Cheeky Sinner 36.díl

5.7K 407 17
                                    

Takže..nejdřív bych chtěla asi začít tím že..moje kamarádka..staránová kamarádka jak říká ona :)..má dnes narozeniny. 

Ano Adélko, mluvím o tobě a doufám že si to přečteš, chtěla jsem ti popřát na fb ale tohle mi přišlo lepší že ti k tomu zároveň napíšu i díl. 

Takže... Přeju ti všechno nejlepší v roce 2014, ať se ti daří, ať máš hodně štěstí a úspěchů a hlavně ať si zdravá:)) mrzí mě že ti nemůžu dát dárek jako takový, opravdový.. a tak doufám že tě nezklamu tím že ti aspoň zase věnuji díl:)) mám tě moc ráda ty staránová kamarádko !! <3 


''Nevíte, kde je Niall ?'' zeptá se Mir, když usedáme v jídelně. Vyhnu se jejímu pohledu a podívám se na Harryho. ''Uhm, támhle jde.'' kývnu hlavou. 

Všechny pohledy se otočí na Nialla a jeho zkroušený obličej. Ruce má v kapsách a pomalu se šourá k výdeji jídla, pohled zabodnutý do země a oči skleněné. 

''Nialle!'' zamává na něj Miranda. Pokroutím hlavou, ale ona si toho naštěstí nevšimne. Niall k nám stočí pohled. Mir ukazuje na volné místo u nás. Jeho pohled padne na mě a pak rychle zavrtí hlavou. Možná je to dobře. 

''Jak je to teď vlastně mezi váma?'' špitnu k Harrymu. Ten jen nakrčí ramena, ale nevypadá to, že by ho Niall nějak zajímal. ''Půjdu za ním.'' řekne rozhodně Mir. A sakra. 

''Ne! Teda chci říct ne-choď za ním.'' vyhrknu. Co když jí Niall všechno vyklopí ? Nechci jí to říct, je to sice má nejlepší kamarádka ale i tak, tohle je jen mezi mnou, Harrym a Niallem. 

''Proč ne? Půjdu.'' usměje se a už si to šine k Niallovi. Plácnu se přes čelo a hlavu složím do rukou na stůl. 

''Niall se sem dívá.'' informuje mě Harry. Zvednu hlavu a začínám sledovat situaci u Niallova stolu. Za chvíli už Mir běží k nám a já se chystám na nejhorší - kárání proč jsem jí to neřekla. 

''Páni... Představte si, že Niallovi umřel pes! Chudák...'' v tu chvíli jsem v pozoru a udiveně se podívám na Nialla. Slabě se na mě pousměje. Bez jakýchkoliv emocí naznačím ústy ''děkuju'' a stočím pohled zpět na Mirandu. 

Ta holka uvěří vážně všemu. Radši vezmu svůj tác a společně s Harrym odcházíme. ''Neřekneš jí pravdu?'' Harry proplete naše prsty. Zakroutím hlavou. 

''Děkuju.'' jeho palec začne na mé kůži vytvářet malá kolečka. Usměji se. 

''Hej, počkejte!'' křičí za námi Miranda a za ruku táhne Zayna. Zastavíme se a čekáme až nás doběhnou. Společně dojdeme na kolej a jako vždy se všichni usadíme v našem pokoji, no..všichni..přeci jen mi tady ten blonďatý Ir trochu chybí a vím, že i Harrymu. 

''Mám nápad, zajdeme si zaplavat.'' vyhrkne Harry a my na něj vrhneme pohled alá ''tak vyčaruj bazén''. 

''Vlastně... To není tak špatný nápad, bazén tady je.'' zapřemýšlí Zayn a my si s Mir vyměníme pohledy. ''Tady je bazén?'' zeptáme se obě zároveň. Kluci přikývnou. ''Půjdeme?'' zeptá se znovu Harry. Oba nadšeně přikývnou jen já nad tím pokulhávám. 

Necítím se na to ukazovat se v plavkách, před Zaynem, před kýmkoliv. A ještě jeden problém, neumím plavat. ''Jdu se převléct, za pět minut na chodbě'' oznámí nám Harry, před odchodem mi ještě věnuje krátký polibek a mizí.

''J-já asi nepůjdu.'' vykoktám a podívám se na Mir, která už se převléká. Až teď si všimnu jak moc dokonalou postavu oproti mě má. 

Zastydím se nad tím, že mě Harry viděl nahou. 

''Proč?'' vyhrkne. ''Já... Necítím se na ukazování se všem v plavkách. Hrozně jsem přibrala a navíc, víš že neumím plavat'' postěžuji si. 

Ona na mě vyvalí oči. ''To si děláš srandu?! Ty si přibrala?! Jsi jak tyčka! Harry ti bude pomahát, hlavně pojď!'' okřikne mě. ''Dobře... Dobře, klid.'' zasměji se, ale její oči mě zabíjí. 

Začnu se tedy převlékat. Pro jistotu se zabalím do ručníku aby mě nikdo neviděl až budeme přecházet přes chodbu. 

_________________________

Musím říct, že nápad ''Bazén v suterénu'' není tak špatný. Odložím ručník a cítím jak rudnu. Sklopím pohled k zemi. ''Riley... Jsi nadherná, přestaň.'' Harryho prsty mi zvednou bradu a on se mi vážně zadívá do očí. 

''Pojďme do vody.'' usměje se na mě. Začnu vrtět hlavou. ''Neumím plavat.'' připomenu mu a jeho obličej se změní. 

''Riley promiň, zapomněl jsem...'' začne ze sebe chrlit. Dám mu ruku na pusu a zasměji se. ''Nevadí, bude zábava se na vás dívat.'' nakonec ho políbím a jdu si sednout na kraj bazénu. Až teď si všimnu že jsme tady samy a že Mir a Zayn už jdou dávno ve vodě. 

Schytám parádní ošplich, když přímo přede mne skočí Harry. ''Pojď za mnou, nemusíš se bát'' jeho ruce mě obejmou a začnou pomalu stahovat do vody. Moje zorničky se panikou rozšíří. 

''Neboj, nepustím tě.'' políbí mě na tvář a já se po ramena ponořím do ledové vody. Rychle omotám Harrymu ruce kolem krku a on se zasměje. 

''Neboj...'' zašeptá znovu a políbí mě na holé rameno. prohrábnu mu mokré kudrlinky, ale pořád se ho držím jako klíště. 

''Riley?'' osloví mě Harry, neochotně se trochu odtáhnu tak abych mu viděla do tváře. Na jeho tváři panuje zvláštní výraz, takový zamyšlený. 

''Chtěl bych tě představit rodičům.'' vypadne z něj a já mám pocit že jsem zapomněla dýchat. 

Cheeky Sinner |CZ| Kde žijí příběhy. Začni objevovat