Cheeky Sinner 28.díl

6K 382 7
                                    

''Kruci!'' zasyčím když se vzbudím, moje ruka vylítne k mému pod bříšku, které silně pulzuje. Začínám se na posteli kroutit nepříjemnou bolestí. Zrovna dnes?! Ale no tak. 

Přitisknu si nohy co nejvíce k tělu a trochu sebou kolíbám. ''Přestaň, přestaň.'' šeptám jakoby to mělo nějak pomoct. Všimnu si, že Miranda na vedlejší posteli už se taky probouzí. ''Ale,ale...'' zachraptí a promne si oči. 

''Vůbec se k tomu nevyjadřuj.'' řeknu jí podrážděně. Ona se jen zasměje a tím probere i Zayna. ''Brý ráno.'' posadí se a stejně jako Miranda se na mě podívá. ''Nechápu, co je na něm dobrého.'' zasténám a nevím jak se posadit a nebo jak si lehnout. 

Dveře pokoje se otevřou a dovnitř se jako velká voda vženou Niall s Harrym. 

Zamračím se na ně a oni se pozastaví u otevřených dveří. Házím na ně vražedné pohledy, které naznačují, že by se měly držet dál, Harry ale překoná vzdálenost mezi námi a už sedí na mé posteli. 

''Bacha brácho, je to nebezpečný.'' špitne Zayn. ''Sklapni.'' vyplivnu na něj. 

Zakňučím, když zase musím změnit polohu aby to nebolelo. Lehnu si tedy na záda a nohy si přitáhnu k tělu. Niall se posadí k Mirandě na postel a sleduje celou situaci, věnuje mi lítostný pohled. 

''Můžu?'' ukáže Harry za mě. Němně přikývnu a on si vleze pod přikrývku za mnou. Rychle se podívám na Nialla, který sklopí pohled. ''Nezajdeme někam na oběd?'' vypadne z něj nakřápnutým hlasem. 

Zayn i Miranda nadšeně přikyvují. ''Zůstaneme tady.'' zašeptá Harry za nás oba. Jen přikývnu. 

__________

''Tak se mějte.'' řeknou nám všichni a opouští pokoj. 

''Jak moc to bolí?'' zeptá se Harry. Věnuju mu pohled plný ironie. ''Dobře, špatná otázka, pojď sem.'' přitáhne si mě k sobě. Jeho velká ruka mi začne nohy odtahovat od těla tak, že je položím na postel. Zaskučím, ale v momentě kdy cítím Harryho velkou teplou dlaň na mém bříšku, přestanu. 

Pohled Harryho 

Nevím co dělat, a vidět jí jak se svíjí v bolestech není moc příjemné. Proto jsem jí nohy pomalu spustil na postel a udělal to jediné, co mě napadlo. 

Vyhrnu její nátělník trochu výš a položím svoji ruku na její nafouklé bříško. Začnu na něm palcem vytvářet kroužky zdá se, že se jí ulevilo... Trochu. 

Moje ruka sklouzne k lemu jejích kalhotek. Posunu ho jen o trochu níž abych měl přístup i k středu bolavého místa. Hladím jí podbříšek a ona se na mě jen tak dívá. 

''Kdybych ti od toho mohl nějak pomoct, udělal bych to.'' zašeptal jsem jí do vlasů. Její drobná ruka se dotkla mé tváře, kterou pohladila. 

Poté ruku spustí zpět a schová ji pod peřinu. ''Je ti zima?'' zeptám se. Jen přikývne. Pousměju se a peřinu jí vytáhnu až ke krku. Víc se k ní natisknu a hlavu si odložím na polštář vedle ní. Otočí hlavu na bok a pousměje se. Přisunu se k ní blíž a spojím naše rty v dlouho očekávaném polibku. 

Cheeky Sinner |CZ| Kde žijí příběhy. Začni objevovat