Cheeky Sinner 31.díl

6.3K 387 8
                                    

Předem se chci omluvit že nový díl nebyl dříve, ale nějak jsem nestíhala a chci upozornit, že tenhle díl taky nebude nejdelší, máme návštěvu :(

O týden později

od události s tátou uběhl týden, od té doby jsem ho neviděla, ani nevím jestli se mě snaží zkontaktovat jelikož můj mobil je v opravně, díky Harrymu. Který mi byl celý týden oporou a Miranda taktéž. 

Niall mě podporoval přes telefonáty a sms jelikož odjel za svou rodinou do Irska. 

''Hej babe, si v pohodě?'' zašeptá mi Harryho něžný hlas do ucha. Ošiju se abych se probrala a zadívám se na něj. Jen nepatrně přikývnu a dál poslouchám film, který nám pustil fyzikář. 

''Co si takhle po škole někam vyrazit? Jenom my dva...'' vyruší mě od sledování opět Harryho hlas i když bych měla být ráda, ten dokument je vážně nudný. ''Hmmm.'' zahuhlám a na víc se nezmůžu. Nemůžu s pomoct. Proč mi nezavolal dřív? Proč se objevil až teď? 

Vzpomínka jak klečí na zemi s hlavou v dlaních mi běhala před očima a nehodlala zmizet. Zavřela jsem oči, ale bylo to ještě horší. 

''Tatínek už se nevrátí.'' moje vzpomínky se vrátily k tomu dni, kdy jsem jako malá seděla na okenním parapetu a zírala do deštivého počasí venku. Maminka přišla do pokoje, celá uplakaná jako chodívala každý den od toho co táta odešel. 

''Tatínek už se nevrátí.'  ta věta byla všude, obklopila mou mysl a mě napadlo jen jediné. On se vrátil, po tolika letech ale vrátil.

''Do úterý mi odevzdáte referáty na toto téma.'' s touhle větou učitel opouští třídu. Normálně bych asi začala vyšilovat a ptát se všech okolo jaké téma myslí. Na místo toho jsem jen vzala svou tašku a jako tělo bez duše opouštěla třídu. 

''Jsi její kamarádka!'' slyšela jsem Harryho nenápadný šepot za mými zády. ''A ty její přítel kruci!'' oh i Miranda se nenápadně ozvala. ''Já vás slyším!'' křikla jsem bez toho aniž bych se otáčela. 

Oba jejich hlasy ztichly. 

''Uhm asi půjdu na kolej.'' otočím se na ně a oni na mě lítostně pohlédnou. ''Mám jít s tebou?'' povzdechne si Mir a její ruce spočinou na mých ramenou. Pousměji se a zavrtím hlavou. ''To je dobrý, já to zvládnu.'' obejmu jí a ona přikývne. 

''Jdi s ní!'' zasyčí na Harryho a mizí. 

''Tak pojď.'' řekne Harry a zasměje se. Řekla bych mu ať nechodí, ale momentálně ho potřebuji víc než cokoli jiného. 

__________________

Harry mě zatáhne k němu na pokoj a zamkne za námi dveře. Usadím se na jeho postel a tupě zírám před sebe. ''Tak tohle musí skončit,...'' povzdechne si Harry od dveří. 

Klekne si přede mě a jeho ruce obejmou má stehna, bradu si podepře o má kolena a má ruce mu instinktivně zajedou do vlasů a začnou škrabkat jeho kůži. 

''I když je to hrozně příjemný, začíná to být nepohodlný.'' zasměje se Harry a pustí mě. Chápavě přikývnu. ''Ale mám lepší nápad.'' nahne se ke mně a začne mě na postel pomalu pokládat. 

Roztáhne mi nohy a ulehne mi mezi stehna. Jeho hlava se teď nachází těsně pod mým pupíkem, přímo v tom místě si Harry dá pod bradu ruce a usměje se. ''Takhle je to lepší.'' zahuhlá a já mu opět začnu prohrabovat vlasy. 

''Usměj se,...'' sám nadzvedne jeden koutek a v tom mě povzbudí. Moje koutky se odmítají nadzvednout, ale nakonec je přemůžu a na rtech se mi roztáhne úsměv. ''Takhle ne,... Opravdově.'' 

Harryho nohy se přesunou k mým bokům tak, že nademnou klečí. Ohne se ke mně a věnuje mi jemný polibek do koutku úst. Chce se odtáhnout, ale mé ruce na jeho zátylku ho zadrží. Přitáhnu si ho blíž a přitisknu své rty na ty jeho. 

Nakonec si povzdechnu a odtáhnu se. Harry se sklíčeně posadí zpět mezi má stehna a dívá se na mě. ''Promiň...'' zamumlám a zadívám se na své ruce. ''Nemůžeš být smutná věčně, ničí mě to, vidět tě takhle.'' jeho hlas je zlomený, až zoufalý. 

''Miluju tě.'' řeknu mu v odpověď. ''Já tebe.'' jeho ruka jede po mém stehně do mého klína a zase zpět. Moc dobře si uvědomuje co se mnou jeho doteky dělají. 

Nakonec se naše ruce propletou a on mě pomalu začne zvedat do sedu. Sedím mu na klíně a ruce mám omotané okolo jeho krku. Jeho nos lehce přejede po mé tváři na kterou pak následně přitiskne své rty. 

V něžných pusinkách se přemisťuje na můj krk na kterém zanechává mokrou cestičku. 

''Riley...'' zašeptá mi oproti kůži když se na něm nepatrně pohnu pánví vpřed. 

Zatahám ho za kudrlinky a z jeho úst rovněž unikne sten. ''Tohle mi nedělej.'' zaskuhrá. Konečně se mi na rtech objeví upřímný úsměv. ''Co se stane, když budu pokračovat?'' znovu se pohnu dopředu a zpět. 

Harry se ďábelsky usměje a nadechuje se aby mi odpověděl. 

Cheeky Sinner |CZ| Kde žijí příběhy. Začni objevovat