31. Štědrý den

6.1K 222 20
                                    

Pohled Caitlin

Jenom co jsem se probudila jsem se v pokoji zamkla nachystala potřebné věci na balení dárků. Na hodinách bylo něco po osmé takže mám ještě čas. Rychle jsem se převlékla jsem se do pohodlnějšího.

Potom skočila do koupelny tam provedla ranní hygienu pak se ještě stihla namalovat a mohla jsem se pustit do balení

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Potom skočila do koupelny tam provedla ranní hygienu pak se ještě stihla namalovat a mohla jsem se pustit do balení.

Takže nejdřív táta, tomu jsem koupila prstýnek a v něm je vyryto I love you dad. Jsem zvědavá jestli se mu to bude líbit. Pak tu je strejda Liam tomu jsem koupila hodinky které se mi taky líbí, potom Louis tomu jsem koupila triko s mrkví. Já vím velmi originální, ale nic jiného jsem hold nevymyslela a teď ještě Niall to bylo něco pro něho vymyslet, ale nakonec jsem mu koupila jednu pobočku Nando's. Ano je to divné, ale nic jiného mě nenapadlo.

Všechny dárky jsem dala pod postel, odemkla a šla dolů na snídani. Tam jsem si vzala toust s máslem a šla si sednout do obýváku. A tam se tyčil nádherný strom. Ten jsem si musela vyfotit.

Kecla jsem sebou na gauč a pustila si telku. Zrovna dávaly vánoční pohádky tím pádem mám program na dnešek.

                        ***
Rána z chodby mě vyřešila z mého maratónu pohádek. Když jsem otočila hlavu ke oblouku který vedl do obýváku tak tam stal táta s kluky.

"Ahoj"

Rychle jsem se zvedla a šla ho obejmout. S radostí mi obětí obětoval a pak mě poslal do kuchyně abych tam na něj čekala.

A přibližně za pět minut tu byly všichni a začaly jsme vařit. Nehorázně jsme se u toho nasmály buď Niall furt něco ujídal nebo nám něco chybělo a tak se muselo jet nakoupit.

                        ***
Asi kolem třetí odpoledne jsme měly všechno hotové. Všichni jsme si sedli v obýváku a daly si maratón pohádek zase.

Po chvíli když jsem nemohla najít pohodlnou polohu už mě to přestalo bavit a tak jsem si sedla tátovi na klín a hlavu jsem položila do výklenku u jeho krku. Jenom co jsem se uvolnila se kolem mého pasu obmotaly dvě silné paže a na mém čele přistála pusa.

S úsměvem na rtech jsem se zase zadívala na televizi.

                       ***

Takhle jsme byly až do půl osmé. Potom jsem se šla připravit oblékla jsem si nádherné červené šaty trochu se namalovala.

 Potom jsem se šla připravit oblékla jsem si nádherné červené šaty trochu se namalovala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vzala si mobil a dárky a potichu šla dolů. Všichni asi byl v pokojích a připravovaly se. Přicupitala jsem do obýváku kde už byly dárky, rychle jsem tam přidala svoje a šly do kuchyně čekat na zbytek.

Po chvíli jsme byly dole všichni někdo zazvonil. Táta šel otevřít a během chvíle tu byl celý gang. Ještě že toho jídla máme tolik. Jenom jak je všechny usadíme.

Na mou otázku mi odpověděl během chvíle strejda Liam roztahl stůl a hnedka tu bylo míst na sezení. Rychle jsem přichystala tabuly a mohlo se začít jíst.

Všechno bylo dokonalé jenom co jsme dojedly všichni co přišly zase odešli za svou rodinou

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Všechno bylo dokonalé jenom co jsme dojedly všichni co přišly zase odešli za svou rodinou. Pomalu jsem se přesunula do obýváku a čekala na ostatní.

Když jsme tu byly všichni mohlo se začít. Opatrně jsem se sedla a začala rozdávat.

Všichni byly z dárků nadšení. Teď jsem na řadě já takže jeden overal pak nějaké to oblečení a pár šperků. Všechno bylo nádherné.

Teď jsem si všimla, že tu je ještě jeden malej dárek. Byl to ten ode mně pro tátu. Rychle jsem mu ho podala a čekala na jeho reakci snad bude stejna jako Nialla když zjistil co vlastní.

Jeho reakce byla dokonce lepší než Nialla. Pevně mě objal se slovy, že mě také. Prsten si nasadil a znovu mě objal.

Na mé hrudi se rozlil příjemný a hřejivý pocit. Konečně jsem se cítila bezpečně a vítaně. Konečně jsem se citila jako rodina.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vánoční speciál je tu doufám ,že se líbí
Budu ráda za komenty atd.

Přeji vám veselé vánoce a šťastný nový rok.
Doufám ,že pod stromečkem najdete to co jste si přáli.🎄🎁

Tenhle díl chci věnovat vám všem co čtete tuhle povídku.❤

Adoptovaná mafií Where stories live. Discover now