Cheeky Sinner 4.díl

8.4K 483 10
                                    

Aww. Děkuju za vaše komentáře a obzvlášť za komentář jedné slečny -> Lia Stiles. Díky moc a díl je věnován právě tobě!     

O 2 dny později, pohled Riley

''Je mi špatně.'' postěžuji si už po několikáté za celé dva dny, co ležím v posteli. Nevím, jestli je to z množství alkoholu, které jsem požila na párty a nebo jsem nemocná, každopádně je to nesnesitelné a promeškala jsem kvůli tomu 6 přednášek. 

Naštěstí mi Mir nosí poznámky, zrovna teď sedí s klukama na její posteli a dívají se na mě soucitnými pohledy. ''Byla někdy opilá?'' zašeptal Zayn směrem k Mirandě. ''Jasně, že jsem byla někdy opilá Zayne!'' zavrčela jsem a posadila se. 

Na Harryho tváři se objevil úšklebek, možná díky mému hnízdu na hlavě. ''Nesměj se Stylesi, tvoje vlasy vypadají jako by ses ráno popral s hřebenem.'' zamračím se na něj a jeho úsměv zmizí. Niall se začne hrozně smát a prohrábne Harrymu kudrlinky. ''Doprdele.'' zasyčím a rychle se rozběhnu z pokoje pryč, ruku mám přes ústa a běžím na záchody, to je nemohli dát blíž ?!

Slyším dupot něčích nohou za mnou, ale ignoruju to a vběhnu na dívčí toalety a ten někdo hned zamnou. 

''Je to v pohodě.'' slyším chraplavý hlas, jak ke mně šeptá, Harry, jeho ruka mě hladí po zádech a druhá mi nejspíš drží vlasy. Otřela jsem si pusu a přešla k umyvadlům, asi 10 minut jsem si vyplachovala ústa. 

''Dobrý?'' zeptá se Harry, když si otřu mokrou pusu do svého tílka na spaní. ''Uhm, ano... Děkuji.'' zahuhlám a sklopím pohled. Z té představy, že mě Harry viděl zvracet je mi více než trapně. 

''Tak pojď.'' podepře mě rukou, jako bych nemohla chodit, nechápu jeho chování. Ale v tuhle chvíli jsem ráda, že aspoň vidím, takže to řešit nebudu, ne teď. 

Jen co jsme vešli na pokoj mě Harry rychle pustil a hleděl si svého, je opravdu zvláštní. Lehla jsem si zpět do postele a zaskuhrala. ''Budete tady jako sedět a hlídat mě?'' zašeptám a zachrchlám abych si získala zpátky hlas. 

''Vlastně jo, venku prší, takže nás tam doufám nechceš vyhnat.'' zasměje se Niall. Teď mě nějak napadlo, že nevím jak se vlastně Niall jmenuje dál. Zaynovo přijmení mi Miranda opakuje dokola a já nejsem schopná si ho zapamatovat a tak se o to už ani nepokouším, a Styles ? Ten se mi do paměti přímo vyryl. 

''Hele... Jaké je tvoje příjmení?'' ztěžka zvednu hlavu a zadívám se na něj. Usměje se ''Horan.'' 

''Hah, to zní jako horny.'' (nadržený, kdyby někdo nevěděl:)zasměju se a Niall se ke mně přidá. Mrkne na mě a zvlhčí si rty jazykem. Wow, tohle mi nedělej. 

''Co budem dělat?'' zamručí Harry a znuděně si odfrkne. ''Můžu skočit pro noťas, mám tam nějaký filmy.'' řekne Zayn. ''Jasně brácho, jak se má pět lidí nacpat k jedný mini obrazovce?'' vysměje se mu Harry. ''Nebudu se dívat.'' vypadne ze mě rychle. 

''Ale budeš, prostě se nějak namáčkneme.'' šťouchne mě Zayn do nosu a mě přijde až divné, že zrovna on se baví s Harrym, jeho povaha je naprosto jiná než ta Harryho. Zayn opustí pokoj a my zůstáváme potichu. 

Kmitnu pohledem k Harrymu, ale ten dělá jako by mě neviděl. Když zase vidím jeho arogantní výraz, mám chuť mu vrazit, jednou je takový a pak zase takový, kolik má těch stránek sakra? Někdo by měl sepsat manuál s názvem 'Jak na arogantního kudrnáče'. Než by se s ním lidi začali bavit, měli by to jako povinnou četbu. 

Bože, alkohol ze mě asi ještě nevyprchal, napadlo mě poté co jsem si znova přehrála mé myšlenky. Zabořila jsem hlavu do polštáře a hlasitě si povzdechla. Zvedl se mi žaludek, prosím znovu už ne. Nadechla jsem se a zase vydechla, zopakovala jsem to několikrát, hlavně už ne běh na záchod s Harrym v patách. 

