Cheeky Sinner 22.díl

6.3K 402 6
                                    

Spokojeně otevřu oči a je to snad poprvé, co se cítím vyspaná. Usměji se při pohledu na Mirandu na protější posteli. Obličej má rozpláclý a má otevřenou pusu. 

Tiše se pochechtávám zatím co si beru hygienickou taštičku a vyjdu na chodbu. Všichni ještě spí takže se nebojím přes chodbu přeběhnout jen v tílku a kalhotkách. 

Odložím si věci na zídku a pustím teplou vodu, spokojeně vydechnu a užívám si ten pocit tepla. Nanesu si šampón do vlasů a poté ho vymyju. 

Je mi líto, že musím opustit to teplo, ale i tak jen v ručníku přeběhnu k našemu pokoji. Úplně nepozorovatelně se mi to ale nepovede. ''Riley...'' přikrčím se a na vteřinu semknu oči k sobě. Otočím se k dané osobě a znervózním. 

''Dobré ráno, Harry.'' jeho vráska na čele se ještě prohloubí. Přejde ke mně a rozhlédne se po chodbě. ''Co?'' zavrčím nad jeho ošklivým pohledem. ''Chodíš tady v ručníku, kdykoliv mohl někdo vyjít.'' přitlačí mě na dveře našeho pokoje. ''A ... Co?'' nechápavě rozmáchnu rukama. ''Jsi moje.'' zavrčí mi do ucha a bolestně mě kousne do lalůčku. 

''To ti to moc dlouho nevydrželo.'' odstrčím ho od sebe. Zajímalo by mě kdy se stalo to, že z něj vyprchal ten včerejší Harry. ''Promenáduješ se tady v ručníku, pod kterým si prakticky nahá, to mám bejt za to rád?!'' řekne nevrle a mě okamžitě zkazí náladu. ''Děkuji za zkažení nálady Stylesi.'' zasyčím na něj a zmizím v pokoji. 

Tím, že třísknu dveřma vzbudím Mir. ''Promiň.'' povzdechnu si. Zvedne se z postele a přejde ke mně. Ještě rozespale mě obejme a políbí na tvář. ''Co se stalo?'' podívala se na mě starostlivě. ''Zase se chová jako naprostý vůl.'' zahuhlám a znovu ji obejmu. Konejšivě mě hladí po zádech.

Odtáhne se a já se převleču do tílka a černých legínů. 

''Nechápu proč se s ním vůbec taháš.'' vyhrkne Mir a ospalá si promne obličej. ''Protože ho miluji.'' zašeptám a mám pocit, že mě neslyšela.


Cheeky Sinner |CZ| Kde žijí příběhy. Začni objevovat