Cheeky Sinner 33.díl

6.5K 407 10
                                    


''Tak-to-kecáš!'' zaječela Miranda přes celý dámský záchodky. Dala jsem jí ruku přes pusu a pousměji se. ''Pusť mě!'' zahuhlá a já odstraním ruku z její pusy. Pořád na mě nevěřícně valí oči. ''Já věděla, že jsem ti to neměla říkat.'' povzdechla jsem si. 

''Ne,ne, Riley já jsem za tebe vážně šťastná... Jen se bojím.'' přiznala se. Vlastně se jí ani nedivím, ještě neměla tu možnost poznat další stránky Harryho Stylese. 

''Upřímně? Taky se bojím... Ale miluji ho.'' potom co to vyřknu se na rtech Mir roztáhne úsměv, to mi stačí k tomu abych zahodila všechny starosti a obavy. Chytne mě za ruku a společně vyběhneme směrem do učebny. Rozhlédnu se po třídě, ale tentokrát to není Harry na koho se široce usměju. Je to Niall. 

Vyběhnu schody a ani nevnímám jestli je za mnou Mir. ''No ahoj.'' zasměje se Niall jen co u něj zastavím. ''Ahoj? To jako vážně?'' zkřížím ruce na prsou. Postaví se a vtáhne si mě do náruče, to už je lepší. 

''Jak to zvládáš?'' zašeptá mi do ucha zatímco já ho k sobě tisknu a doufám, že ho nedusím. ''Vlastně ti chci poděkovat, za to, že si mi pomáhal, byť jen přes mobil'.' jako doplněk k poděkování mu na tvář věnuji letmý polibek a on se začervená. ''Chyběla si mi.'' zaculí se a já mu jednoduchým 'Ty mě taky' vytvořím široký úsměv na tváři. 

''Kde je Harry?'' zeptá se už trochu smutněji. ''Uhm... Vlastně nevím.'' abych pravdu řekla taky by mě zajímalo kde je sakra Harry. Rozhlédnu se po třídě ale nikde jeho kudrlinky nevidím. ''Uhm.. Zdárek lidi, nevíte co je Harrymu? Jakmile jsme sem vešli, někam se zadíval a pak docela nasraně odešel.'' přiřítil se k nám Zayn a mně hned došlo co Harry viděl... 

''Čus brácho.'' dodá Zayn a s Niallem se chlapácky poplácají po ramenou. 

''Posaďte se! Posaďte se, prosím!'' do třídy vejde učitelka a snaží se nás uklidnit. Sednu si vedle Nialla a vůbec nevnímám co nám učitelka říká.  S Niallem jsme zažraní do vážné debaty o jeho rodině a co je u nich nového.

Jakmile skončila hodina s Mirandou jsme se chovaly jako malé děti a půl hodinu zíraly do mobilu na fotku malého Thea. ''Oh bože ten je tak sladkej!'' abych pravdu řekla, Niall mi neměl jeho synovce vůbec ukazovat. 

''Někdy ho třeba uvidíš.'' zašeptá mi do ucha Niall. Moje mysl začne vytvářet imaginární představu o tom jak byla jeho slova myšlena. 

''Je vážně dokonalý.'' usměji se a vrátím mu jeho Iphone. ''Uhm, což mi připomíná, něco jsem ti koupil.'' Niall začne šmátrat ve své tašce přes rameno až nakonec vytáhne podlouhlou krabičku. 

Stoupneme si stranou abychom nezavazeli a já si nejistě prohlédnu krabičku, kterou mi Niall vložil do ruky. ''Otevři to.'' usměje se. Pomalu uvolním stuhu a začnu se dobývat do krabičky. 

''Nialle, to nemyslíš vážně!'' zaječím snad na celý kampus. Z krabičky vytáhnu úplně nový, nepoškozený Iphone 5. Nevěřícně jsem se zadívala na dárek a pak na Nialla. 

''T-to si nemůžu vzít...'' vracím mu ho zpět do ruky, ale on schová ruce za záda. ''Reklamace nepříjímám'' zasměje se. ''Nialle, to vážně nemůžu, vždyť...'' chci mu začít dělat přednášku o tom, že mu to nemám jak oplatit, a že to muselo být vážně drahé, ale on mě přeruší. 

''Prostě si to vezmi, prosím.'' moje reakce je taková, že nový mobil podám do rukou Mirandě aby ho podržela a já doslova skočím Niallovi okolo krku. ''Díky, díky,díky!'' šeptám nadšeně a on se jen směje. 

''Nechci vás rušit, ale mám hlad takže, nezajdeme někam na oběd?'' ozve se Mir a já se od Nialla odtáhnu. Oba jen přikývneme a já si nový mobil uschovám bezpečně do své kabelky. Pak mi ale dojde jeden drobný detail, Harry mi dal můj starý mobil do opravny, zaplatil mi to a já teď... do prdele. 

''Uhm... Mir mohla bych si půjčit tvůj mobil?'' zeptám se během cesty k Niallovu autu. Mir přikývne a já si od ní převezmu telefon. V kontaktech najdu Harryho jméno, pěknou chvíli to vyzvání a pak se ozve pípání několikrát za sebou... On to típnul!

