Cheeky Sinner 11.díl

7.5K 411 4
                                    

''Wow, co se tady sakra děje?!'' vlítne do pokoje Miranda. Okamžitě se postavím z Harryho, kterému jsem od teď seděla na klíně a shrnu si dolů triko, které mi Harryho ruce vyhrnuly.

 Tváře mi nabírají červenou, ale Harry není z téhle situace ani trochu v rozpacích.

 ''Nechám vás.'' řekla Mir, ukázala mi palec nahoru i když se trochu, no trochu, trochu dost mračila a opustila pokoj. 

''Uhm... No, tak zítra.'' řekl Harry a podrbal se na zátylku. Udělal ke mně jeden menší krok a krátce mě políbil na rty. Tiše opustil pokoj a já si tiše zanadávala. 

Lehla jsem si na postel a dívala se tupě do stropu. Když dorazila zpátky Mir, dělala jsem, že spím. Nechci to s ní probírat, teď.

Nakonec se z předstíraného spánku stal opravdový. 

______

Zase jsme do třídy dobíhaly pozdě, ještě jednou Mirandu napadne malovat si linku a přísahám, že ji zabiju. ''Zase?'' optal se náš učitel a Mir se omluvně ušklíbla. ''Nemůžu za to, že se jí klepe ruka!'' zašeptala jsem a probodla ji pohledem. ''No promiň.'' drkla do mě zatím co jsme vycházely schody k našim místům. 

Niall si nad námi pomlaskal a pokyvoval u toho prstem. Zasmála jsem se a plácla ho po hlavě. Chtěla jsem si sednout na židli, ale jeho ruce byly rychlejší a já se ocitla na jeho klíně. Povzdechla jsem si. ''No co, je mi zima.'' zasměje se Niall a ukáže na tepláky, které mu kryjí nohy. 

Musím říct, že má vážně styl, a to dost odlišný od Zayna a Harryho. A vlastně, kde je Harry? Rozhlédla jsem se po třídě a viděla jeho kudrnatou hlavu jak sedí o dvě řady dál od nás a baví se s nějakým klukem, který měl piercingy snad všude ... obočí, tváře, rty ... Radši nepotřebuji vědět kde ještě je má.  

Jakmile Harry zbystří, že se na něj podívám, prudce otočí hlavu a zamračí se. Oh vážně? On je ten, který je naštvaný?

''Aby ses z něj nerozpustila.'' zašeptá mi do ucha Niall a Harry pozorně sleduje situaci mezi námi. ''Vážně vtipné.'' zamumlám. Usměje se a políbí mě na líčko, tohle gesto jsem nečekala a tak jsem na něj polekaně pohlédla. 

''Promiň.'' usměje se na mě a mě to obměkčí. Hravě ho šťouchnu do žeber a on se pokroutí. ''Jsi lechtivý?!'' vyjeknu možná až moc nahlas. ''Ne...'' dívá se všude po třídě. ''Hah, těš se Horane.'' ďábelsky se uchechtnu a začínám poslouchat výklad. 

Učitel nám naznačí konec hodiny a já vstanu z Nialla, nespokojeně zamručí, ale nechá to tak. ''Jedna přednáška a už mě to nebaví.'' postěžuje si Zayn. Všimnu si, že jeho ruka je omotaná okolo Mirandina pasu a tak se slabě pousměji. 

''Uhm ... Riley?'' pomalu zastavím a otočím se za známým hlasem. ''Co?'' vyštěknu možná až moc hnusně. Promnu si oči a znovu se podívám na Harryho. ''Já ... Chci tě vzít na oběd.'' usměje se a dělá jako by včera vůbec jen tak neodešel po tom co se mezi námi málem stalo. ''No tak dobrá.'' povolím nakonec, oplatím mu to jindy. 

''Tak v kolik a kde?'' Harry se mi dívá přes rameno a mračí se. ''A nebo vlastně ... Dneska nemůžu, možná jindy, čau Riley.'' zahuhlá. Rozmáchnu rukama a nevěřícně se dívám na jeho záda mizící v davu. ''Jsi tak pitomá Riley.'' zamumlám si pro sebe a otočím se na odchod. 

_____________

''No tak Riley, co se děje?'' zeptá se mě Mir, když odemyká dveře našeho pokoje. Všichni se tam nahrneme jako blázni a posedáme na postele, jen jedna osoba tady chybí ... Harry. 

''Myslím, že Riley je napruzená kvůli Harrymu.'' mrkne na Mir Niall. Zakroutím hlavou a zamračím se na něj. Vztyčí ruce před sebe v omluvném gestu a usměje se. ''Zase? Panebože Riley, ten kluk je idiot! Nechápu jak ses ním tady mohla vůbec muchlovat!'' vyjekne Miranda a ruka jí rychle přiletí k ústům. Šokovaně si drží ruku před pusou a zrychleně dýchá. 

''Cože si?'' zeptá se Niall a najednou se mračí i on. ''No já-'' nestihla jsem doříct větu protože se dveře pokoje otevřely. My o vlku a vlk za dveřmi. Harry vešel dovnitř, ignoroval ostatní a šel přímo ke mně. ''Jdeme teda na ten oběd?'' zeptá se a já už vážně nevím co si myslet. ''Cože?'' nechápavě se na něj podívám a nadzvednu obočí. ''Ale Harry ty si přece říkal, že...'' výstražně se na mě podívá a já zmlknu. ''Vlastně ano ... Můžeme jít.'' vyhrknu rychle a omluvně se podívám na Nialla. 

Když se zvedám nachvíli chytím jeho ruku. Vyškubne se a dělá jakože nic. 

To si víc než posrala Riley, křičelo mé svědomí. 

Cheeky Sinner |CZ| Kde žijí příběhy. Začni objevovat