''Tak, na co koukneme?'' vběhl do pokoje Zayn s notebookem v ruce. ''Ukaž co tam máš.'' řekla Mir. Kluci se začali strašně smát a to dokonce i Harry. Jestli jsem si myslela, že Niallův smích je jedinečný, tak co teprve ten Harryho ? Doslova jsem zírala na Harryho andělskou tvář a jeho pusu otevřenou pod návalem smíchu. 

''Ježiš, já myslela co má v tom notebooku za filmy, vy kreténi!'' okřikla je Mir. Zayn se dosmál a podal jí notebook. Nakonec jsem slyšela povědomou znělku, Spring breakers. Náš oblíbený film s Mir. 

''Pojď k nám.'' usměje se Niall. ''Pojďte vy ke mně.'' zasměji se. ''To se nedá odmítnout.'' Niall skočí na mou postel. Řekne mi ať se posunu trochu níž ať si mi může sednout za hlavu. Nakonec jsme skončili tak, že Zayn a Niall nám seděli za hlavou a my leželi na nich. Harry ležel u zdi, já uprostřed a Mirandě zbývalo ležet na kraji. 

Cítila jsem Harryho dech na krku a otřásla se. Ležel na boku a hlavu si podepíral rukou. Párkrát mi oči zašilhaly k němu všimla jsem si, že on taky nějak extra nesleduje film.

(Prosím teď ignorujte to, že ve filmu Spring breakers hraje Ashley Benson, a že Ashley Benson je také postava Riley , nemá to spolu co dočinění.) 

Na svých zádech jsem ucítila teplý dotek Harryho ruky, polekaně jsem sebou škubla. Miranda nechápavě zvedla obočí, ale nechala to být. Harryho ruka se pohybovala jemně po mých zádech a mně z jeho doteku naskočila husí kůže.

Ale nechala jsem to tak, nebylo to totiž nijak nepříjemné, právě naopak a to mě začalo děsit, nesmí se mi dostat pod kůži. 

''Taky se dám do nějakýho gangu.'' zasměji se a všichni se mnou. Nevím proč, ale když jsou se mnou cítím se líp, dokonce i když je tady Harry. 

''Už máš gang, nás nevidíš nebo co?'' řekne ublíženě Zayn. ''Vždyť říkám, potřebuje brejle.'' rýpne si Harry. Zůstanu zticha a dál sleduji film, jediný pohyb co udělám je, že se oženu po jeho ruce a odstraním ji z mých zad. Slyším za sebou tiché zasmání a jeho ruka je zpět, ale tentokrát níž. 

Mlasknu, ale nechám ho. Film je u konce a já cítím únavu, která na mě padla. ''Vypadáš jak po smrti.'' pohladí mě Zayn po rameni a zaklapne notebook. ''Jsem jen unavená.'' zavřu oči, ale zvuky kolem sebe vnímám. Cítím Harryho tělo jak se zvedá a opouští místo zamnou. Nachvilku se přistihnu, že mi chybí kontakt s jeho tělem, nejspíš už taky magořím. 

''Je to škoda, že je ti špatně, dneska je další mejdánek.'' povzdechne si Niall. Rychle otevřu oči a v tu ránu jsem na nohou. ''Je mi dobře!'' vyhrknu. Nevím proč, ale potřebovala jsem někam jít, nutně. 

''Ne, to teda není, nikam nepůjdeš.'' zasyčí na mě Harry a ničí mě pohledem. ''Samozřejmě mami.'' řeknu a v tu ránu sedím zpátky na posteli, protože se mi zamotala hlava. ''Vidíš? Není ti dobře.'' usměje se Harry. 

''Hele tak vy jděte na párty a já tady budu s Riley.'' řekne Miranda a usadí se ke mně. ''Ne, ne, ne nebudu tě omezovat, jdi s nimi.'' slabě do ní kopnu. ''Ale Riley...'' skočím jí do řeči. ''Drž hubu.'' zasměji se. ''Nech mě doml-'' opět jí skočím do řeči. ''Vypadni!'' zaječím a zasměji se. 

Miranda se na mě vděčně usměje a Zayn ji chytne za ruku. ''Jdeš?'' otočí se Niall na Harryho, který zůstává stát u mé postele. ''Ne... Nějak se mi nechce. Půjdu k sobě.'' zamumlá. Pokojem se roznese Zaynův smích. ''Jasně, k sobě'' naznačí prstama uvozovky. ''Drž hubu.'' vyjede po něm Harry. ''Bavte se.'' křiknu ještě než zavřou dveře. 

''Ehm... Můžeš jít.'' zamumlám k Harrymu, ten se ale hodí na Mirandinu postel a usměje se na mě. ''Mmm myslím, že tady zůstanu s tebou.'' mrkne na mě a já si povzdechnu, proč?! 


Cheeky Sinner |CZ| Kde žijí příběhy. Začni objevovat