Dobře... Vrátím tedy mobil Mirandě zpět. Tiše nasednu do Niallova auta a připoutám se. Ani jsem neregistrovala, že s námi celou dobu šel Zayn, který se s Mir posadil dozadu. Vážně bych měla být všímavější. 

''Kam zajedem?'' zeptá se Niall a nastartuje. Nakrčím ramena a tím dávám znamení, že to nechávám na něm. Ze zadu taky nepříchází žádná odezva a tak se Niall prostě kamsi rozjede. 

______________________

Pustit song !! (Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie) 

Nakonec po obědě v Nando's se všichni rozejdeme na pokoje. Teda až na mě, moje kroky směřují přímo na ten Harryho pokoj. Zaklepu a nečekám na odezvu, prostě tam vtrhnu. 

''Ať seš kdo seš, vypadni.'' ozve se chraplavý hlas, který nepatří nikomu jinému než kudrnatému klukovi, který leží na posteli zády ke mně. 

Zavřu za sebou dveře a přejdu k posteli na kterou se posadím. ''Řekl jsem, že máš vyp-'' Harry se zasekne, když se jeho pohled setká s tím mým. ''To si ty...'' hlesne, ale nezní o moc nadšeněji. ''Proč jsi nebyl na přednášce?'' zeptám se na rovinu. 

Podívá se na a z očí mu šlehají - i když imaginární- blesky. ''Ty sis toho všimla? Já myslel, že jsi tak moc zažraná do Nialla, že si zapomněla, že existuju.'' arogance z jeho hlasu se mi přímo zabodává do uší. 

''No to si děláš srandu...'' zašeptám a nemůžu uvěřit tomu co právě vypustil z pusy. ''Jsi můj přítel Harry, je jasné, že si všimnu když někde nejsi se mnou.'' 

''Oh díky za připomenutí, po včerejšku by mi to nedošlo.'' mrkl na mě a protočil očima. Tohle mě tak neskutečně vytáčí. On mě vytáčí. 

''Oh bože, že s tebou vůbec ztrácím čas.'' zvednu se z postele. ''Včera si se mnou ztratila mnohem víc než jen čas.'' neušetří si uštěpačnou poznámku na můj účet. ''Fajn, tak si to tady třeba rozhlas, že ses se mnou kurva vyspal panebože !'' zvýším na něj hlas. 

''A jestli tak hrozně žárlíš na to, že Niall je můj kamarád, tak asi vážně nejsi normální, ty moc dobře víš, že miluju jenom a jenom tebe.'' slovo kamarád jsem zdůraznila. Harry se zarazil, ale arogantní úšklebek mu zůstal. 

''Tak promiň! Objímáte se, pusinkujete se, šeptáte si, tak promiň, že žárlím, ale ten kluk tě dávno nebere jako kamarádku a ty to moc dobře víš kurva!'' zaječí na mě a v tu ránu už je na nohou i on. 

''Ale já ho tak beru a na tom dost záleží! A mrzí mě, že si myslíš, že bych k němu mohla cítit to co cítím k tobě.'' povzdechnu si a v mých očích mě znovu pálí slzy. 

''Ty nevíš jaký to je! Neznáš ten pocit, když ti tvůj kamarád, tvůj bratr bodne kudlu do zad! Nevíš co to je!'' začne najednou a jeho oči rudnou, zdá se mi to nebo se mu v očích zaleskly slzy ? 

''Jak mu mám asi důvěřovat? Už to jednou udělal a udělá to znovu!'' frustrovaně si prohrábne vlasy a uhne pohledem. Jeho rty se semknou do tenké linky a jeho víčka se zavřou. Z oka mu vyklouzne jedna,jedna jediná slza, která se sveze dolů po jeho tváři. 

''To je ten důvod, chápeš? Už mi jednou dívku přebral a já vím, že by to zvládl znovu, odpustil jsem mu to všechno, protože to byl a pořád je můj brácha.'' v u chvíli mi srdce vynechalo úder. Niall přebral dívku Harrymu. 

''Miloval jsem ji, tak šíleně moc, byl jsem zaslepený a neviděl to, že ona milovala jeho.'' popotáhl a jeho pěst vyletěla proti zdi. ''Ale našel jsem tebe, ty nechápeš co pro mě znamenáš Riley.'' po tvářích se mi klouzaly slzy, chtěla jsem se k němu rozběhnou a obejmout ho, políbit ho a říct mu, že ho miluji, ale moje nohy nebyly schopné pohybu. 

''Miluju tě, víc než cokoliv, jsi moje všechno. Teď jsi můj život ty Riley.'' zašeptal. 

''Proto to všechno, mám strach, strach z toho, že tě ztratím a když ztratím tebe... Ztratím všechno, po čem jsem kdy toužil, všechno co jsem kdy potřeboval.'' 

Cheeky Sinner |CZ| Kde žijí příběhy. Začni objevovat