2. Fred a jeho parta

11.8K 459 9
                                    

"Caitlin, Caitlin, Caitlin naše maličká Caitlin, jak pak se dneska máš?"

Abyste v tom měli jasno, tohle je Fred a jeho parta, jsou tady v domově "Velký zvířata". Všichni se jich bojí, ale já ne. Máma mi vždy říkala, ať jsem silná holka a ať nedám na sobě vidět strach. Držím se toho celou dobu co tu jsem. Ale vždy to skončí tak, že mě zmlálí. Vychovatelky to neřeší, sama nevím jestli je to dobře nebo ne.

"Ptal jsem se tě JAK.SE.DNESKA.MÁŠ!?" na každé slovo dal důraz.
"Jde to."odpověděla jsem a koukala do knížky.
"Čum na mě když s tebou mluvím."

Vzhlédla jsem a podívala jsem se na něho. Řeknu vám, není to pěkný pohled. Ne že by byl ošklivý nebo tak, ale není to můj typ, je to spíš kluk pro Barbie. Jeho poskoci se na mě dívali s úšklebkem, jako na kus masa.

"Postavte ji." poručil.

Hrubě mě vzali za ruce a zvedli. Kniha mi spadla na zem, jelikož jsem ji měla na klíně. Přímo na Fredovu nohu. Fred se pro ní sehnul a začal v ní listovat. Chtěla jsem ji zpět, tak jsem natáhla ruku.

"Co si myslíš ,že děláš?"
"Beru si svoji knihu."
"Tuhle rozpadající se věc?" zeptal se s opovržením.
"Ano tuhle." knihu jsem mu vytrhla.

Fredovi se to nelíbilo a narazil do mé hrudi. To jsem neustálá a spadla. Než jsem se stačila vzpamatovat, sedl se na mě.
Nemohla jsem dýchat jak jsem se bála. Začala jsem kopat nohama. Chtěla jsem zakřičet o pomoc, ale vrazil mi facku až se mi hlava otočila na stranu.

"Buď zticha." sykl mi do obličeje.
"Chyťte ji ruce a nohy." jeho poskoci jenom přitakali.

Fred se ze mě zvedl a začal do mě kopat jako vždy. Z očí se mi zpustili vodopády slz. Každý kop jsem počítala, bylo jich zatím osm, když se napřahoval k dalšímu uslyšela jsem hlas nebo spíš hlasy?

"Hej nechte jí!"
Fred přestal v jeho činnosti a zamumlal něco jako "Kurva Styles", p
ak jsem jenom cítila, jak stisk na mých rukou a nohou povolil. Pak jsem díky slzám viděla rozmazaně něčí hlavu s úžasnýma zelenýma očima. Pak mě pohltila temnota.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Kvůli donucení kamarádky tu je další.
Doufám že se líbí.
Čí byly ty hlasy které zachránily Caitlin?
Budu ráda za komentáře a hvězdičky.

Adoptovaná mafií Where stories live. Discover now