mu tenkrát koupili rodiče, měl jsem klíče. Když jsem vešel dovnitř..ti dva, byli na sedačce v obýváku..j-já..'' zlomil se mu hlas. 

Přisunula jsem se k němu blíž a pohladila ho po paži. ''Nemusíš pokračovat.'' už jsem si dávno domyslela co se tam v ten den stalo. ''Vyspali se spolu! Šukali spolu... Přede mnou!'' zakřičel ale já věděla, že nekřičí na mě.. Potřebuje to ze sebe dostat. 

''Já ji miloval! Tak moc...'' hlavu si zabořil do dlaní, obmotala jsem okolo něj paže a začala s ním pohupovat. ''Miluju tě Riley, nechci tě ztratit.'' šeptal pořád dokola. 

''Nikdy mě neztratíš.'' zašeptala jsem mu do vlasů. 

Pomalu jsem ho začala stahovat dolů až jsme si zase oba lehli v objetí. Harry zavřel oči a roztřeseně dýchal. Bylo to tak jiné vidět ho v takovém stavu, tak zranitelného, tak bezmocného. 

''Nikdy...'' zašeptal a nejspíš se ponořil do říše snů. Naprosto ho chápu... Znám tu situaci když na vás všechno spadne.

''Nikdy.'' zopakuji a políbím Harryho na tvář. Moje ruka zabloudí k jeho kudrlinkám, které si začnu namotávat na prst a pohrávat si s nimi. 

_________

''Riley...'' slyším jak šeptá mé jméno. Otevřu oči a první co registruji je tma co převládá v pokoji. Nejspíš jsem musela usnout. ''Riley!'' zakřičí najednou Harry. Vylekaně se na něj podívám ale zjišťuji že pořád spí. 

Jeho čelo je poseto krůpějemi potu. 

''Né!'' zakřičí a v tu ráno se rychle posadí. Začne se šíleně třást a stále opakuje moje jméno. ''Harry, jsem tady, byl to jen sen.'' chytím jeho tvář do svých dlaní a zadívám se mu do očí. Okamžitě si mě stáhne do náruče. 

''Zůstaneš tady semnou?'' opět ulehneme. Usměju se a přikývnu. 

''Míváš často noční můry?'' vylétne ze mě dřív než to stihnu zastavit. Rychle si dám ruku na pusu a zjišťuju, že to nejspíš byla špatná otázka. ''Vlastně, tohle byla má první...'' řekne už uklidněně. 

''Tak nějak se bojím znovu usnout.'' řekne a já si nemůžu nevšimnout malého úsměšku co se vytvoří na jeho rtech. ''Jsem tady s tebou.'' hlavu si odložím na jeho hruď a mé oči se opět zavřou a já přestávám vnímat okolní svět. 

Cheeky Sinner |CZ| Kde žijí příběhy. Začni objevovat