46. Padej do svého pokoje

4.6K 163 6
                                    

Pohled Caitlin

Každičký pohyb mě bolel. Hlavu jsem měla jako jeden velký střep. Ostrý sluneční svit mi znemožnil otevřít oči. Měla jse pocit, že vzniknout si na světlo a zjistit kolik je hodin, co je za den.
Posadila jsem se na gauči a rozhledla se kolem sebe. Fajn takže jsem doma a je dvanáct hodin. Tedy čas na oběd hmmm jídlo by bodlo.

Doplahočila jsem se do kuchyně kde byl táta se strejdama. A netvářily se zrovna milé. Doslova mě propalovaly pohledy. Mám problém a to velký.

"Sedni"

Tak to se mi vůbec nelíbí. Jak mi bylo řečeno tak jsem tedy i udělal. Předem mě byl položen talíř ,který při kontaktu se sklem co byl na stole zařinčel. Byly to makarony se sýrem. Uchopila jsem lžičku a pustila se do toho. Cítila jsem na sobě pohledy všech. Měla jsem chuť se zeptat jestli by toho nemohli nechat, ale neměla jsem na to odvahu.

Prázdný talíř jsem posunula do prostřed a čekala se strachem, co se bude dít. A taky jsem dlouho nečekala.

"Můžeš mi laskavě říct co to mělo včera znamenat?"

"......"

"Tak bude to"

"....."

"Víš co padej nahoru a přijď až budeš mít rozumné vysvětlení"

Nechápavě jsem se na něj podívala. Tohle je poprvé co je na mě přísný.

"No běž"

Raději jsem neodporavala a zvedla se ze židle míříc do svého pokoje. Vyběhla jsem schody ,zabouchla za sebou dveře. Padla na postel a začala kopat nohama a ječet do polštáře. Přesně takhle jsem se teď cítila. Otočila jsem se na záda koukala na zeď.

Pohled Harryho

Možná jsem byl až moc ostrej, ale chtěl jsem vědět proč to udělala. A prostě jsem vybuchl. Já za to nemůžu. Sebral jsem talíř ze stolu a dal ho do myčky.

Mám i ní strach už od té doby co zjistila, že jsem mafian. Nasypal jsem granule do misky pro Roxy a vydal se do pracovny. Porovnal pár papíru šel do obýváku. Sedl na gauč a pustil televizi. Bez jakéhokoliv zájmu přepínal kanály. Než jsem narazil na film od Tima Burtona. Miluju jeho filmy jsou tak děsivé a deprimující. Teď dávali Frankenweenie:Domácí mazlíček.

Zabořil jsem se víc do sedačky a zadíval se. Kluci před chvílí odešli a tak nemám zatím co dělat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Další díl je tu tu
Doufám ze se líbí a budu ráda za komenty atd.

Jinak ten film je teď v televizi a ja miluju filmy od Tima Burtona ❤❤👌

Adoptovaná mafií Kde žijí příběhy. Začni objevovat