24. Kluk v koutě

7.8K 243 26
                                    

Byla to Den a pilovala si nehty. Došla jsem k ní a poklepala na rameno. Jenom co poznala kdo jsem, vyskočila z křesla na kterém seděla a už mě drtila v objetí.

"Pane bože Cai, co tu děláš?"

"Zabila jsem učitelku, protože mi dala špatnou známku a tak se potřebuji schovat."

Troška černého humoru nezaškodí. Den na mě chvíli koukala jak na zjevení. Po chvíli  jsem to nevydržela a začala se smát, bylo vidět že i Den se ulevilo.

"Tak teď vážně, co tu děláš?"

Když jsem se nadechovala k odpovědi přerušil mě táta. S tím, že mě chce představit a ukázat mi to tu. Pomalým krokem jsme šli, podle slov Liama, do zasedačky. Po cestě jsem se koukala všude kolem sebe. Na to, že tohle je mafiánské doupě tu mají pěkné obrazy.

Když jsem vešla do místnosti, ve které byl dlouhý stůl a spousta židlí, nemohla jsem spustit oči z kluka co stál v koutě. Jeho oči byly jako dva safíry, co se třpytí na světle. Mrkl na mě, pane bože asi se na místě složím. Ještě chvíli jsme na sebe koukali než do mě někdo drcl ramenem. Byl to táta a ukazoval mi, abych si sedla po jeho levici. Naposledy jsem se na toho klučinu usmála a sedla si na určené místo.

Místnost se začala pomalu plnit. Když už tu byli všichni, táta prolomil to ticho.

"Tak  lidi, tohle je moje dcera Caitlin a omylem byla zasvěcená do tajů naší mafie".

Na ostatních bylo vidět, že mají z táty respekt a dokonce i strejdové. Když jsem se rozhlížela po lidech v místnosti, všimla jsem si, že mě ten kluk pozoruje. Musela jsem se pousmát, bylo to roztomilé. Jenom jsem vrátila pohled na tátu, všimla jsem si nachystané tužky u které byl blok. Na co mi to bude?

Jako by mi táta četl myšlenky, řekl mi, že si do toho mám zapisovat všechno co mi řekne. Na to jsem jenom kývla a začala zapisovat a řeknu vám, nebylo toho málo. Samé věci co můžu či nemůžu, jaká mám teď práva a takový. Připadala jsem si jako ve škole.

Asi po půl hodině ukončil poradu a odešel něco řešit. Když jsem si začala uklízet blok a propisku přišel ke mě on. Tedy Dylan, jak se mi představil. Nějakou dobu jsme si povídali než se mě zeptal, jestli bych sním nešla do kina. Já blbá na to kývla.

Potom jsem se rychle rozloučila a šla najít tátu. Našla jsem ho s klukama v kuchyni. Na mou otázku, zda-li můžeme jet domů, mi kladně odpověděl, rozloučil se a odešel ven k autu. Celou cestu jsme mlčeli.

                          ***
Kecla jsem sebou na postel a rozhlédla se po pokoji. Chtělo by to vánoční výzdobu. Ještě chvíli jsem nad tím dumala, než jsem usnula. Neokoupaná, nepřevlečená, no prostě nic, ale byla jsem hrozně unavená a tak jsem to tak nechala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jsem zpět s novým dílem
Doufám že se líbí
Budu ráda za komenty atd.

Jinak myslíte si že nová postava Dylan nějak zamýchá s dějem. Pište dolů👇👇

Adoptovaná mafií Where stories live. Discover now