30. Kreditka

6K 208 11
                                    

Pohled Caitlin

Z mého dokonalého snu a Dylenovi mě probudily sluneční paprsky, které pronikaly skrz žaluzie v pokoji. I když nerada jsem se vykopala z pokoje a vydala se směr koupelna kde jsem provedla ranní hygienu ,v šatně jsem si vybrala teplý outfit do ruky vzala mobil a vydala se dolů.

 I když nerada jsem se vykopala z pokoje a vydala se směr koupelna kde jsem provedla ranní hygienu ,v šatně jsem si vybrala teplý outfit do ruky vzala mobil a vydala se dolů

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

V kuchyni potkám tátu. S pozdravem dobrého rána si beru misku s ovecnou kaši a ovoce kterou následně sním. Hmm za dva dny jsou vánoce a já ještě nemám dárky. Asi zavolám Den a půjdem nakupovat jo to zní jako super nápad jenomže jaksi nemám peníze jelikož většina padla na věci pro Roxy.

Zmohla jsem se je na povzdechnutí kterého si všiml i táta. Doufala jsem, že to nebude řešit. Ale to jsem se mýlila.

"Co se stalo?"

"Chtěla jsem jít s Den nakupovat, ale všechny moje peníze padly na věci pro Roxy"

Což mi připomíná, že jsem jí dneska ještě nedala jídlo. Vzala psí kapsičku a vysypala jí do růžové misky. Položila jsem jí na zem a zavolala na ni. Během vteřinky byla tu a začala jíst. Ani jsem si nevšimla, že táta odešel jenom jsem na stole uviděla kreditku s mojim jménem. Tak mám si ji vzít nebo nemám. Hele já si ji vezmu, ale pokud jí bude chtít zpět i s částkou klidně si najdu brigádu. Raději jsem nad tím pokrčila rameny daly si mobil, klíče a peněženku do tašky. Obula se a se slovy na rozloučenou jsem opustila dům. Po cestě jsem zavolala Den stím, že se sejdem v Starbucks a pak se vydáme do obchoďáku.

Koupila jsem si kafe a čekala na Den která se dostavila asi za 15 minut. Taky koupila kafe a vydaly se směr centrum. Po cestě jsme si povídaly o všem možným dokonce jsme narazily na téma kluci a já. Nato jsem jí jenom odpověděla, že je někdo v obzoru.

Když jsme dorazily do obchodu rozhodly jsme se, že se rozdělíme a za tři hodiny se sejdem u fontány. Tak jo co, ale komu koupím. Raději to vezmu po pořadě.

Tak první je táta tomu třeba.....

Pohled Harryho

Jenom co Cai odešla přišli kluci a začaly jsme řešit věci ohledně obchodů a dodávek. Ke konci jsme narazily na téma vánoce.

"Letošní vánoce budeme slavit u mě takže si udělejte čas"

Nato mi jenom kývli a začali si balit věci a začali odcházet. Padl jsem na gauč a pustil si telku. Za chvíli se ke mně připojili kluci dokonce i Louis už vypadá jako dřív a za to jsem rád je to totiž můj nejlepší sniper, ale taky kamarád. Zrovna dávali fotbal a my byly ve svém druhém živlu. Už jenom Caitlin a moje rodina bude úplná.

                                                                               ***

Tolik jsme prožívaly zápas, že jsme si ani nevšimly Cai co přišla domů a dokonce uvařila vynikající oběd. A to se zlomenou rukou vážně před ní smekám. Dokonce jsme si všichni přidaly a pak zase vyvalili na gauč nemohli se vůbec hnout jak jsme se přežraly. Pokud bude takhle vařit vždy tak tu ztloustnem a umřem. Né že bych si na to stěžoval a podle mě mluvím za kluky, ale mafie je hold jednou mafie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tak jo jsem zpět
Doufám, že se líbí a budu ráda za komenty atd.

Chtěla bych udělat speciály na štědrý den 24.12
na moje narozeniny 28.12.
na silvestra 31.12

Jediné co prozradím je ,že díl na silvestra zpestří tenhle příběh 😈

KingCat094 ty víš o co jde🙊🙊

Adoptovaná mafií Where stories live. Discover now