♣Teşekkür♧

2.7K 68 37
                                    

2.kitap notu teşekkürün devamında.

En başından başlamak gerekirse bundan 2.5-3 yıl öncesine gidelim. Şüphesiz hayatımın en karanlık dönemleri. Liseye başladığım yıl, kendimi keşfettiğim ve ilk kez aşık olduğum yıl. İnsanın ilk aşkını bu kadar geç bulması hem kötü hemde tuhaf bir şekilde güzel. Ama her şey her zaman iyi gitmez.

15 Eylül 2014 günü benim hayatımın dönüm noktasıdır. İlk görüşte aşka asla inanmazken bu hikayede Miraç yerine koyduğum çocuğa o tarihte ilk görüşte tutuldum. Önceleri her şey çok güzeldi. Sonuçta ilk kez tattığınız duygular bedeninizi ele geçiriyordu ve buna dur diyemiyordunuz. Ama günler geçtikçe her şey yavaş yavaş kötüleşti. Bu aşk denilen şey benden hem fiziksel anlamda hem ruhsal anlamda birçok şey götürdü. Hayat dolu bir insan olmama rağmen hayattan zevk alamaz oldum çünkü hislerime karşılık alamıyordum. Hoş, hiç alamadım.

Ben oyalanmak için bir şeyler ararken bundan on, yirmi yıl sonrasında geçmişe baktığımda bir izim olsun istedim ve günlük tutmaya başladım. Kimseye anlatamadığım ya da insanlara anlatıp da canını sıkmak istemediğim için günlük tuttum ve hayatımı yazdım.

Ama bir süre sonra o da yeterli olmadı. 22 Şubat 2015'te kendi hikayemi kurguladım ve buraya aktardım. Başlangıçta tereddütlerim vardı ama sonrasında bunu aştım.

Yaklaşık olarak 2 yıldan beri burada bunu yazıyorum ve ben iki yıl önceki ben değilim. Olgunlaştım, büyüdüm ve değiştim. Bu hikayeyi yazmak beni geliştirdi. -Kalem ve anlatım açısını kasdetmiyorum, kendimi geliştirdim-

İki yıl 58 bölümlük bir kitap için çok uzun bir süre, farkındayım ve bunun için sizden çok özür diliyorum ama inanıyorum ki böyle olması gerekiyormuş, böyle olmuş. Sonuçta hayatta karşımıza çıkan her şeyin ve her kişinin belli bir amacı ve zamanı var.

İki yıl boyunca beni bırakmayan veya aramıza dün bile katılan biri olsanız bile benim için anlamlısınız. Sonuçta başta hikayeme sonra okurken hayatıma konuk oldunuz. Artı olarak kitabı oyladınız, hoşunuza giden-gitmeyen yerleri eleştirip yorum yaptınız. 'Haydi hikayeni paylaşmaya cesaret et Tuanna' deyip çıktığım bu yolda bir şekilde varlığınızı bana hissettirdiniz. Bunun için size minnettarım.

Bu hikayeyi paylaşırken ki amacım sadece size hayatımı sunmak değildi. Hayatın gerçeklerini sunmak istedim. Kimsenin kitaplarda veya filmlerde-dizilerde olduğu gibi mükemmel olmadığını ya da olmayacağını amaçladım. Gerçekte karşımıza her zaman bizim için en iyisini düşünen ve buna göre hareket eden insanlar çıkmayacak. Hiçbiri mükemmel olmayacak. Mükemmel sandıklarımız bile zamanla değerini yitirecek.

Sizi parmak uçlarınız ve gözlerinizden öpüyorum. Çünkü yazdığınız her yorum ve okuduğunuz her bir satır, benim heyecanlanıp mutlu olmamı sağlıyor.

Sonsuz teşekkürler!

2. KİTAP NOTU

Sizi bekletmenin ne bana ne de size bir yararı var bundan dolayı söylüyorum. 2. kitap çıkıyor!

İsmi: Sen Mutluluk

2. kitap bu kitaptan çok farklı olacak. Bu kitapta gördüğünüz karakterlerin çoğu 2. kitapta olmayacak. Beren başta olmak üzere... (Daha fazlasını öğrenmek için 2.kitaba gel!)

2. kitabın ilk bölümü zaman atlaması ile birlikte bu cumartesi geliyor!

2. kitabı yayınladığım zaman buradan haber vereceğim. Kitabı kütüphanenizden çıkartmayın!

Kapak & Tanıtım

Aşktan arkadaşlığa, okuldan sağlığa zor ve yoğun bir dönem geçiren Lena, lise hayatının son senesinde dinlenmeyi ummaktadır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Aşktan arkadaşlığa, okuldan sağlığa zor ve yoğun bir dönem geçiren Lena, lise hayatının son senesinde dinlenmeyi ummaktadır. Ancak zaman ilerledikçe bunun kafasında kurduğu gerçekleşmesi güç olan bir hayaldan ibaret olduğunu anlayacaktır.

Yeni insanlar, yeni arkadaşlar ve beklenmedik yeni aşklar... Bunların getirdiği heyecan ve mutluluğun yanında ortaya çıkmak için can atan gizemli aile sırları!

"Sen şu zamana kadar başıma gelen güzel şeylerin o kadar da güzel olmadığının kanıtısın. Seninle tanışana kadar kendimi hayattan memnun ve mutlu biri sanırdım. Ama öyle değilmiş. Sen mutlulukmuşsun."

-devam edecek-

2.kitap tahminleriniz, istekleriniz var mı?

Aile gizemi, yeni arkadaşlar, yeni aşklar derken... 😏😉

Kapaktaki çocuk tahminleriniz?

Beren'e ne olmuş olabilir?

Size şunun sözünü verebilirim ki artık mi-lena draması olmayacak. (Kapakta da yok fark ettiniz değil mi?) 😉😏😏

Yorumlarınızı bekliyorum! Lütfen eksik etmeyin.

Sen Her ŞeyWhere stories live. Discover now